Dariel Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Oyunu aldım, yükledim gayet güzel derken ilk goblinime saldırdım. Şimdi sorun şu ki goblin e dmg veremiyorum, tam anlamıyla 0 damage. Vuruşlar isabet ettiği anda coppy protection error yazıyor ekranın ortasında, hemde şık bir yazı. Oyunun copy olmasından kaynaklanıyor diyeceim ama crack var koskoca nedir nedeğildir bu anlamadım. Benden başka karşılaşanınız oldumu? Çözdüyseniz nasıl çözdünüz? Yardım lütfen. Bacak kadar golbinden dayak yiyorum.[hline]Any man is capable of driving a blade into another man's chest. Anyone who thinks otherwise is a fool and won't live long. Killing is not a bad thing in and of itself; it is the intent behind the action that counts. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 english version v.1.31 mi versiyonun ??? (yukardakı benım versıyon en ufak bır problem yok) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 bence sen netten en son patch'ini indir. sonra da megagames.com'dan nocd patch'ini indir. ya da nocd yoksa da fixed exe indir. sorun düzelir muhtemelen.[hline]Pretty women makes us buy beer, Ugly women makes us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 O söylediğin sorun bende alakasız yerlerde bazen çıkıyor. Cd inde sorun olabilir. Benimde 1.31 ve o soruna daha 1 kere rastladım.[hline]Sam, 20 June 2003 16:09 tarihinde demiş ki: sailor sam: ben de minigun savaşçısıııı!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dariel Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Saolun, şu indirilcekleri bi indireyim. Version aynı da, neyse bi bakayım. Patch için jowood a baktım ama bulamadım, başka biryerdemi mevcut? Link atarmısınız zahmet olmazsa. [Bu mesaj Dariel tarafından 27 June 2003 15:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Abi bendede farklı bir sorun var nolur yardım edin.. oyuna giremiyorum o virtual hede hödö yü tamamlıyor ama gothic2 exe si yanıt vermiyor off :([hline]The Legends will never die KinGpiN the striked sazan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Yeterince hafıza boşmu makinende ? Boşaltıp dene. Ayrıca ekran kartın falan iyi değilse uğraşma boşunada[hline]Guilty Chef(Gothic 2): There was a misunderstanding between a guest, meat clever and me ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Ati rage furry kaldırmaz tabi sokam böle makinaya..[hline]The Legends will never die KinGpiN the striked sazan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar