Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Arkadaşlar hep futbol futbol .. şimdi ist de olan arkadaşlar basket maçı ayarlasak yapsak kimler oynar? Bir salonda yapabiliriz mesela bildiginiz biryer varmı , nekadara kapatırız? Üstü açıkda olur mesela yeşilyurt spor klübü nünkügibi biryerde olabilir. Ben oynarım guard olarak. Cok guard olursa ortamada uyariz ;)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net dikla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 şutör arayan beni alsın[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 valla basket fikri de aklımdan geçmedi değil yani hatta düşündüm lam halısaha kiralama giib basket salonları da kiralanıyo mu acaba diye euha[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 ben 1.92 fiz 1.96 olarak belki oynarız :p onun el benim ayak bileklerim problemli ehhe[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 4 veye 5 numara oynayabilirim[hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 ben odun diilim bikerem smaç da basıyodum geçen salı sakatlanmadan 1 gün önce.. :([hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 bunu organize eden yok mu[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 *!hazıra konmak ister*[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gawain Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 şutör lasımmı ? ben varım ii sallarim ..... :)[hline]Mixed Website OynatFm Yayında Dıkla Çalsın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 karpuz gibi diyosun ?[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gawain Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 said: jankis, 18 June 2003 11:11 tarihinde demiş ki: karpuz gibi diyosun ?[hline]things you own end up owning you (tyler durden) süfersin dedemden kaptım ben o işi küçüklükten gelme doğaçlama bi yeteneğim var :)[hline]Mixed Website OynatFm Yayında Dıkla Çalsın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 oynarız[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 1.98 boy 114 kilo yannız forvet oynarım dicem de ankaradayım bi ara gelirsem yazın sakın beni bırakmayın oralarda ...[hline]"III. Dunya savası'nın hangi silahlarla yapılacagını bilmiorum ama IV. Dunya Savası'nın tas ve sopalarla yapılacagına eminim." Albert Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 *!organizasyooon isteriiiiz diye bağırışır*[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 ben ederim organize beyler önümüzdeki çarşamba günü nasıl mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 var mı ilgilenen benden pek bişiy beklemeyin ama oynarıs işte[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 sabo yapsın o zmn .. kimler oynuyo şimdi ben silth fiz de oynarım demişti bana[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 ben oynucam gazım hafta sonuna doğru daah iyi olur salonda falan oynayan varmı veya şöyle sağlam bi saha kiralayabilecegimiz biryer ben genelde dışarıda oynuyorum arklarla falan madem istde dört bi yandan toplanıcaz şöle güzel bişi olsun. organizasyon çok kasmaz arkadaşlar isimlerimizi yazcaz günü belirlicez ve imkanı olan birisi mekan sölicek gidicez pat diye .[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net dikla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 beyler 5 kişi hazır, başka oynayacak kimse var mı ?? post atınız. şu an oynayacaklar: silthanas phalanx jankis dynamick sabo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 arkadaşımın omuzuna yumruk atarken (baya ciddi yani herifin omuz mosmor oldu heh) elimi sakatladım 3 haftadır ağrıyor çatlak falan da yok ama ben oynucam, kaçmaz valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 salon mu olucak ? yoksa silth in dediği gibi kal gibi bi yer mi ?! okulunuzun potaları çok dandik gibi gelmişti bana geçen defasında ama eahae[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 kal'ın potaları baya dandik, salon bilen varsa söylesin ve ayarlayalım yoksa st. joseph derim hem potaları hem sahası oldukça iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 biz maçı yapana kadar iyi hallerinin kalabilceğine pek imkan vermiyorum ama :P[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 fizban sen de oynucan mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 oynıcak o da oynıcak[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar