nefarion Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 SWGden sıkıldım, AO bayık geldi, Matrix online ın bayaa kötü olduunu duydum. Bilim kurgu mmorpg ariyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 eve online dicem ama parali eger beles istiyorsan senin için bi arastirma yaparim. söylemen yeterli :)[signature][hline]Knight Online oyniyacagima, evcilik oynarim daha zevkli ... [i][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Neocron diye bir oyun vardı sanırsam o da gelecekte geçen birşey[signature][hline]www.MerlininKazani.com Ayrıca Kadıköy Anadolu gençliğindeniz !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 The Matrix Online diyom :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeMo Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Kardeş bende MATRİX online oynamadım ama oynayan arkadaşlarım hepsi kötü diyo knight online parasız ama garafikler ve oyunun içeriinden kaybediyor benim bi fikrim yok ama fikri olan varsa bana yazmasını dilerim:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 bencede bi neocrona bak,hic oynamisligim yok ama sci-fi baskada oyun gelmiyor aklima :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar