Abus Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 yada daha önce yapıldımı bilmiyorum ama? Bir haftasonu toplansak da kapışsak. Alliance VS Horde[signature][hline]Love is Divine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neverhood Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 said: Abus, 11 Temmuz 2005 10:29 tarihinde demiş ki: yada daha önce yapıldımı bilmiyorum ama? Bir haftasonu toplansak da kapışsak. Alliance VS Horde yapalım abi yannız Belgrat'ta yapmak lazım ki alayınızı alayım :) lvl 60 NE Druid / Shattered Hand Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copperelf Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 ankara da yapında bende katılayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 aktivitesi lol:D[signature][hline]Spiker olmuş her denyo Savaşı gülerek sunmuş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Yapak Alteraca Girek Bi Gece Ama Hangi Server'da İşte.[signature][hline]Shippy P.s=Helmle Cheste Laf Yok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Evet evet Ankarada olursa bende gelirim :P[signature][hline]Bow down before the one you serve, You're going to get what you deserve... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 evet yapalim griz i verin bana :)=[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Yapalım bi maç acayip zevkli olur kanatindeyim. Ventrilloları da açarız.[signature][hline][b]Kralla Tartışma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Olur ama çalma fraglerimi sinirlenirim wen.[signature][hline][b]Kralla Tartışma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 :)=[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 yapalım abi yapalım abi/kardeş griz e genk yaparız biz yine :P[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrounos Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Hakkaten ne iyi olurdu [Bu mesaj chrounos tarafından 11 Temmuz 2005 15:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 malibu beni unutma biz üçümüz gidelim idrian yanınızdan ayrılmaz sonuna kadar sizinle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 bana öle geliyoki wow aktivitesinin sonu pek hayırlı olmaz[signature][hline]Lok'tar ogar For The Horde Wolfsore Lvl 60 Orc Shaman Grimsoul Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 O Zaman 10v10 Wg Yapalım Bu Gece 12:00 Civarında Ne Dersiniz ?[signature][hline]Shippy P.s=Helmle Cheste Laf Yok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Eheh siz bana focusluycam derken ben hpleri topluyorum naber hehe.[signature][hline][b]Kralla Tartışma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abus Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Ben bu topiği açarken şöle düşündüm. Genelde Burning Legion da diye düşündüm oyuncular. Serverda bir yerde açık alanda buluşup kapışırız diye düşündüm. Ventrilo'da açardık (Ventrilo serverım var). Ben böle birşey düşündüm.[signature][hline]Love is Divine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Wg Aşırı Zevkli Olur.Açık Arazi Olarak Neresi Olcakki Heryerde Mob Var.[signature][hline]Shippy P.s=Helmle Cheste Laf Yok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 WG olur başka türlü olmaz. Aradan bi rogue çıkar tanımadığımız keser adamı :D[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Kocaeli veya Istanbul'da olursa gelebilirim =) lvl 60 Mage Hakeren / BL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abus Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 ne kocaelisi ne istanbul'u. Oke WS de yapalım ama benim yarın iş var haftasonu yapsak o zaman.[signature][hline]Love is Divine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 ben real'de demitim costümde diktirecektim ne güsel :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Yarın Öğlende Olur Ama Wg'nin Dolu Olma İhtimali Çok Fazla,Geceleride Herkes Müsait Olmuyabilir.Belki 10'ar Kişilik Grup Olarak Girsek Birbirimizi Bulma İhtimalimiz Yüksek. Bi Şekilde Halletcez Artık.[signature][hline]Shippy P.s=Helmle Cheste Laf Yok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abus Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Low Level Mobların olduğu bir Contested Territory de kapışalım[signature][hline]Love is Divine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 abi gidin ashenvale yada stonetalona kapışın hatta stonetalon geyıklerın oldugu yer epeyce ferah kesin birbirinizi :P[signature][hline]Kor`gall Ezik Orc Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar