St_Dreamer Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Şimdi bu filmi cnbc-e yayınladı.Filmde birbirine benzeyen şişman aynı giyimli zengi bir baba oğul iki adama görev veriyor.İşte gidin şöyle şurdan bir kamyon dolusu içki alın gelin şu kadar zamanda diyor.Bunlardan yakışıklı olan bir arabayla öncü oluyor ötekinin yolunu açıyor.Bunların peşine polis takılıyor dönüş yolunda falan.Bu yoldaki diğer kamyoncular falan telsizle tebrik ediyolar bunları yardım falan ediyorlar.Bilmem güzel anlatabildim mi?İzleyen yada adını hatırlayan var mı filmin?[signature][hline]Viva la creativa! Viva la resistance! adam: -Yaratacak bir şey kalmadığında ne yazacaksınız? Yazar: -Yaratacak bir şeyi kalmayan bir adamla ilgili bir hikaye geleceğin türkoloğu]geleceğin türkoloğu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Hani en sonunda şerif sol omzundan bak diyip gidiyorlar? Yanında ufak tefek bir kız var adamın tırcıalrla muhabbet ediyor? Filmin adını bilen varsa söylerse güzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 yes dostum işte tam o film.Gçende yarısını izleyebilmiştim tamamını izlemek için vcd sini alacam ama hangi isimle böyle anlatamam ki adamlara :) p.s.hoş gelmişsen delirium[signature][hline]Viva la creativa! Viva la resistance! adam: -Yaratacak bir şey kalmadığında ne yazacaksınız? Yazar: -Yaratacak bir şeyi kalmayan bir adamla ilgili bir hikaye geleceğin türkoloğu]geleceğin türkoloğu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Hoşbulduk =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Haha bala bak imdb'de bandit diye arattım ilk sırada çıktı. Filmin adı Smokey and the Bandit http://www.imdb.com/title/tt0076729/ [Bu mesaj Delirium tarafından 11 Temmuz 2005 21:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 evet güzel filmldir :P müzikleri çok hostur birde adamda ki akilda süper ha :) önden hizli araba ile polisleri oyala kaçak içkiyi arkadan sok hahaha :)[signature][hline]Knight Online oyniyacagima, evcilik oynarim daha zevkli ... [i][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 saol delirium yav şimdi gönül rahatlığıyla gidip kiralayabilirim[signature][hline]Viva la creativa! Viva la resistance! adam: -Yaratacak bir şey kalmadığında ne yazacaksınız? Yazar: -Yaratacak bir şeyi kalmayan bir adamla ilgili bir hikaye geleceğin türkoloğu]geleceğin türkoloğu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar