Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anadolu Meslek Lisesi Bilgisayar Bölümü Müfredatı

asinanyavuz

Öne çıkan mesajlar

Ya acayip gelebilir ama acep bu meslek liselerinde neler öğretiliyor merak ediyorum. Küçük bir araştırma yaptım ama tatmin edici bilgi buldum desem yalan olur. Lise 1 - lise 2 - lise 3 ayrı ayrı müfredatlarını bilen bulabilen olursa çok memnun olacağım.

Şimdiden teşekkür ederim...[signature][hline]Nemo est liber qui corpori servit.
Firefox Kullanın - [b]Internetten Para Kazanmaca
Sosyal ağlarda paylaş

eger meslek lısesıne gıtmek ıstıyosan anadolu meslek lisesine git derım neden? cunku hem anadolu lisesi hem meslek lisesi
[hazırlık]>> Sırf İngilizce..
1.Temel elektronik ve anadolu lisesi dersleri
2.bölümün ne ise o dersleri goruyosun
3.o derslerin ekstralarını görüyosun

bu kadar liseyi bitirdikten sonra 2 sene de tekniker'ligini okuyosun istersen istemezsen öss ye girersin.

Ek avantajları da oldu bu sene
1-sigortalısın okul boyunca
2-kac sene okuduysan emekli maaşını alırken okudugun senelerıde calısmıs gıbı gosterıp paranı daha faazla alıyosun.
Sosyal ağlarda paylaş

ehem...

1) meslek liseleri asla anadolu liseleri veya duz liseler kivaminda olmaz.
2) uni'ye gitmeyi planliyorsan meslek lisesine gitme.

bunlari gectikten sonra sirf bilgin olsun diye soyluyorum, meslek liselerinde ogretim gorevlisi bulundukca mufredat belirlenir. eger bi dersin hocasi yoksa o ders de yoktur; hoca baska yere atanirsa ders mufredattan kalkar. bu nedenle gitmeyi planladigin meslek lisesine gidip dersleri gormen lazim. ha sunu da unutma, oraya gidecek ogrenciler senin kadar ise yatkin olmazlarsa az sey ogrenirsin, bu da senin zararina olur. onun icin o sene verilen mezun sayisina ortalamasina dair bi iki bilgi ooren.

son olarak meslek lisesine gittikten sonra oss'de puan gelmiyo, dusuk kaliyo hede hodo cinsinden asla asla vaaz verme. hadi milleti uyaran yoktu, ama bundan sonra mumkun oldugunca fazla insan uyariliyo:
meslek lisesi insana mesleki egitim verir, genel egitim degil. meslek lisesi mezunu muhendis olmaz; teknisyen olur. yuksek okula gider daha bilgili teknisyen olur. ancak yeterli genel bilgi birikimine sahip olmadigi icin onun uni.'ye gitmesi yanlistir, mantiksizdir. ulkemizde denge olmadigi icin issizlik vardir, eger ki dengeler yerine oturursa, ulkemizde 80% teknik eleman, 20% uni. mezunu olacak (ilerde, isallah).[signature][hline]Tulahr
Sosyal ağlarda paylaş

and tekniğinde okuyorum müfredat ilk sene full ingilizce + 1-2 kültür dersi hazırlık 9. sınıf full kültür dersleri ve ufak tefek bilgisayar'a giriş, teknik resim, elektroteknik , temel elektronik. 10. pascal,delphi programlama dili +kültür , 11. visual basic + kültür.
HEDEFİNİZ ÜNİVERSİTE İSE Kİ ÖYLE OLMALI, SAKIN MESLEK LİSESİNE GİTMEYİN !!!
Zamanında ben öyle bi hata yaptım şimdi öğretmenlik tarzı bişi okumak zorunda kalıcam işte bi çeşit geçiş bimemne saçmalıklarla uraşıcam , kaldı ki olasılığıda var mı bilmiyorum.[signature][hline]Fire in the Darkness...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...