Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Basketbol maçı ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ya napçan şebnem ferah konserini boşver sen o hatunu gel basket oynayalim senle.[hline]Hepimiz aslında n adet yüzü olan birer prizmayız.
-Estel Anorien-

Playlist icin tiklayin

Chemical, 25 June 2003 21:33 tarihinde hayatinin en düzgün lafini etmiş ki o da şöyle birşey:

Havaya zıplamış araca birkaç saniyelik zıplama hareketi "Uçan araç" sıfatını kazandıramadığı için air Force One adını almaz
Aracın "Uçan araç" sıfatını kazanması için uçmak için dizayn edilmiş ve yer üstündeki faaliyeti havadakinden daha fazla olmamalıdır

Mesaj tarihi:
said:
Estel_Anorien, 26 June 2003 19:15 tarihinde demiş ki:
Ya napçan şebnem ferah konserini boşver sen o hatunu gel basket oynayalim senle.[hline]Hepimiz aslında n adet yüzü olan birer prizmayız.
-Estel Anorien-

Playlist icin tiklayin

Chemical, 25 June 2003 21:33 tarihinde hayatinin en düzgün lafini etmiş ki o da şöyle birşey:

Havaya zıplamış araca birkaç saniyelik zıplama hareketi "Uçan araç" sıfatını kazandıramadığı için air Force One adını almaz
Aracın "Uçan araç" sıfatını kazanması için uçmak için dizayn edilmiş ve yer üstündeki faaliyeti havadakinden daha fazla olmamalıdır

NEE !! bırak o hatunu dedin ha? bu benim sülaleme edilmiş küfürden bile ağır birşey bana göre
Mesaj tarihi:
hadi be vıdı vıdı etme. Kalk gel sende maca sabonis[hline]Hepimiz aslında n adet yüzü olan birer prizmayız.
-Estel Anorien-

Playlist icin tiklayin

Mesaj tarihi:
Reek sen biz maça gitmeden önce de çok laf etmiştin, hiçbirini dinlemeden oynadık, çok da zevkliydi.

Hmm, arada istersen sana biraz taktik vereyim, daha iyi oynarsın. 9 senedir ligde oynuyorum, internetten nba takımlarının taktiklerini bulup onları inceliyorum. özele msj at eğer istiyorsan ki, karizma çizilmesin...[hline]Remember, the death is not the end, only a transition.
  • Admin
Mesaj tarihi:

gittim baskete peş peşe 3 maç yaptık turnuva gibi yenen sahada kalıyo 3 maçıda aldık
21-8
21-11
31-26

son maçta turnike atarken sağ taraftan topu cıkardım elimden sonra beni savunan la carpıstık , sahanın etrafı telle örülü tele uctum tutiim derken 2 tel arasından kolum geçti ve hazin son :(
bilekten omuzun bitimine kadar deri yüzüldü kan oturdu irenç bişi

[hline]Grandmaster Hamburger
www.dynamick.net
dikla
Gallery=1 // 2

• Admin
Mesaj tarihi:
said:
-Melancholy-, 26 June 2003 22:04 tarihinde demiş ki:
Ne yaptın ondan sonra?[hline]Remember, the death is not the end, only a transition.

kolumun bu hale geldigini anlamadım maçta sıcakken eve geldim dsu aldım baktım agrı var aynaya bakınac oha oldum gerçi durduk yerde öle abartı bi ağrı yok ama iice yıkadım falan en azında nmikrop olayı olmaz. kendi kendine geçer artık ama baya bi yara oluşcak o kısım sırf dirsekten bilege kısmın yarısı onun 3 katı uzunlukta ..

dirskele omuz arası kısmın arka tarafında baya bi ezik var ama neyse artık geçer[hline]Grandmaster Hamburger
www.dynamick.net
dikla
Gallery=1 // 2
Mesaj tarihi:
said:
BabacumMostors, 26 June 2003 22:23 tarihinde demiş ki:
sabo bende cmts şebodayım :)
ama sahne arkasında :)[hline]Wasn't it fun? Let's try something else
evet imzamda zarar verici şeyler koymayacam bir daha wallaha

NEEEEE nası ben de isterem... nası nası nasııı
Mesaj tarihi:
oha be herif deli gibi yaralanmış .ikleyen yok
geçmiş ola dyna =)

turnuva yapılırsa haftaya ben ptesi salı çarş dan bi gün gelebilirim ama çabuk ayarlanmalı[hline]things you own end up owning you
(tyler durden)
Mesaj tarihi:
olursa yarin olur onun haricinde gelemem. sali ya da pztesi gidiyorum ayvaliga.[hline]Hepimiz aslında n adet yüzü olan birer prizmayız.
-Estel Anorien-

Playlist icin tiklayin

• Yeni Oluştur...