can Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Heh iyi 9'da varmış en son Bostancı'dan. Bostancı'da olacak herhalde?[hline]Remember, the death is not the end, only a transition. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 bence st joseph iyidir beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 kaçak gireriz :) bi kere kısa potaların olduğu bölüme zaten girişte sorun çıkmıyo, ordan da öbür tarafa geçiş var. yani sorun yok gibi birşey olmadı arka taraftaki tellerin üstünden geçiş var, yani opsiyon çok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 said: -Melancholy-, 22 June 2003 16:39 tarihinde demiş ki: Bence oynayacaksak salonda olsun, dışarda bu sıcakta pişeriz valla. Demin oynadım dışarda 2 saat, öldüm, bittim, geberdim.[hline]Remember, the death is not the end, only a transition. ay yarıldım herif 2.30'dan 4.30'a oynamış ve öldüm demiş. 2-3 arası havanın en sıcak olduğu zamandır zaten. sen naapmışın olm intihar etmeye çalışmışın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 ben bakırköy tarafınad oturuyom simdi karşıda olcaksa yane anadolu yakasınad şöle ulaşım derdimiz olmasın pek kasmayak sonra tam verilmle oynayamam takımın kaderi bana bağlı:) yarın mı salımı yapıyos simdi saat 6-8 arası süper mekan neresi diyonuz bide biyerde bulusak öyle gidek daha ii olur[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net dikla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 salıya da çarş oılsun[hline]Wasn't it fun? Let's try something else... ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 arkadaşlar salı günü saat 5-8 arası uyanlar lütfen mesaj atsınlar bu akşam ki programı yapalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 cuma olsun :D ya en iyisi cuma bana ama salı kesin olmaz çarşamba fena değil[hline]Remember, the death is not the end, only a transition. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Yok ben 12'den 2 ye kadar oynadım, sonra içerde fitness yaptım. Bu arada ben de Bakırköy'de oturuyorum. Sevgiler. :D said: LvL_Sabo, 22 June 2003 17:42 tarihinde demiş ki: ay yarıldım herif 2.30'dan 4.30'a oynamış ve öldüm demiş. 2-3 arası havanın en sıcak olduğu zamandır zaten. sen naapmışın olm intihar etmeye çalışmışın [hline]Remember, the death is not the end, only a transition. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 salı güzel çarş olmasın yaf salı iyidir çarş uniye gitme ihtimalim var il dısında[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net dikla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 ya arkadaşlar hadi ama şu anda 3 kişi salı'ya ok verdi başka yok mu yatacak bu gidişle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 dynamick babacum sabo silthanas 4 kişi salıya ok verdi 5'te buluşuruz ölene kadar oynarız işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 yokmu başka bilegine güvene ndelikanlı :) şööle bi downtown 3 point basket! yesssss super shot doldu hoooooooooooooooooooooooop güüüüüüüüüüüüüm koyalım accık :) hem ben gibi orta okulda 1 sene efeste oynamış birisi ile maç yapma şerefine sahip olacaksınız her zaman geçmöes elinize:)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net dikla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 ya salı havuza gidiyoruum ama çarş niye olmuyo[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 ayrıca salı günü 33 derece pişerriiiz sölim ben pazartesi çarş perş cuma hepsi olur yaaa[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 salı 33 derece alternatif gün arayalım plz[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 salı 33 de carsamba 25 falan mı olcak ki:P bide nerde yapıyoduk maçı simdi :) olm sende bırak havuz falan atla gel avrupa yakasında oturanlar bulusak da gidek[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net dikla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 salıolamaz benişmkuzenim geliyor yeni öğrendim çarş olsun[hline]Wasn't it fun? Let's try something else... ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 çarş çarş[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 tamam anasını satıyım çarşamba olsun sizimi kırıacm :) bi ahfta astık uniyi yaz okulunda . sınavlardan düşük alırsam burda olucaksınız demi ona göre :) maç çarşamba NERDE!!!!!!!!!??[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net dikla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 hooraaay saat belli valla 5 civarı buluşalım nerde bilmem :P kal st.joseph falan ama bildiğiniz garanti halka açık potalar olsun yakında ki açıkta kalırsak oraa takılalım eahhea[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 kokuya dayanabilirsek boklu derenin yanındaki sahayı gözüm tutmuştu euh[hline]things you own end up owning you (tyler durden) [Bu mesaj jankis tarafından 22 June 2003 21:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 ba kal[hline]Wasn't it fun? Let's try something else... ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 yanlız ben kal mal bilmem avrupada oturanlar buluşalım şu anadol tayfasıyle kalda bulusuruz. biyer belirleyek bakem[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net dikla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 arkadaşlar süfer zeki bi soru geliyo basket topu kimden heuahae[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar