Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cok kötü hissediyorum....

Teddy

Öne çıkan mesajlar

Tobe tobe karistirma simdi uo yu :) Abi son 1 numarasi haric verdim once tie harnenka diycem ardindan ya atebu kohabu diycen eger davay felen diosa sonra diycein laflari öm den iletirim :)[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider...
Sosyal ağlarda paylaş

Boşver hamish ya, böyle her gören ilk görüşte aşık oluyosa sana saatte 12381 hatun bulma potansiyeline sahipsin zaten. Arkadaşına karşı da kötü hissetme. Senin bir kabahatin yok olayda.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected]
Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!"
Sosyal ağlarda paylaş

said:
twistedemo, 11 Temmuz 2005 19:09 tarihinde demiş ki:
bu foruma gelince erkekleri daha yakından gözetledim üzgünüm ama ne iğrençliktir bu!
iyki dişiyim allahıma bin şükür : )

Seni şöyle alalım güzelim...

Bu arada iyi ki dişisiniz, yoksa biz erkekler ne yapardık!!![signature][hline]Aa kanashimi ni somaranai shirosa de
orenji no hanabira yureteta natsu no kage ni
Yawarakana hitai wo nakushite mo
Akaku someta suna haruka koete yuku
Sayonara no rizumu.

[Bu mesaj Keyzar tarafından 12 Temmuz 2005 10:55 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Keyzar, 12 Temmuz 2005 10:54 tarihinde demiş ki:
said:
twistedemo, 11 Temmuz 2005 19:09 tarihinde demiş ki:
bu foruma gelince erkekleri daha yakından gözetledim üzgünüm ama ne iğrençliktir bu!
iyki dişiyim allahıma bin şükür : )

Seni şöyle alalım güzelim...

Bu arada iyi ki dişisiniz, yoksa biz erkekler ne yapardık!!!

eee ne var o topikte?
Sosyal ağlarda paylaş

twistedemo
Dişi olmandan dolayı gururlanmış, biz erkekleri de üstü kapalı yerin dibine sokmuşsun(iğrenç olduğunu düşündüğün bir olay yada olaylar neticesinde).

Benim orada attığım postları ve kızlar(Türk kızları) hakkındaki yorumlarımı da okursan, kendin ve çevren hakkında, daha farkında olmadığın birçok gerçeğe ulaşırsın...[signature][hline]Aa kanashimi ni somaranai shirosa de
orenji no hanabira yureteta natsu no kage ni
Yawarakana hitai wo nakushite mo
Akaku someta suna haruka koete yuku
Sayonara no rizumu.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Keyzar, 12 Temmuz 2005 11:10 tarihinde demiş ki:
twistedemo
Dişi olmandan dolayı gururlanmış, biz erkekleri de üstü kapalı yerin dibine sokmuşsun(iğrenç olduğunu düşündüğün bir olay yada olaylar neticesinde).

Benim orada attığım postları ve kızlar(Türk kızları) hakkındaki yorumlarımı da okursan, kendin ve çevren hakkında, daha farkında olmadığın birçok gerçeğe ulaşırsın...

ben CİDDEN aman erkekler iğrenç böğk demeye çalışmadım ama bu kadr hızlı olan insanlara sempatik bakamıyorum. derdim bu sadece.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...