Gidişat onu gösteriyor zaten:). Bu yaz Romanya'dan koluma takıp geldim geldim, gelemedim, yabancılardan da ümidi kesicem:D.[signature][hline]Aa kanashimi ni somaranai shirosa de orenji no hanabira yureteta natsu no kage ni
Yawarakana hitai wo nakushite mo
Akaku someta suna haruka koete yuku
Sayonara no rizumu.
Abi hakkaten cok dogru bir konuya deginmissin. Ulkemiz hatunlari pek havali ancak emin olasin ki duzgun leride var ancak bulmasi pek guc...[signature][hline]
Kabaligin sinirlarini ben cizdim ama, cok kaba cizmisim belli olmuyor...
bahsettiğin tarzda kızlar ülkemizde de var, ama hakkaten bulması zor. avrupadaki kızları bilmiyorum ama amerika ve kanadadakiler hakkında pek iyi şeyler duyduğumu söyleyemicem :)[signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas..
İyi-kötü diye ayırmamak gerek. Sen şimdi yurt dışındaki kızlara nasıl davranıyorsun o da önemli! Aynı inceliği, aynı kibar davranışları yapıyor musun? Yoksa langır lungur mu davranıyorsun? Neden türk kızları dırdırcı kategorisine giriyor anlamış değilim hee![signature][hline]Eternal Eternity
Kibarlıkta incelikte neredeyse kırılırım. Herkese aynı muameleyi de gösteririm. Ama gösterdiğin ilgiyi sevgiyi hak eden var, hak etmeyen var.
İyi kötü ayrımı yapmak yada, Türk kızlarına çamur atmak gibi bir niyetle yola çıkmadım. Benim konum yabancılar ile yaşanan ilişkiler. Fakat kıyaslama yapmadan da edemedim. Yazdıklarımın gerçeklik payı had safhada. İstisna olanları bilemem, çünkü ben bu yaşıma kadar öylesine rastlamadım. Önyargılar ile hareket etmiyorum ve dırdır mevzusunda bizim kadınlarımızı geçebilecek bir millet tanımadım şu vakte kadar...[signature][hline]Aa kanashimi ni somaranai shirosa de orenji no hanabira yureteta natsu no kage ni
Sayonara no rizumu.
[Bu mesaj Keyzar tarafından 11 Temmuz 2005 17:09 tarihinde değiştirilmiştir]
Aslında çamur atma anlamında söylemedim..Önyargılı olduğunu düsünüyorum..
Ona bakarsan Türk erkeklerinin de kendileri has özellikleri vardır.. Elleri ağırdır. Şahsen biliyorum. Çok meraklıdırlar, dedikodu yaparlar ve kıskançtırlar.. Ben de bunları yaşadım ama genelleme yapmıyorum. Ya da yakınmıyorum..Elbet benim istediğim bir insan çıkacak diyorum, yoluma devam ediyorum..
Ayrıca Avrupadaki erkeklerin böyle takıntıları yok; benim de ilk tercihim yabancı olurdu.. Daha anlayışlı ve saygılı oldukları için..
NOT: Onların içinde de türkvari erkekler de bulunmaktadır..[signature][hline]Eternal Eternity
Önyargılı olabilmem için Türk kızlarını tanımamam, bilmemem lazım, öyle değil mi?
Türk erkekleri ile ilgili öngörülerinde haklısın. Ama bunları bir karşıt tez olarak öne sürmek yerine, ayrı bir topic altında inceleyebilirsin.
Benimde doğru kişinin olduğuna dair inancım var elbette, ama inandığımız şeylerin birçoğu hayatta bizi yarı yolda bırakıyor. Benim için en güzel örnekte hayatıma girmiş olan kızlar...[signature][hline]Aa kanashimi ni somaranai shirosa de orenji no hanabira yureteta natsu no kage ni
Sayonara no rizumu.
[Bu mesaj Keyzar tarafından 11 Temmuz 2005 17:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Ben genelleme yaptığın için önyargılısın demek istedim. Belki de istediğim cümleyi kuramadım.. Senin karşılaştığın kızlar şansına hep aynı tarz olmuş..
Türk erkeklerinden de karşıt bir tez amacı güderek bahsetmedim. Sen genel olarak konuştun, ben ise genelleme yapabilirim ama yapmıyorum diyerek konuştum.. Sadece türk erkekleri hakkındaki düsüncemi söyledim. Ayrı bir topic açmaya gerek duymuyorum.
Aslında yaşanılan ekonomik ve sosyal sebepler yüzünden türk insanları kaprisli, hayattan istediğini yakalayamamış ve saldırgan niteliklere bürünüyorlar.. Erkekler karşısındakini döverek kadınlar da dırdır ederek bunu gidermeye çalışıyor. İçlerinde bu huylara sahip olmayan insanlar da var tabi ki ama yüzdesi düşük..[signature][hline]Eternal Eternity
Keyzar, 11 Temmuz 2005 16:15 tarihinde demiş ki:
Peki konuyu biraz daha açayım. Fiziksel artılarını kastetmedim ben. Karakteristik yönden ele aldım diyelim.
yanlis anlama dedigim gibi ilk mesajın fikirlerin ve hissetiklerin konusunda pek detay vermiyor bizlere .
sormak istedigim soru su :
tatil yorelerinde ve yurtdisina ciktiginda tanistigin kizlarin karakterleri hakkinda yeterli fikre sahip olabilir misin ?
ha dersen ki evet yabanci kizlarla cok derin iliskiler yasadim fikrim budur , gozlemlerimiz catisiyor derim ben .
herkesin hayat tecrubesi kendine tabii ki .[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc.
eh seninde ailen aman bekaretini koru aman erkekler canavar aman evlencem der kandırır aman düzgünce evlen kurtulalım die beynini yıkasa ne kadar sağlıklı olur ilişkilerin ;p
niye iliskinin kalitesini 10 numara pomyaya bagladin ben bunu anlayamadim mesela simdi . pompaysa pompa turk kizlari rLLZ :D[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc.
Öne çıkan mesajlar
kenzap
Sosyal ağlarda paylaş
Keyzar
orenji no hanabira yureteta natsu no kage ni
Sayonara no rizumu.
Sosyal ağlarda paylaş
kenzap
Sosyal ağlarda paylaş
Riehn
Kabaligin sinirlarini ben cizdim ama, cok kaba cizmisim belli olmuyor...
Sosyal ağlarda paylaş
sir
Sosyal ağlarda paylaş
turunch
Sosyal ağlarda paylaş
Keyzar
İyi kötü ayrımı yapmak yada, Türk kızlarına çamur atmak gibi bir niyetle yola çıkmadım. Benim konum yabancılar ile yaşanan ilişkiler. Fakat kıyaslama yapmadan da edemedim. Yazdıklarımın gerçeklik payı had safhada. İstisna olanları bilemem, çünkü ben bu yaşıma kadar öylesine rastlamadım. Önyargılar ile hareket etmiyorum ve dırdır mevzusunda bizim kadınlarımızı geçebilecek bir millet tanımadım şu vakte kadar...[signature][hline]Aa kanashimi ni somaranai shirosa de
Sayonara no rizumu.
[Bu mesaj Keyzar tarafından 11 Temmuz 2005 17:09 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş
Werewolf
"Biz insan yakıyoruz."
Sosyal ağlarda paylaş
Alexi_Septimus
Dırdırcı değil.
Primitif.[signature][hline]g3nk.
Sosyal ağlarda paylaş
forgiver
Sosyal ağlarda paylaş
turunch
Ona bakarsan Türk erkeklerinin de kendileri has özellikleri vardır.. Elleri ağırdır. Şahsen biliyorum. Çok meraklıdırlar, dedikodu yaparlar ve kıskançtırlar.. Ben de bunları yaşadım ama genelleme yapmıyorum. Ya da yakınmıyorum..Elbet benim istediğim bir insan çıkacak diyorum, yoluma devam ediyorum..
Ayrıca Avrupadaki erkeklerin böyle takıntıları yok; benim de ilk tercihim yabancı olurdu.. Daha anlayışlı ve saygılı oldukları için..
NOT: Onların içinde de türkvari erkekler de bulunmaktadır..[signature][hline]Eternal Eternity
Sosyal ağlarda paylaş
Keyzar
Türk erkekleri ile ilgili öngörülerinde haklısın. Ama bunları bir karşıt tez olarak öne sürmek yerine, ayrı bir topic altında inceleyebilirsin.
Benimde doğru kişinin olduğuna dair inancım var elbette, ama inandığımız şeylerin birçoğu hayatta bizi yarı yolda bırakıyor. Benim için en güzel örnekte hayatıma girmiş olan kızlar...[signature][hline]Aa kanashimi ni somaranai shirosa de
Sayonara no rizumu.
[Bu mesaj Keyzar tarafından 11 Temmuz 2005 17:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş
turunch
Türk erkeklerinden de karşıt bir tez amacı güderek bahsetmedim. Sen genel olarak konuştun, ben ise genelleme yapabilirim ama yapmıyorum diyerek konuştum.. Sadece türk erkekleri hakkındaki düsüncemi söyledim. Ayrı bir topic açmaya gerek duymuyorum.
Aslında yaşanılan ekonomik ve sosyal sebepler yüzünden türk insanları kaprisli, hayattan istediğini yakalayamamış ve saldırgan niteliklere bürünüyorlar.. Erkekler karşısındakini döverek kadınlar da dırdır ederek bunu gidermeye çalışıyor. İçlerinde bu huylara sahip olmayan insanlar da var tabi ki ama yüzdesi düşük..[signature][hline]Eternal Eternity
Sosyal ağlarda paylaş
HymnOfSnuk
Sosyal ağlarda paylaş
huun
yanlis anlama dedigim gibi ilk mesajın fikirlerin ve hissetiklerin konusunda pek detay vermiyor bizlere .
sormak istedigim soru su :
tatil yorelerinde ve yurtdisina ciktiginda tanistigin kizlarin karakterleri hakkinda yeterli fikre sahip olabilir misin ?
ha dersen ki evet yabanci kizlarla cok derin iliskiler yasadim fikrim budur , gozlemlerimiz catisiyor derim ben .
herkesin hayat tecrubesi kendine tabii ki .[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc.
Sosyal ağlarda paylaş
twistedemo
Sosyal ağlarda paylaş
huun
Sosyal ağlarda paylaş
kenzap
Doğru dio primit bu hatunlar[signature][hline]Rejim yapan aç pati...
Adana Kebap , Pizza , Tekel Rakısı , Ton Balığı , Beyaz Peynir
Sosyal ağlarda paylaş