Daevron Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Dostlar sitede yeniyim bi blizzard hayranı olmama rağmen wow u pek takip edemedim şu an aklımda elf druid veya orc shaman var sizce hangisini seçiyim ayrıca bu iki sınıfın özelliklerini yazarsanızda sevinirim.Bu arada acid loader arıyorum linkini verebilecek varsa yazsın Farewell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 tabiki şaman[signature][hline]"If freedom is short of weapons, we must compensate with willpower." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 pek tartışma olmicak bence bu konuda herkes shaman diyecektir, netten okuduğum herşey bu yönde. orc shaman olacaksan bekleriz kabilemize :)[signature][hline]dark-dr, 25 Haziran 2002 11:29 tarihinde demiş ki: itinayla threadin agzina, edilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daevron Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 eheh bana kalsada şaman olacam da manita falan NE de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 pek forumlarını okumadım sadece şöle birkaç başlığa göz gezdirdim ama çoğu kişi mageler uber oldu 2k damge ile insta kill çekiyorlar 5mage e karşı hiç kimse bi halt yapamıyor falan diye dert yanıyorlardı. umaırm blizzard dengeleme işini iyi yapar her yerde büyüler uçuşmaz. sırf karizmasından dolayı orc warrior açıcam ezik büzük kalmaz inş diğer classlara göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Druid ha bide cuce olsun benim olsun classi salla [signature][hline]Cuce iste bildigin cuce [Bu mesaj Cuce tarafından 31 Temmuz 2004 21:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 umarım blizzard mageleri çook güçlü yapar. mageler öbür karakterle aynı güçte olmamalı, çok daha güçlü olmalılar.ama geliştirmesi en zor karakter de olmalı. warcraft dünyasına en biletix sınıf mageler normalde ama tabii oyunlara başka türlü yansıtmak zorunda oluyorlar PC denge hususları için.[signature][hline]dark-dr, 25 Haziran 2002 11:29 tarihinde demiş ki: itinayla threadin agzina, edilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 iyi de mageler ile diğer classlar arasında çok güç farkı olursa insanların mage seçmemeleri için bir sebep göremiyorum ben rp yapmak isteyenler hariç.o zamanda etrafımda heryerde aynı classı görmek benim oyun zevkimin içine eder. senin için öyle değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 said: Mosquito, 31 Temmuz 2004 21:43 tarihinde demiş ki: pek forumlarını okumadım sadece şöle birkaç başlığa göz gezdirdim ama çoğu kişi mageler uber oldu 2k damge ile insta kill çekiyorlar 5mage e karşı hiç kimse bi halt yapamıyor falan diye dert yanıyorlardı. umaırm blizzard dengeleme işini iyi yapar her yerde büyüler uçuşmaz. sırf karizmasından dolayı orc warrior açıcam ezik büzük kalmaz inş diğer classlara göre Rouge'lar Mage katilidir...[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 şimdi güzel bi örnek verilmiş mesela roguelar mageleri hazırlıksız yakalayabilir.öbür sınıfların da yapabilecekleri var. ben roleplay bakımından ele aldım zaten yukarıda yazdığımı okursan oyun dengesinin sağlanabilmesi için dediğimin yapılmadığını yazdım.ama benim dediğim de yapılabilir birşey(yapmazlar orası ayrı)[signature][hline]dark-dr, 25 Haziran 2002 11:29 tarihinde demiş ki: itinayla threadin agzina, edilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 strenchera katılıyorum sneak attackı kullanıp bir rogue bir magei çok kolay alt edebilir[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 said: arcane, 31 Temmuz 2004 21:48 tarihinde demiş ki: ama geliştirmesi en zor karakter de olmalı. sanmıyorum böyle birşey olabileceğini.sonuç olarak skill değil level sistemi.[signature][hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 forumlardan okuduğum kadarıyla asıl herkes priestlerden yakınıyo, adamların normal priestlik yeteneklernin yanına baya güçlü dark büyüleri varmış. iyi bi priestten herkes kaçar olmuş oyunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 druid tabiki. su altı dünyasını gezcen mis gibi daha ne istersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 said: Dingaer, 31 Temmuz 2004 22:08 tarihinde demiş ki: strenchera katılıyorum sneak attackı kullanıp bir rogue bir magei çok kolay alt edebilir oynamadan konuşmayalım...daha beta aşamasında...[signature][hline]"If freedom is short of weapons, we must compensate with willpower." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 said: OmeN, 31 Temmuz 2004 23:31 tarihinde demiş ki: forumlardan okuduğum kadarıyla asıl herkes priestlerden yakınıyo, adamların normal priestlik yeteneklernin yanına baya güçlü dark büyüleri varmış. iyi bi priestten herkes kaçar olmuş oyunda. Shadow word: Death tarzı büyüleri var. Çoğu oyunda destek kuvvet olan priestların ezik kalmaması için geliştirilmiş bir sistem. Fena da değil aslında..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com ---- Hayatına çeşni kat! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 priest nerflenir yakında..[signature][hline]dark-dr, 25 Haziran 2002 11:29 tarihinde demiş ki: itinayla threadin agzina, edilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 ya konuyla alakasız ama nickin altında o human orc resimlerini nerden ayarlıyorduk var mı hangi bölümdü o?[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater Rigel from Infinity Patroclus from Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 buradan..[signature][hline]dark-dr, 25 Haziran 2002 11:29 tarihinde demiş ki: itinayla threadin agzina, edilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 druidlerin büyülerinin rangeleri daha fazlaymış öyle duyumlar ve hatta juniorx tip leri alıyorum :)[signature][hline]Even an enemy is a valuable resource...if you know how to use it... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daevron Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 ya arkadaşlar ben NE olmak istiyorum fakat NE de kadınlar daha öne çıkmış durumda.Özellikle olmak istediğim hunter ı war3 ve ft de kadın olarak yapmışlar.Okçular kadın,adı üstünde huntress var.Bi erkek druid var.Druid inde pek işe yaramadığını söylediniz.Demon hunter gibi bişey olma şansım var mı?(Yani kısaca msj sizce elf hunter oluyum mu?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Zaten DemonHunter hunterdan fazla warrior=)[signature][hline] Aşk ve pilav böceği "To empty your mind is to fill your grave." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daevron Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 abicim demonhunter a o karizmayı veren zihniyet neden içine bi kaç işe yarar güç koymamış ki :) Bu arada hunter ı güçleri belli oldumu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 said: arcane, 31 Temmuz 2004 21:48 tarihinde demiş ki: umarım blizzard mageleri çook güçlü yapar. mageler öbür karakterle aynı güçte olmamalı, çok daha güçlü olmalılar.ama geliştirmesi en zor karakter de olmalı. +1 bencede tabi herşey uo daki gibi skill kasma değilde level kasma olayı olcak ama onu da bence ayarlamalılar mesela level kasarken zorlancaklar gibisinden[signature][hline] BonePART, 14 Temmuz 2004 23:45 tarihinde demiş ki: [i]*BonePART fistiklari yer * Ulan insan 200 bin fazla veriri antep alır lan bu ne tuzlu yulu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Arcane nin dedigi gibi olmalı bencede ama herkes mage olcak o yüzden mage olmak swg de jedi olmak kadar zor bişi olmalı bunu frp online dada sölemiştim zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar