jankis Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 e tamam satan olmazsa 8 kişiyiz o zmn[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 2 adam daha gelsin, 5 vs. 5 yapalım.[hline]Remember, the death is not the end, only a transition. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 önceki sayfaları oku 5 vs 5 çift pota olduğu için istenmedi[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 tek pota turnuva deniyo[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 neredeydi maç?bizim okuldamı?[hline]Wasn't it fun? Let's try something else... ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 sizin okuldaki salonu açarlar mı ?[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Çift pota daha zevkli olurdu aslında ama...[hline]Remember, the death is not the end, only a transition. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 beni sayma ben zaten pota altı takılacam :)[hline]Wasn't it fun? Let's try something else... ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 o boyla nası olcaksa =)[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 bacak + azim faktörü :)[hline]Wasn't it fun? Let's try something else... ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 3v3 turnuva güzel olur aslında ama tabi takımları şimdi kurmayalım buluşunca boya, posa, pozisyona göre ayarlarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 bencede... mesela b en takıma fizbozuistiyorum b,opyum kısa :P ayrıca shooter değilim[hline]Wasn't it fun? Let's try something else... ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 takımları kurmayın şimdiden gideriz bikaç atış falan yaparız orda hemen alırız takımları kumar atar başlarız maçlara sonrada 3vs3 3 takımlı turnuva en babası 5vs5 i unutun :)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net dikla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 aslında hafta sonu yapsak süper olur ama arkadaşalr bi bekleyin yarın nede olsa yapmıcaz benim yaz okulu geyigim var bi öreniim nzm baslıyomus yarın öğrenirim . bu hafta yoksa hafta içi yapalım derim varsa cumartesi veya pazar uyar bana ilk mekan belirleyelim sizin hiç oynadıgınız biryer varmı kiralamalı olsa daha iyi olur en azından boş yakalarız daha kaliteli olur.[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net dikla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 silthanas phalanx jankis dynamick sabo (1.70 olarak bir bücürlük abidesi heh) fizban babacum melancholy görüldüğü üzere 1 kişilik kontenjanımız var. bu arada salon kiralama pahalı benim bildiğim kadarıyla. 10 kişi olunca saati 15 milyon civarına geliyor sanırım. ama emin diilim gerçi bana farketmez, elde edeceğim eğlenceye karşılık veririm o kadar para ama lütfen birisi artık yazsın kiralayabileceğimiz bir yer ve telefon falan versin ben irtibata geçirim. salı veya çarşamba oynayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Benim pazartesi, çarşamba ve cuma boş. Diğer günler gelmeme imkan yok.[hline]Remember, the death is not the end, only a transition. [Bu mesaj -Melancholy- tarafından 22 June 2003 02:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 bi yer kiralancaksa 5 mil üstü vermem ben baştan sölim =)[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Adam 15 milyon diyor zaten yani 1,5 milyon verecen.[hline]Remember, the death is not the end, only a transition. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 adam başı 10-15, yuh sahayı toplam 15'e kiralayacağın yer bırak salonu bırak asfaltı, bırak toprağı, hiç birşey olamaz yani heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Oha neresi o çok merak ettim? Ne kadarlık kiralıyorsun ki 150 milyonluk olsun.[hline]Remember, the death is not the end, only a transition. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Asfalt ya da toprağı bilem kiralayamazsın demişsin de, sizin orda halı sahalar kaç paraya yaw?[hline]Remember, the death is not the end, only a transition. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 abi ucuz bi yer bilen varsa sölesin yoksa gider streetball ımızı yaparız pota mı yok[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 halı sahalar 70 milyon civarları ama biz salondan söz ediyoruz. neyse bilen biri varsa söylesin bi salon da ben irtibata geçicem hadi ama ya yoksa st joseph derim veya kal'lı birileri salonu açtırabileceklerse kal'ın salonunda oynayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Bence oynayacaksak salonda olsun, dışarda bu sıcakta pişeriz valla. Demin oynadım dışarda 2 saat, öldüm, bittim, geberdim.[hline]Remember, the death is not the end, only a transition. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Neden yapılmaz? Valla çok güzel yapılır aslında. Bir de bakiim o zaman 8 de deniz otobüsü var mıymış diye.[hline]Remember, the death is not the end, only a transition. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar