Teddy Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Dün gece 12 gibi istanbula geldim arklarla antalyada tatildeydik... Otelde bizim arkin sevgilisi vardi geçen sene ayni otelde tanismislar bütün sene gorosmusler cocuk kisin ukraynaya felen gitti o derece ;) Herneyse otele gittik tanistiriyo bizi bunla felen kiz bana fena bakio felen kafasi guseldir dedim 1 si demedim. Oturuyoruz konusuyoruz felen kizin arklari geldi tanistirceklar bizi aralarinda 1 hatun var böyle 1 si olamaz yani 1.83 sarisin yesil mavi karisimi gözlü vücüdü kusursuz süper 1 hatun. Tabi biz direk bittik bizim gruptaki herkes abi bu benim ayaklarinda felen :) gece bulustuk diskoda felen ben arkin kizini cektim dedim bunu ayarla cok beendim felen die kiz aldi konustu bunla sonra geldi bana ok isareti yapti bende direk yazdim tabi dans etmeye basladik alkol felen devami geldi yani aramiz süper oldu. Tabi bu arada bizim dierleri paso ayagima basio caldiriyo teli tekme felen bilimun rahatsizligi verio:) Gittik kumsala konusuyoruz kiz mankenmin böyle cosmopolitanda felen çikiomus mutlu oldum tabi bende ünlü hatun bulduk die :) ilk günler 1 haftalik eglence die bakiodum ama aradan 1 kac düsünceler deisti ben hoslanmaya basladim bundan kumsala sadece yiyis icin degil elele oturup yildizlari izlemeye gitmeyede basladik oyle diyim..Aradan 1 gün gecti kiz bana soguk davranmaya basladi sebepte yok yani cektim bunun arkini dedim ne is. Kiz anlatti iste bunun 1 sevgilisi varmis onceden baya asiklarmis felen asik olmaya korkuyo ona oyle iyi davranma romantiklik felen yapma direk olaya gir dedi. Sastim kaldim tabi tamam dedim gittim. Cok uzattim sonuca giriyorum son gün iciyoruz otel icinde 1 barda ben kizla baska 1 koltuktayim bizimkilerde kizlarin arklariyla oturuyo felen 1 baktim bagris cagris koptu direk kalktim 4 tane onlardan eleman var bizim 2 elemana dalmislar. Direk kalktim iste daldik sonra bizim 1 ark daha 1 güsel dövdük bunlari sonra onlardan iki kisiyi hastaneye goturduler iste bizede dioalr karakola gelceksiniz. gittik sonra dediler suan olmaz sabah halletcek bekledik orda sabaha kadar o aksamda 7 de ucak var bizim tirsiyoruz kacircaz die. Cocuklara dedik eger sikayetinizi almazsaniz sinir disi ettircez felen die tirstilar geri aldilar otele 1 döndük kizlar bizle konusmuyo arklarini dövdük die bide kavgayi bizim ark cikarmis o yüzdenmis. Sonraciima iste 1 saat sonra benim kiz ayrildi yüzüme bile bakmadan umrumdada olmadi sonra arkin kizi cekti beni kenera telimi msn imi felen istedi sonra da öpmeye basladi 55 60 saatir 3 saat uyumustum klafam hala güsel kizi olayin farkina varip ittirene kadar kiz öptü beni. Simdi arkima karsi kendimi cok kötü hissediyorum ve benim manken hatundan sonra tüm kizlar cirkin gelioyo.. Neden yazdim bilmiy1rum ama rahatladim valla :)[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 playboy musun ?[signature][hline]Fire in the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 manken hatunun resim yok mu yea? eheh abi bence rahat ol sen bişi yapmamışsın...[signature][hline]Beni öldürmeyen şey güçlü kılar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 çok kötü yazıyosun kusura bakma ama okurken rahatsız oldum ark ark 1 hatun filan... değişik neyse bence arkadaşına söyleyip sinir etme ama soğur o kızdan kendi soğur zaten bi daha hatırlamazsınız bile : p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Burası kişisel bölümü yazacaksın tabiki :) AMA bana bile koydu okuduktan sonra sana nasıl koymuştur :D Aslında ümit vermek isterdim işte başka daha güzellerini bulursun falan diye ama nah bulursun kardeşim,geçmiş olsun,üstüne soğuk su iç :-)Ardından kavga çıkaran arklara dal hıncını al rahatla :P[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 hmm...ilginç.. Neyse en azından herifleri dövmüşsünüz... Arkadaşını döv kızı al, kızı döv diğer kızı al ya da boşver... Sen en iyisi yat uyu biraz.. Sabaha bakarız çaresine[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Yoo gayet normalim hic kasinti felen diitlim zaten o yüzden kiz benle cikti arklar felen haycan gibi kasildilar ondan patladilar :) Telde resim yok arkin fotograf makinede hepsi. Simdi bazilari cikar yaziosun felen der. 20 gün sonra arkla bulustugumuz zaman vercek cdyi ozaman gösteririm...[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Total Failure.[signature][hline] ÜÇ Ayarcılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Cocuklar ukraynali abi gidip dövmek biraz zor gibi:)[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Ben asıl görüşümü yazayım. Hatun seni 1 hafta takılır ayrılırım diye şey etmiş. Sende öyle düşünmüşsün büyük ihtimalle yani 2nizde kazanmışsınız, kaybetmişsiniz ehehe[signature][hline]Beni öldürmeyen şey güçlü kılar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Orasi dogru hatta bizim ark diodu abi ukraynadaki unilerede baksakmi die :)[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 simdi farkettim acaip felen demisim ama o kadar alkol ve uykusuzluktan sonra hala uyum saglamaya calisiyorum :)[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 onu bırakta kızın msn ini filan aldıysan ö.m. den atsana veya imzalı resmide olur :)[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Abi kizdan hoslandiim diyorum msn inini ver diosun :D[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Forgiver'a verme bana ver.[signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." [Bu mesaj Werewolf tarafından 10 Temmuz 2005 23:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 abi hoşlandın da kız sana postayı koymuş, hayır gelmez daha ondan hem daha iyi çabuk unutursun @werewolf: ilk ben istedim.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 ortama ver eşit şartlarda yarışalım :)[signature][hline]Fire in the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Gıroyum ama para bende lan. O kız benim anlamam.[signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Valla benimkinin msn yok ama teli var rusça ukraynaca italyanca yada inglizce biliosun ve o tel faturasinin altindan kalkabilceksen veriyim :)[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Ver ararım ben.[signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 bence manken kızdan umudu kes, veya tekrar buluşmaya kadar içinde bir umut bırak ama olmaz o iş kolay kolay ark. kızına asılmak iyi fikir değil ama madem kızın gönlü var sende tercihini ondan yana kullan :)[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emivoz Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 kıza vuramamışsın ya öl sen.. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 abi kassan bu kadar karmaşa yaratamazdın heralde, hadi hepsini anladım da arkadaşının sevgilisi ne alaka arada?[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 belki adam a$k adamı[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 +38067636173* son noyu yazmadim dene bul ;)[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar