garbage Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 ya bu olay nedir diye az önce de topic açtım ama neden siliniyor anlamıyorum bi açıklama yapamazmısınız veya silinmesinin nedeni nedir ya öf :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 bunun la ilgili iki üç topic açılmıştı ondan.Hatta sonuncusu yakın zamandaydı ve bonelerden birisi(crusher?part?)çok güzel açıklamıştı.paticik.com bölümünde olması lazımdı eğer aratırsan rahatlıkla bulabilirsin.[signature][hline]Viva la creativa! Viva la resistance! adam: -Yaratacak bir şey kalmadığında ne yazacaksınız? Yazar: -Yaratacak bir şeyi kalmayan bir adamla ilgili bir hikaye geleceğin türkoloğu]geleceğin türkoloğu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 çünkü "all your base are belong to PATİCİK"....[signature][hline]sen bu yazıyı okurken senin hayatından 5 saniye çaldım. 6 oldu,7,8,9... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
garbage Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 o zaman bi link rica edebilirmiyim,bulamıyorum aramadan baktım baska seyler cıkıor :((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mave Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=126375[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar