Xan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 [b]Hani Karşılama komidesi nerde bandolar... pati diye bi yer var dediler kardeşlik dediler... ben görmedi daha bandoları.. ben görmedi daha kardeşleri.. nereye saklandınız yawhu? sürpriz mi yapcanız bana?[signature][hline]Öyle Değerliymişki Zaman, Hep Acele Etmem Bundan! Alıntıla
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 valla ben karşılama komitesi diye bi olay başlatmıştım ama rabet görmedi :9 Yeni Gelenler bölümü var , almış mıydık oraya sizi ?[signature][hline]chuck! Alıntıla
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 genelde yeni gelenler bölümünde kucak açarız yeni üyelerimize ama mekan farketmez, hoşgeldiniz, buyrun içeri[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Alıntıla
Gothic Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 damsız almıyoz :D[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karalamaca [TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR] Alıntıla
Xan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 saolun arkadaslar bu kadar bile kafi...en azından bira olsun karsılama oldu..devamı olur işallah....Hepinizi sevdim valla[signature][hline]Öyle Değerliymişki Zaman, Hep Acele Etmem Bundan! Alıntıla
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Xan UO oynuyo musun hocam ? Demin gördüm Xan diye birini de ;)[signature][hline]chuck! Alıntıla
Xan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 said: HymnOfSnuk, 06 Temmuz 2005 12:20 tarihinde demiş ki: Xan UO oynuyo musun hocam ? Demin gördüm Xan diye birini de ;) yok be baba uo oynamıom.ama cok eskilerde oynardım..zati Xan baldurs gate adlı bi oyundan alıntı..[signature][hline]Öyle Değerliymişki Zaman, Hep Acele Etmem Bundan! Alıntıla
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 hoşgeldin yeni gelenler bölümüne açsaydın konuyu karşılarlardı sen yanlış yerde durmuşsun :)[signature][hline]shinsetsu desu.. Alıntıla
Sovereign Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 said: Gothic, 06 Temmuz 2005 11:59 tarihinde demiş ki: damsız almıyoz :D ahah[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise" Alıntıla
Yeto Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 ojjgeldin o zaman[signature][hline]FB Sailing Team Alıntıla
uncla Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 burdanda söyleyelim o zaman, hoşgeldin![signature][hline]Sert Kal Taviz Verme ! Alıntıla
fiona Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 slm:)[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız... Alıntıla
Xan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 said: uncla, 06 Temmuz 2005 20:27 tarihinde demiş ki: burdanda söyleyelim o zaman, hoşgeldin! heryerden saooooll:-) *!Şirin hisseder*[signature][hline]Öyle Değerliymişki Zaman, Hep Acele Etmem Bundan! Alıntıla
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 said: Xan, 06 Temmuz 2005 11:51 tarihinde demiş ki: nereye saklandınız yawhu? sürpriz mi yapcanız bana? Ce eee! *bi cocukla ,$akalasir edasiyla....* hosgeldin... Davul ve zurna'da az soora geliyo.. Arzu ve istege göre Balik Ayhani'da getirtebilioruz =P[signature][hline]Hold me near, unravel the stars As I speed through the heavens Speed through the night For you are my blade and my rope You are my Lethe..You are my own [Bu mesaj vaniLLe tarafından 06 Temmuz 2005 22:04 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla
Mavi Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 hoşgldin.[signature][hline]bla Alıntıla
Joker Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 karşılarız. :)[signature][hline]Tabi tabi aynen anlattığım gibi... Alıntıla
Loli-pop Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 hoşgeldin.. karşılama taburu yolda..:D[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Alıntıla
Lithium Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 hoşgeLdin..karşılama ekibi geldi sayılır yetmez mi bu kadar adam?! :D[signature][hline]un ange passe-aLways depressive- Alıntıla
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 hoşgeldin[signature][hline][/b]Msn adresim Artık bende bloggerım okuyun okutturun bende gaza gelip yazayım karakedi demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Alıntıla
trapt Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Nolur bana fake olduunu söle nolur :D[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes. And she's not breathing back. Anything but bother me. It takes my pain away Alıntıla
ultrAslan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 daha nasıl karşılayalım :) kaç kişi hoşgeldin diyor[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Alıntıla
robinson Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 hojgeldin aybalam[signature][hline]www.MerlininKazani.com Ayrıca Kadıköy Anadolu gençliğindeniz !!! Alıntıla
arina Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 hoşgeldin[signature][hline]asla aptallarla tartışma.seni önce kendi seviyelerine çeker,sonra da tecrübeleriyle yenerler... Alıntıla
Tcpip Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 alsana karsılama komitemiz :tebrikz:[signature][hline]karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. Chaos Web Tasarım [Bu mesaj Tcpip tarafından 07 Temmuz 2005 18:00 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.