Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

akdeniz oyunları

pipo_14

Öne çıkan mesajlar

Halterde ve güreşte yine dereceler yaptık.
Güzel gidiyoruz prestije ihtiyacımız war.[signature][hline]"..Ben her sabah gözlerim yaşlı yaşlı uyanıyorum. Çaresiz savaşıyorum anılarımla sorularla, Dostlarım içimde sanki kurt misali beni yiyorlar ; Yavaş-yavaş,parça-parça görüyorum ki ölüyorum.."
"..Benim şu kalbim benim şu gönlüm senimi sevdi? Sana mı güvendi? Benim şu aklım şaştı kaldı sana mı kandı? Sana mı inandı? Çok düşündüm çok üzüldüm pişman oldum kader dedim ; Dün sabah seni affettim insanoğlu kader dedim.."
Sosyal ağlarda paylaş

Bayan Voleybol takımı Finalde Yunanistan'ı 3-0 yenerek şampiyon oldu

ohhh :d[signature][hline]"..Ben her sabah gözlerim yaşlı yaşlı uyanıyorum. Çaresiz savaşıyorum anılarımla sorularla, Dostlarım içimde sanki kurt misali beni yiyorlar ; Yavaş-yavaş,parça-parça görüyorum ki ölüyorum.."
"..Benim şu kalbim benim şu gönlüm senimi sevdi? Sana mı güvendi? Benim şu aklım şaştı kaldı sana mı kandı? Sana mı inandı? Çok düşündüm çok üzüldüm pişman oldum kader dedim ; Dün sabah seni affettim insanoğlu kader dedim.."
Sosyal ağlarda paylaş

Finali bariz elimizle verdik yani[signature][hline]"..Ben her sabah gözlerim yaşlı yaşlı uyanıyorum. Çaresiz savaşıyorum anılarımla sorularla, Dostlarım içimde sanki kurt misali beni yiyorlar ; Yavaş-yavaş,parça-parça görüyorum ki ölüyorum.."
Sosyal ağlarda paylaş

Walla spor genel popülaritesini yitirdi buraya dikkati çekmek için illa futbola flnmı açalım threadleri nedir yani?[signature][hline]"..Ben her sabah gözlerim yaşlı yaşlı uyanıyorum. Çaresiz savaşıyorum anılarımla sorularla, Dostlarım içimde sanki kurt misali beni yiyorlar ; Yavaş-yavaş,parça-parça görüyorum ki ölüyorum.."
Sosyal ağlarda paylaş

sanıyorsam madalaya sıralamasında ya 3. ya da 4. olduk ama bir üstümüzdeki ülke yanılmıyorsam Fransa bizden 2 kat daha fazla madalya kazandı,ki Fransa ile bizim nüfusumuz neredeyse eşit adamların lisanslı sporcu sayısı ise neredeyse bizim iki katımız ki biz genç nüfusuyla övünen bir ülkeyiz yazık!![signature][hline]Blood never ends without the power of wisdom!!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...