jankis Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 5 e 5 yapças heralde ? ehah[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 ya salon olsun(en dengelisi bence) veya dısarda yapcaksak öle eşek gibi yüksek olmasın , mümkün mertebe normal salon potaları gibin olsa ii olur. birde hafta sonu olsun derim ben.[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net dikla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReeK Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 anadolu tarafındaysanız kalamış ta oynayın gerçek boyutta 2 pota var,saha zemini orjinal, çizgiler felan herşey tam,saha boyutuda orjinal iyi dir çok kalamış biz hep orda oynarız valla gelin orda oynayın yer bulamazsanız çok tafsiye ederim yani kal da oynayacanıza gelin kalamışa cidden iyi yerdir deniz manzarasıda süperdir romantik romantik oynarsınız benden tafsiye var.Eğer kalamış ta oynıcaksanız ve adresi tam bilmiyosanız söylerim size ama zsaten çok kolay dereağzına 150-200 metre var [Bu mesaj ReeK tarafından 21 June 2003 05:39 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj ReeK tarafından 21 June 2003 05:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 aslında 3e3 veya 4e4 tek pota daha mantıklı 5e5 çift potadan, sonuçta bizde o kadar koşacak kondisyon yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 benim fikrim 5 e 5 çift pota çok zevkli olur çok bi kondisyon gerekmez aslında ne bilim ben 3-4 sene önce baskete gidiyodum o zaman bile oynuyoduk minimum 1 saat çift pota ona göre konuşuyorum .. ama yine de adam yoksa 3 e 3 tek pota da olur fizban oynamıyo mu işte[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 yok 5-5 çift pota için çok kondisyon gerekiyo çok iyi biliyorum hep yapardık biz ve 20 dakkadan fazla olmuyo genelde, bi de takımda 4 kişi koşup 1 kişi koşmayınca bile dengeler hemen bozuluyo 6-6 olunca da oyun sete yerleşince drive edicek yer kalmıyor kısacası tek pota 4-4 veya 3-3 allahın emri gibi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 iyi adam gelmezse fazladan tek pota yapalım yer nere olsun[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 3vs3 tek pota süper olur fazla aadm gelirse gene 3vs3 tek pota ama 3 takım cıkarıp turnuva da yaparız 9 kişi gelir diye düşünüyorum Maçı yarın yapabiliris herkese uyarsa? Yarın yapmaya oke veriyor ise herkes mekan belirleyelim şimdi.[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net dikla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 yarın süper uygun[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 malesef %90 uygun değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 salı günü nası size ?[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 salı %100000000 uyar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Ben oynarım aslında. Nukem'le aynı özellik ve ebatlara sahibim.(Hatta 2 cm uzunumdur.) Kondisyon yeter kasmayın.[hline]Remember, the death is not the end, only a transition. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Kal'ın kaygan sahasında oynamayacaz di mi? Ayrıca bizim okula gelin diyecem de açarlar mı salonu bilemem yani. Bu arada okul Üsküdar Amerikan. Sahamız güzeldir de açmazlar herhalde.[hline]Remember, the death is not the end, only a transition. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 pazartesi ya da salı karar verelim ona göre plan yapıcam .. bi de cuma uygun bana ?[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Cuma olursa ben de gelirim.[hline]Remember, the death is not the end, only a transition. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Pazartesi de olur da salı olmaz bana. Bu arada eksik var mı takımda ben böyle atladım. :D[hline]Remember, the death is not the end, only a transition. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 gelecekler gün belirtsin herkese uyanı ayarlayalım artık belirtelim[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 cumaolsun gelim[hline]Wasn't it fun? Let's try something else... ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 fizban da cumaya iyileşir iyi fikir[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 herhjalde benim filkrim :P[hline]Wasn't it fun? Let's try something else... ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 uygun olursam ben de izlemeye gelirim.[hline]"C" is for cookie / thats good enough for me Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki: açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Ya beyler hala boş yer var mı, oynayacak mıyım bilmiyorum biri açıklık getirse?[hline]Remember, the death is not the end, only a transition. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 silthanas phalanx jankis dynamick sabo fizban da var birinden haber gelmezse sen oynarsın melancholy oke ? ya da başka adam bul ehe adam gelsin yane 9 kişi olalım 3 er takımdan 3 e 3 turnuvası yapalım[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 benide koy len... salı da olsa cuma da olsa gelcem[hline]Wasn't it fun? Let's try something else... ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar