Goarth Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Evet arkadaşlar bu sene malasef istediğim gibi olmadı ama bunada şükür diyerek size bölüm tanışmak istiyorum. Aslında hukuk isterdim ama 1 puanla falan kaçma riski olduğu için hiç ümitlenmek istemiyorum o nedenle de kendime alternatif olan bölümleri yazdım ama tam olarak bu bölümlerin farklarını ve yararlarını bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim. Bu yazdığım bölümleri marmara üniversitesi veya istanbul da düşünüyorum olursa yıldız teknik veya itü olursa orayada girebilirim ama şu an marmara ve istanbul üniversiteleri olarak yardım ederseniz sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 bır Allah'ın kulu yardım etmez mı bana ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 ekomoni ve iktisat aynı şey iktisatçı mevcut uygulama ve teoremleer üzerinde çalışarak yeni sistemler, yeni uygulamalar geliştirir ekonometrici de bu oluşum sırasındaki ince hesaplamaları yapar b,r de işletmeci var bu da laboranttır alır sistemi, uygulamayı dener başarısız olunca geri besleme bildirimi yapar iksitatçı tekrardan model düşünür[signature][hline]Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki: Osman kılıcımı rolladı. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 seceneklerin arasından İktisadı tavsiye ederim..[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Keyzar Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Hangisini seçersen seç, okursan oku, ileride uğraşacağın mesleklerin hepsi aynı. Bu ülkede mühendisler bankacı yada ekonomist oluyorsa, senin bu üçü arasında tercih yapamaman çok da zor olmasa gerek:).[signature][hline]Aa kanashimi ni somaranai shirosa de orenji no hanabira yureteta natsu no kage ni Yawarakana hitai wo nakushite mo Akaku someta suna haruka koete yuku Sayonara no rizumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 zaten iki secenek var. iktisat = ekonomi. ekonomi diye bir bolum yok zaten, iktisat bolumlerine ingilizce egitim veren universiteler dept. of economics der. ekonometri babacum'un dedigi gibi hesap insanlarini yetistiren bir bolum. iktisat/ekonomi ise cok daha genis kapsamlidir, soyleki, sana temel kuramlari kurallari ogretip, senin yeni sistemler yaratmani bekler. bu sistemlerin de optimizasyonunda ekonometri mezunlarini kullanabilirler. kullanabilirler diyorum, zira bir ekonometri mezununun yapabildiklerinin cok buyuk bir kismini iktisatci zaten yapabilir, ama ugrasip ugrasmayacagi temel sorundur. Yani iktisat ekonometriyi kapsar bir yerde.[signature][hline]Piiys Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Ben de sayısalım ama iktisat okuyacağım büyük ihtimalle ben de iktisat ve ekonominin aynı şey olduğunu düşünüyorum ama özellikle tercih formunda da iki farklı isimle yazılmış olması gerçekten beni de huylandırdı..[signature][hline]Blood never ends without the power of wisdom!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loras Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Üniversitelerin sitelerine girip okuyacağınız dersleri karşılaştırırsanız, rahat edersiniz sanıyorum.[signature][hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies; Blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar