Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Druid mi Shaman mı

Daevron

Öne çıkan mesajlar

Dostlar sitede yeniyim bi blizzard hayranı olmama rağmen wow u pek takip edemedim şu an aklımda elf druid veya orc shaman var sizce hangisini seçiyim ayrıca bu iki sınıfın özelliklerini yazarsanızda sevinirim.Bu arada acid loader arıyorum linkini verebilecek varsa yazsın Farewell
Sosyal ağlarda paylaş

pek forumlarını okumadım sadece şöle birkaç başlığa göz gezdirdim ama çoğu kişi mageler uber oldu 2k damge ile insta kill çekiyorlar 5mage e karşı hiç kimse bi halt yapamıyor falan diye dert yanıyorlardı.
umaırm blizzard dengeleme işini iyi yapar her yerde büyüler uçuşmaz.
sırf karizmasından dolayı orc warrior açıcam ezik büzük kalmaz inş diğer classlara göre
Sosyal ağlarda paylaş

umarım blizzard mageleri çook güçlü yapar.
mageler öbür karakterle aynı güçte olmamalı, çok daha güçlü olmalılar.ama geliştirmesi en zor karakter de olmalı.

warcraft dünyasına en biletix sınıf mageler normalde ama tabii oyunlara başka türlü yansıtmak zorunda oluyorlar PC denge hususları için.[signature][hline]dark-dr, 25 Haziran 2002 11:29 tarihinde demiş ki:
itinayla threadin agzina, edilir.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mosquito, 31 Temmuz 2004 21:43 tarihinde demiş ki:
pek forumlarını okumadım sadece şöle birkaç başlığa göz gezdirdim ama çoğu kişi mageler uber oldu 2k damge ile insta kill çekiyorlar 5mage e karşı hiç kimse bi halt yapamıyor falan diye dert yanıyorlardı.
umaırm blizzard dengeleme işini iyi yapar her yerde büyüler uçuşmaz.
sırf karizmasından dolayı orc warrior açıcam ezik büzük kalmaz inş diğer classlara göre

Rouge'lar Mage katilidir...[signature][hline]
Reality Isn't What You See
Reality Is What You Feel
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi güzel bi örnek verilmiş mesela roguelar mageleri hazırlıksız yakalayabilir.öbür sınıfların da yapabilecekleri var.

ben roleplay bakımından ele aldım zaten yukarıda yazdığımı okursan oyun dengesinin sağlanabilmesi için dediğimin yapılmadığını yazdım.ama benim dediğim de yapılabilir birşey(yapmazlar orası ayrı)[signature][hline]dark-dr, 25 Haziran 2002 11:29 tarihinde demiş ki:
itinayla threadin agzina, edilir.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dingaer, 31 Temmuz 2004 22:08 tarihinde demiş ki:
strenchera katılıyorum sneak attackı kullanıp bir rogue bir magei çok kolay alt edebilir

oynamadan konuşmayalım...daha beta aşamasında...[signature][hline]"If freedom is short of weapons, we must compensate with willpower."
Sosyal ağlarda paylaş

said:
OmeN, 31 Temmuz 2004 23:31 tarihinde demiş ki:
forumlardan okuduğum kadarıyla asıl herkes priestlerden yakınıyo, adamların normal priestlik yeteneklernin yanına baya güçlü dark büyüleri varmış. iyi bi priestten herkes kaçar olmuş oyunda.
Shadow word: Death tarzı büyüleri var. Çoğu oyunda destek kuvvet olan priestların ezik kalmaması için geliştirilmiş bir sistem. Fena da değil aslında..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2)
Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO)
Webmaster >> www.FAOTO.com ---- Hayatına çeşni kat!
Sosyal ağlarda paylaş

ya arkadaşlar ben NE olmak istiyorum fakat NE de kadınlar daha öne çıkmış durumda.Özellikle olmak istediğim hunter ı war3 ve ft de kadın olarak yapmışlar.Okçular kadın,adı üstünde huntress var.Bi erkek druid var.Druid inde pek işe yaramadığını söylediniz.Demon hunter gibi bişey olma şansım var mı?(Yani kısaca msj sizce elf hunter oluyum mu?)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
arcane, 31 Temmuz 2004 21:48 tarihinde demiş ki:
umarım blizzard mageleri çook güçlü yapar.
mageler öbür karakterle aynı güçte olmamalı, çok daha güçlü olmalılar.ama geliştirmesi en zor karakter de olmalı.

+1
bencede tabi herşey uo daki gibi skill kasma değilde level kasma olayı olcak ama onu da bence ayarlamalılar
mesela level kasarken zorlancaklar gibisinden[signature][hline] BonePART, 14 Temmuz 2004 23:45 tarihinde demiş ki:
[i]*BonePART fistiklari yer *
Ulan insan 200 bin fazla veriri antep alır lan bu ne tuzlu yulu
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...