LethE Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Windows password dosyalarını okuyan bir program nerden bulabilriim aceba?.. hani şu şifreli halini çözen türden bir program... saolun
Catscratch Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 pwl tool diye program var hakkaten ama demosu sadece 3 karakterli şifreleri buluo.[hline]This Cat Scratches Free.
LethE Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 olmuyor :(.. ya şifreyi öğrenmeem gerek yok bilgisayarın başında sormasını engellemem yeter :( (adamlar da ne biçim bilgisaar getirdi ya (kafede çalışıyomda.. ondan 3 gundur burda bilgisayar) ) saolun
Peka Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 pwptool la açilmiorsa astalavistadan crack ini falan cek her turlu acar 3 harften fazlasinida pwl tooldan baska kullanmadim hic bilmiorum
riglous Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 yok ya var programlar c++ görmüştüm bi tane. .pwl in içindeki tüm veriyi döküyodu.
sldsnake Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 bu işin babası pwltool ama oda Freeware deel yani paralı registerlı olması lazım ayrıca bir kilidi var o kilit kırılmassa sadece senin makinene ait şifreleri gösterir mailnin ver ben sana kırılmış ve registerli halini yollayam. sen nerden buldun diersen bende mail yoluyla aldım o yüzden link veremiyom[hline]There can be only one Solid Snake; and one Big Boss! May the Force be with you! :rock::rock::rock::rock::rock::rock::rock: [Bu mesaj sldsnake tarafından 27 June 2003 19:03 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar