Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

amino asit şart mı ?

Mordre

Öne çıkan mesajlar

Sen istesen de şişemezsin öyle merak etme.Yeni başladıysan alsan da olur almasan da yalnız dikkat etmen gereken bir nokta var o da deri çatlamaları.Eğer çok zayıf isen aşırı kilo alırsan olur ki bu da hoş bir görüntü değildir.İlaç takviyelerini de bilinçli bir araştırma sonucu kullan derim ben
Sosyal ağlarda paylaş

silthanasın bu konuda yanılıyor. son zamanlarda sporcular ( ben dahil) aminoasit türevlerinin hikaye olduğu kanaatindeyiz. günde 15 tane amino 2000 almama rağmen etkisi olmamıştır. Kana çok hızlı karışma gibi birşey söz konusu değildir, likit amino olmadıkça. Yanı kısacası amıno asit alıpta haa şöyle olur böyle olur diye heveslenmeyin bence.. Likit aminoasitler sıvıdır. 10 dakka içerisinde kana karışma özelliği vardır. All Star yada weiderın olanları iyidir. fiyatları da çok iyidir onuda belirtiyim :)

creatine işe yarayabilir. 2-5 kg arası alırsınız. creatin bitiminde bunun bir kısmı geri gidebilir.

ayrıyetten sporcu gıdaları arasında Whey protein adam gibi etki yapabilir. sivilce de yapabilir orası ayrı. kısacası bunlara para vermeyınız. çünkü ucuz şeylerde değil. sadece creeatin ek olarka işinize yarayabılır.[signature][hline]Deli333
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 ay sonra ...
said:
333, 11 Şubat 2005 10:33 tarihinde demiş ki:
zararı yoktur. alman şart değildir. likit aminoasitler görülür etki yapar. Bana kalırsa alma derim. illa alıcaksan creatin yada whey pro daha iyidir.
creatin i baştan alması çok efektif olmaz önce protein tozu ile başlarsan ii olur daha sonra amino alırsın en son kreatin, Kreatin gücünü arttırır ama 4 kilo dambel kaldırırken alırsan alacaın etki ile 10kilo kaldırırkenkki etkisi acaip farklı olur.. tawsiem protein tozu amino asit creatin sonraki aşamada glutamine bile olabilir[signature][hline]Resistance is futile
Sosyal ağlarda paylaş

said:
333, 12 Şubat 2005 21:05 tarihinde demiş ki:
silthanasın bu konuda yanılıyor. son zamanlarda sporcular ( ben dahil) aminoasit türevlerinin hikaye olduğu kanaatindeyiz. günde 15 tane amino 2000 almama rağmen etkisi olmamıştır. Kana çok hızlı karışma gibi birşey söz konusu değildir, likit amino olmadıkça. Yanı kısacası amıno asit alıpta haa şöyle olur böyle olur diye heveslenmeyin bence.. Likit aminoasitler sıvıdır. 10 dakka içerisinde kana karışma özelliği vardır. All Star yada weiderın olanları iyidir. fiyatları da çok iyidir onuda belirtiyim :)

creatine işe yarayabilir. 2-5 kg arası alırsınız. creatin bitiminde bunun bir kısmı geri gidebilir.

ayrıyetten sporcu gıdaları arasında Whey protein adam gibi etki yapabilir. sivilce de yapabilir orası ayrı. kısacası bunlara para vermeyınız. çünkü ucuz şeylerde değil. sadece creeatin ek olarka işinize yarayabılır.
likit kullanmadım hiç ama amino tablette aynıı bileşen var içinde ge. çözülüo demesi işe yaramaz demek deil biri 10dk çözülüo dieri 1.5 saatte önemli olan senn aminoyu ne zmn aldığın yemei ne zmn yediğindir.[signature][hline]Resistance is futile
Sosyal ağlarda paylaş

kusura bakmayin ama en guldugum laf sudur fazla sismek istemiyorum. 3 ay yapip birakma helal olsun !![signature][hline]Shake it once, that's fine, shake it twice that's okay.
shake it 3 times your playing with yourself again.

[Bu mesaj Hellsing tarafından 28 Mayıs 2005 15:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
bende 3 aydan beri kullanıyom ama hiç bi zararını görmedim..
temmuzdan itibaren whey pro ve creatine de kullanmak istiyorum bi zararı olur mu acaba...? ya da yararı nedir..?? bi bilgi alabilir miyim ..?[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin ki, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...*
Sosyal ağlarda paylaş

ben ısmarlamalarımı yaptım amino 200, whey pro ve wieder pure cretaine alıyorum..artık bunlarla devam edicem..mutlaka bi yararı var ama zaraı war mı acaba..?[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin ki, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...*
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
1 aydır arkadaşla gidiyoruz, o her çalıştığımızda başlarken 1 tane bitirince 2 tane amino asit hapı alıyo fakat hala aynı gidiyoruz, kaldırdığımız ağırlıklar fln aynı.[fizik olarak aynıyız]ben inanmıyorum hapa mapa.Ayrıca bu hapların insanlar üzeinde psikolojik etki bıraktığına inanıyorum.Arkadaş bu haplardan almazsa çalışamıyo, aynen bu lafları dedi bana " yok abi kaldıramıyorum, hapsız olmuyo".Siz söyleyin hapsız çalışmakmı iyi hap alıncamı?[signature][hline]I was born when you kissed me,
I died when you left me,
I lived a few weeks while you loved me.

Sosyal ağlarda paylaş

ztn yanlış kullanıyo antremandan yarım saat önce 3 antremandan hmn sonra 4 tane alırsa ister istemez bazıı degişklikler olacaktır.. ztn amino asit güç arttırmak için kulanılmıyo güç arttırmak istersen creatine kullan derim acaip etkisi var..[signature][hline]- Aya inemiyoruz?
- Neden, modül mü bozuldu?
- Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış...
Sosyal ağlarda paylaş

Eğer günde ağırlığınızın +1,5 katı gram protein alabiliyorsanız amino asit kullanmana gerek kalmaz ( spor yapan biri için tabi ) ama ben bunu alamam diyorsan amino asit kullanmak zorundasın bir sonuç elde etmek için.
A.a kullanmadığım için içinde yağ var mı bilemiyecem ama kullandığım bir protein tozunda yağ oranı nerdeyse 0 dı. O yüzden kullanılır o tarz katkılar. Her ne kadar tavuk göğsü yesende yüklü bir miktar yağ alırsın bu da yağlanmanı sağlar. Bu katkıların + noktası bu işte.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...