Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Bende varim benide koyun bi takima 1.88 pivot oynarim. bende bende banada banada.[hline]Hepimiz aslında n adet yüzü olan birer prizmayız. -Estel Anorien- Playlist icin tiklayin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 said: jankis, 23 June 2003 00:28 tarihinde demiş ki: arkadaşlar süfer zeki bi soru geliyo basket topu kimden heuahae[hline]things you own end up owning you (tyler durden) kal da yapıyoruz sanırım ozm oraya yakın oturanlar getirmesi gerek güzel topu olan varmı ? :)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net dikla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 bende mikasa varbir tane ama kayar falan diyen olabilir[hline]Wasn't it fun? Let's try something else... ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 kaliteliyse getir ya[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 aman aman "kayıyo diyen olabilir" diyosan getirme, burda o konuda dünyanın en takıntılı adamı duruyor karşında bu arada jankis son kadroyu ve günü falan yazsana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 kadrolar belli deel önemli de deel kurarız orda bi fizban kendi kadrosunu kurdu : o, ben, silth'miş eauh çarşamba günü yapılcak maç 5 te kal civarında olucak herkes[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 KAL mi? 1.76 boyumla bende geleyim.Ozledim eski okulumu..[hline]tHe Original fi$h® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 jankis, kadro derken kesin geleceğini belirtenleri kastetmiştim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 silthanas phalanx jankis dynamick sabo fizban babacum melancholy urza estel son 2'si arada gelirim demiş .. phalanx'dan ses yok en az 7 kişiyiz 9 olursak iyi olur[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Boy 1.77 Çok iyi top toplarım benide alın oyunlarınıza :)[hline]One Step Inside doesn't Mean You Understand...... [Bu mesaj NoTwisT tarafından 23 June 2003 13:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 arkadaşlar hadi ama yapacağımız yer belirlensin yoksa yatacak bu iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 yatan bişiy yok herkes 5 te kalda olsun çarşamba[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 tel falan da alın her ihtimal için[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Ben kesin geliyorum.[hline]Hepimiz aslında n adet yüzü olan birer prizmayız. -Estel Anorien- Playlist icin tiklayin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 silthanas pamukspor da ne zaman oynadın isim ne oynarken hangi takımdaydın ( yıldız ,genç.. flm ) antrenor kimdi adın ne flm flm :) çok oldu biraz ama bende 99-00 da ordaydım küçük-a da süha abi vardı antrenör ismim selim hiç kadroya girememiştim ama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 beyler bugün gittim voit aldım cillop gibi ama rengi biraz sarılı kırmızılı:) kal da sorun cıkmazsa getiriim ehehe[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net dikla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 hoo hemşerim kestirme mtopumu:) olmadı erkekliğin 9/10 u kaçmak:P ii koşarım hehe[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net dikla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 ben kal in yerini bilmiyorum kadıköy iskeleye gelirim vapurla orda bulusak bikaç kşişi öle gidek[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net dikla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 telini al sen fizban in falan[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 bakın beyler 1 gün kaldı, söylemedi demeyin bu basket yatacak :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 ben de gelebilirim... içerde mi maç bahçede mi ?[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 sabo pesimist misin yatçak diyip gelmezsen anca gelmemiş olursun oynayan adamların çoğu birbirini tanıyo sen orda yırtınıyosun kal a gel diyoruz işte telini al birinin biz birbirimizi tanıdığımızdan üstünde durmuyoruz olayın[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 bende urza denen zibidinin telefonu var ok e daha kesin geliyorum diyen sadece 6 kişi var ve de oynanacak yer bile belli diil, o yüzden dedim yatacak falan diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 lol yannız malum sakatım ii şut çekerim sakatken :p içeri dalmam ehhe[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 said: LvL_Sabo, 24 June 2003 01:37 tarihinde demiş ki: bende urza denen zibidinin telefonu var ok e daha kesin geliyorum diyen sadece 6 kişi var ve de oynanacak yer bile belli diil, o yüzden dedim yatacak falan diye 6 kişi gelsin daha iyi (no offense ehe) amacımız 3 e 3 zaten[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar