gish Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 level 14 nigth elf druid'im oyuna daha yeni başladım sayılır darkshore'da birkaç quest aldım ve yapamıyorum biri oyuna gelip bana yardım edebilir mi?[signature][hline]Dance with the dead in my dreams Listen to their hallowed screams The dead have taken my soul Temptation's lost all control Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Server adı ne? Karakter adı ne?[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gish Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 pardon onları yazmayı unuttum Burning Legion Eldalote[signature][hline]Dance with the dead in my dreams Listen to their hallowed screams The dead have taken my soul Temptation's lost all control Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar