Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sonunda dedigim clandayım

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Evet arkadaşlar büyük şanssızlıklarıma ragmen 2 tane pelerinli clan değiştirdim en sonunda top 5 deki 1. clana girmeyi başardım.İşte resim:

Bu resimde kolumdaki clan şeysi :)

[signature][hline]Caglarus

Mesaj tarihi:
Ally clandasın lam sen, bizi mi uyutuyon :D[signature][hline]Hawk, 23 Haziran 2005 13:18 tarihinde demiş ki:
murtaza has a combomacro and doesnt have to wait 2 sec to use a pots so im happy he got hacked with the program he was using. i know because i fought him in cz we got him away from his party and a lvl 63 warrior with raptor +8 started atking him lvl 60 rouge assasin with two shards +6 and me a lvl 61 fire/ice mage i iced him and rouge and warrior were just sliding him with me using nova and ice and ingnition well with all that he looked like a blue blob with all the pots he was using and his hp never went below 50% so we all towned since he was using some program to use pots over and over without cooldown time
Mesaj tarihi:
ally mally :) hepisi bana yardım ediyo ya yeter :D Birde anlamadıgım bu clanın aynı adında clan var.Asıl 1. clan o ama nasıl aynı ısımde iki clan oluyor ?

Level 44 :D

[Bu mesaj Sphere tarafından 11 Temmuz 2005 20:56 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Murtaza, 11 Temmuz 2005 20:54 tarihinde demiş ki:
Ally clandasın lam sen, bizi mi uyutuyon :D

puehuahaauh :lol:[signature][hline]Id: Archy_Firestorm
Class: Rogue-Assassin
Level: 55
Server: Ares

Mesaj tarihi:
kolun yanmadıgını bende farkettım dedım kede deısıktır heralde :D diye bise demedım

ama arkadasın hevesıı kırmayalım :D[signature][hline]6x
b1-2-3
eL morad*archer

6x
x1-2
karus*mage
Mesaj tarihi:
said:
Metakuso, 11 Temmuz 2005 21:34 tarihinde demiş ki:
aynı isim şöle oluyo

aynı ismi yazıyolar sonuna bi boşluk bırakıyolar :)

evet aresde ki TOWN ve ally side aynı şeklde aynı isme sahip görünüyor.[signature][hline]Never+Again+Never+Again+Never+Again.........
Hayat Combosu..........
Mesaj tarihi:
Hayırlı olsun.. ama o clan top 5 te degıl :P ya _____ nin yada evoluationun ally i flndır[signature][hline]Sunucu:Adonis
Class:Rogue/Archer
Lvl:6x
Weapons:İronbow

Ayrıca ultimanin eski pisliklerinden The Wicked Osiris Quidam Bloodyface :p

• Yeni Oluştur...