Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cok kötü hissediyorum....

Teddy

Öne çıkan mesajlar

Dün gece 12 gibi istanbula geldim arklarla antalyada tatildeydik... Otelde bizim arkin sevgilisi vardi geçen sene ayni otelde tanismislar bütün sene gorosmusler cocuk kisin ukraynaya felen gitti o derece ;) Herneyse otele gittik tanistiriyo bizi bunla felen kiz bana fena bakio felen kafasi guseldir dedim 1 si demedim. Oturuyoruz konusuyoruz felen kizin arklari geldi tanistirceklar bizi aralarinda 1 hatun var böyle 1 si olamaz yani 1.83 sarisin yesil mavi karisimi gözlü vücüdü kusursuz süper 1 hatun. Tabi biz direk bittik bizim gruptaki herkes abi bu benim ayaklarinda felen :) gece bulustuk diskoda felen ben arkin kizini cektim dedim bunu ayarla cok beendim felen die kiz aldi konustu bunla sonra geldi bana ok isareti yapti bende direk yazdim tabi dans etmeye basladik alkol felen devami geldi yani aramiz süper oldu. Tabi bu arada bizim dierleri paso ayagima basio caldiriyo teli tekme felen bilimun rahatsizligi verio:) Gittik kumsala konusuyoruz kiz mankenmin böyle cosmopolitanda felen çikiomus mutlu oldum tabi bende ünlü hatun bulduk die :) ilk günler 1 haftalik eglence die bakiodum ama aradan 1 kac düsünceler deisti ben hoslanmaya basladim bundan kumsala sadece yiyis icin degil elele oturup yildizlari izlemeye gitmeyede basladik oyle diyim..Aradan 1 gün gecti kiz bana soguk davranmaya basladi sebepte yok yani cektim bunun arkini dedim ne is. Kiz anlatti iste bunun 1 sevgilisi varmis onceden baya asiklarmis felen asik olmaya korkuyo ona oyle iyi davranma romantiklik felen yapma direk olaya gir dedi. Sastim kaldim tabi tamam dedim gittim. Cok uzattim sonuca giriyorum son gün iciyoruz otel icinde 1 barda ben kizla baska 1 koltuktayim bizimkilerde kizlarin arklariyla oturuyo felen 1 baktim bagris cagris koptu direk kalktim 4 tane onlardan eleman var bizim 2 elemana dalmislar. Direk kalktim iste daldik sonra bizim 1 ark daha 1 güsel dövdük bunlari sonra onlardan iki kisiyi hastaneye goturduler iste bizede dioalr karakola gelceksiniz. gittik sonra dediler suan olmaz sabah halletcek bekledik orda sabaha kadar o aksamda 7 de ucak var bizim tirsiyoruz kacircaz die. Cocuklara dedik eger sikayetinizi almazsaniz sinir disi ettircez felen die tirstilar geri aldilar otele 1 döndük kizlar bizle konusmuyo arklarini dövdük die bide kavgayi bizim ark cikarmis o yüzdenmis. Sonraciima iste 1 saat sonra benim kiz ayrildi yüzüme bile bakmadan umrumdada olmadi sonra arkin kizi cekti beni kenera telimi msn imi felen istedi sonra da öpmeye basladi 55 60 saatir 3 saat uyumustum klafam hala güsel kizi olayin farkina varip ittirene kadar kiz öptü beni. Simdi arkima karsi kendimi cok kötü hissediyorum ve benim manken hatundan sonra tüm kizlar cirkin gelioyo.. Neden yazdim bilmiy1rum ama rahatladim valla :)[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider...
Sosyal ağlarda paylaş

Burası kişisel bölümü yazacaksın tabiki :)
AMA bana bile koydu okuduktan sonra sana nasıl koymuştur :D
Aslında ümit vermek isterdim işte başka daha güzellerini bulursun falan diye ama nah bulursun kardeşim,geçmiş olsun,üstüne soğuk su iç :-)Ardından kavga çıkaran arklara dal hıncını al rahatla :P[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!...
Sosyal ağlarda paylaş

hmm...ilginç.. Neyse en azından herifleri dövmüşsünüz... Arkadaşını döv kızı al, kızı döv diğer kızı al ya da boşver... Sen en iyisi yat uyu biraz.. Sabaha bakarız çaresine[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız
Sosyal ağlarda paylaş

Yoo gayet normalim hic kasinti felen diitlim zaten o yüzden kiz benle cikti arklar felen haycan gibi kasildilar ondan patladilar :)
Telde resim yok arkin fotograf makinede hepsi. Simdi bazilari cikar yaziosun felen der. 20 gün sonra arkla bulustugumuz zaman vercek cdyi ozaman gösteririm...[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...