Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Ya napçan şebnem ferah konserini boşver sen o hatunu gel basket oynayalim senle.[hline]Hepimiz aslında n adet yüzü olan birer prizmayız. -Estel Anorien- Playlist icin tiklayin Chemical, 25 June 2003 21:33 tarihinde hayatinin en düzgün lafini etmiş ki o da şöyle birşey: Havaya zıplamış araca birkaç saniyelik zıplama hareketi "Uçan araç" sıfatını kazandıramadığı için air Force One adını almaz Aracın "Uçan araç" sıfatını kazanması için uçmak için dizayn edilmiş ve yer üstündeki faaliyeti havadakinden daha fazla olmamalıdır
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 said: Estel_Anorien, 26 June 2003 19:15 tarihinde demiş ki: Ya napçan şebnem ferah konserini boşver sen o hatunu gel basket oynayalim senle.[hline]Hepimiz aslında n adet yüzü olan birer prizmayız. -Estel Anorien- Playlist icin tiklayin Chemical, 25 June 2003 21:33 tarihinde hayatinin en düzgün lafini etmiş ki o da şöyle birşey: Havaya zıplamış araca birkaç saniyelik zıplama hareketi "Uçan araç" sıfatını kazandıramadığı için air Force One adını almaz Aracın "Uçan araç" sıfatını kazanması için uçmak için dizayn edilmiş ve yer üstündeki faaliyeti havadakinden daha fazla olmamalıdır NEE !! bırak o hatunu dedin ha? bu benim sülaleme edilmiş küfürden bile ağır birşey bana göre
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 hadi be vıdı vıdı etme. Kalk gel sende maca sabonis[hline]Hepimiz aslında n adet yüzü olan birer prizmayız. -Estel Anorien- Playlist icin tiklayin Chemical, 25 June 2003 21:33 tarihinde hayatinin en düzgün lafini etmiş ki o da şöyle birşey: Havaya zıplamış araca birkaç saniyelik zıplama hareketi "Uçan araç" sıfatını kazandıramadığı için air Force One adını almaz Aracın "Uçan araç" sıfatını kazanması için uçmak için dizayn edilmiş ve yer üstündeki faaliyeti havadakinden daha fazla olmamalıdır
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 yok imkansız hakkaten. şebnem ferah'tan bahsediyoruz burda yani. pazara ayarlayın geleyim.
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 ben okuldan arkadaşlarla gidiyorum be urzacım. ama bi terslik olur da onlar gelemezse ariyim seni ?
can Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Reek sen biz maça gitmeden önce de çok laf etmiştin, hiçbirini dinlemeden oynadık, çok da zevkliydi. Hmm, arada istersen sana biraz taktik vereyim, daha iyi oynarsın. 9 senedir ligde oynuyorum, internetten nba takımlarının taktiklerini bulup onları inceliyorum. özele msj at eğer istiyorsan ki, karizma çizilmesin...[hline]Remember, the death is not the end, only a transition.
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Konuyu açan Admin Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 gittim baskete peş peşe 3 maç yaptık turnuva gibi yenen sahada kalıyo 3 maçıda aldık 21-8 21-11 31-26 son maçta turnike atarken sağ taraftan topu cıkardım elimden sonra beni savunan la carpıstık , sahanın etrafı telle örülü tele uctum tutiim derken 2 tel arasından kolum geçti ve hazin son :( bilekten omuzun bitimine kadar deri yüzüldü kan oturdu irenç bişi [hline]Grandmaster Hamburgerwww.dynamick.netdikla Gallery=1 // 2
can Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Ne yaptın ondan sonra?[hline]Remember, the death is not the end, only a transition.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 sabo bende cmts şebodayım :) ama sahne arkasında :)[hline]Wasn't it fun? Let's try something else evet imzamda zarar verici şeyler koymayacam bir daha wallaha
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Konuyu açan Admin Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 said: -Melancholy-, 26 June 2003 22:04 tarihinde demiş ki: Ne yaptın ondan sonra?[hline]Remember, the death is not the end, only a transition. kolumun bu hale geldigini anlamadım maçta sıcakken eve geldim dsu aldım baktım agrı var aynaya bakınac oha oldum gerçi durduk yerde öle abartı bi ağrı yok ama iice yıkadım falan en azında nmikrop olayı olmaz. kendi kendine geçer artık ama baya bi yara oluşcak o kısım sırf dirsekten bilege kısmın yarısı onun 3 katı uzunlukta .. dirskele omuz arası kısmın arka tarafında baya bi ezik var ama neyse artık geçer[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net dikla Gallery=1 // 2
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 said: BabacumMostors, 26 June 2003 22:23 tarihinde demiş ki: sabo bende cmts şebodayım :) ama sahne arkasında :)[hline]Wasn't it fun? Let's try something else evet imzamda zarar verici şeyler koymayacam bir daha wallaha NEEEEE nası ben de isterem... nası nası nasııı
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 valla 1 milyar dolar vermeye hazırım sana, beni de sokarsan sahne arkasına :)
jankis Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 oha be herif deli gibi yaralanmış .ikleyen yok geçmiş ola dyna =) turnuva yapılırsa haftaya ben ptesi salı çarş dan bi gün gelebilirim ama çabuk ayarlanmalı[hline]things you own end up owning you (tyler durden)
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Konuyu açan Admin Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 ehee saol ben haftaya yokum artık bitek hafta sonuna doğru gelicem ist ye hafta içi sakaryadayım büyük ihtimal bi unide ders programına bakim da once[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net dikla Gallery=1 // 2
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 olursa yarin olur onun haricinde gelemem. sali ya da pztesi gidiyorum ayvaliga.[hline]Hepimiz aslında n adet yüzü olan birer prizmayız. -Estel Anorien- Playlist icin tiklayin Chemical, 25 June 2003 21:33 tarihinde hayatinin en düzgün lafini etmiş ki o da şöyle birşey: Havaya zıplamış araca birkaç saniyelik zıplama hareketi "Uçan araç" sıfatını kazandıramadığı için air Force One adını almaz Aracın "Uçan araç" sıfatını kazanması için uçmak için dizayn edilmiş ve yer üstündeki faaliyeti havadakinden daha fazla olmamalıdır
jankis Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 yarın randevumus var olmas euhau[hline]things you own end up owning you (tyler durden)
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 yarın şebo var ulan. al sana basket ---> NAH :)
jankis Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 şebo şebo dediğin fanta di mi ? mvö için ben de gelirim belki .. dönüşü vapurla mı yapacan[hline]things you own end up owning you (tyler durden)
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 evet fanta'dan bahsediyorum. ben de sırf şebo için gidiyorum bilmem hiç düşünmedim dönüşü, ben orda sonsuza kadar şebo'yla kalmayı düşünüyodum 8-) lol
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 cankız özeline cebimi atiyim yarın bi ara konuşalım istersen kim ne yapıyo nası gidiyo konsere falan
Öne çıkan mesajlar