LethE Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Windows password dosyalarını okuyan bir program nerden bulabilriim aceba?.. hani şu şifreli halini çözen türden bir program... saolun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 pwl tool diye program var hakkaten ama demosu sadece 3 karakterli şifreleri buluo.[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 olmuyor :(.. ya şifreyi öğrenmeem gerek yok bilgisayarın başında sormasını engellemem yeter :( (adamlar da ne biçim bilgisaar getirdi ya (kafede çalışıyomda.. ondan 3 gundur burda bilgisayar) ) saolun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 pwptool la açilmiorsa astalavistadan crack ini falan cek her turlu acar 3 harften fazlasinida pwl tooldan baska kullanmadim hic bilmiorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 yok ya var programlar c++ görmüştüm bi tane. .pwl in içindeki tüm veriyi döküyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sldsnake Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 bu işin babası pwltool ama oda Freeware deel yani paralı registerlı olması lazım ayrıca bir kilidi var o kilit kırılmassa sadece senin makinene ait şifreleri gösterir mailnin ver ben sana kırılmış ve registerli halini yollayam. sen nerden buldun diersen bende mail yoluyla aldım o yüzden link veremiyom[hline]There can be only one Solid Snake; and one Big Boss! May the Force be with you! :rock::rock::rock::rock::rock::rock::rock: [Bu mesaj sldsnake tarafından 27 June 2003 19:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar