b1vRiP Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 şimdi bir onlinefrp oynuna başlayacağız şu anda iki tane adam hazır ancak bi kaç kişi daha lazım irc.doruk.net #onlinefrp 'ye gelin.oynamak isteyenler şimdi gelsin çünkü oyna yeterli ada molunca başlıyacaz DM de lazım ancak DM gelmezse ben DM'lik yapacam eğer zar scp'niz varsa çok iyi olur herkesi beklioruz[hline] Yaşayamadığınızı Yaşayın www.darkplanes.net Çok Yakında Geliyor -------------------------------- What I've felt what I've known Never shined through in what I've shown Never be never see Won't see what might have been What I've felt what I've known Never shined through in what I've shown Never free never me So I dub thee unforgiven
Arawn Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 said: Bivrip, 22 June 2003 13:41 tarihinde demiş ki: şimdi bir onlinefrp oynuna başlayacağız şu anda iki tane adam hazır ancak bi kaç kişi daha lazım irc.doruk.net #onlinefrp 'ye gelin.oynamak isteyenler şimdi gelsin çünkü oyna yeterli ada molunca başlıyacaz DM de lazım ancak DM gelmezse ben DM'lik yapacam eğer zar scp'niz varsa çok iyi olur herkesi beklioruz[hline] Yaşayamadığınızı Yaşayın www.darkplanes.net Çok Yakında Geliyor -------------------------------- What I've felt what I've known Never shined through in what I've shown Never be never see Won't see what might have been What I've felt what I've known Never shined through in what I've shown Never free never me So I dub thee unforgiven aldığım duyumlara göre çok yakında bu netten frp olayına adam bekleme derdi son bulacak:-) . şimdilik bu kadar bilgi verebilirim:-p.[hline]Rhoderndron Cüceleri Lideri ; Khanum !!!
b1vRiP Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 duyduuna göre mi yoksa senin ve/veya arkadaşının yaptıına göre mi?[hline] Yaşayamadığınızı Yaşayın www.darkplanes.net Çok Yakında Geliyor -------------------------------- What I've felt what I've known Never shined through in what I've shown Never be never see Won't see what might have been What I've felt what I've known Never shined through in what I've shown Never free never me So I dub thee unforgiven
Xasf Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Ne BizimFRP mi dedi biri..? :)[hline]TheSilver, 18 June 2003 22:17 tarihinde demiş ki: unutmamalı ki kadere birtane patlatamazsın ama dm playerın yanı başındadır.
sldsnake Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 arkadaşlar rakip gibi olmayalım ama #FRP #MUD #RP #RPG odaları bizim 6-7 tane DM mimiz var her cumartesi oyun oynuyoruz isteyen bu odalardan bire gelsin ordaki nickim SolidSnake [hline]There can be only one Solid Snake; and one Big Boss! May the Force be with you! :rock::rock::rock::rock::rock::rock::rock: [Bu mesaj sldsnake tarafından 24 June 2003 11:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Arawn Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 said: Bivrip, 23 June 2003 18:04 tarihinde demiş ki: duyduuna göre mi yoksa senin ve/veya arkadaşının yaptıına göre mi?[hline] Yaşayamadığınızı Yaşayın www.darkplanes.net Çok Yakında Geliyor -------------------------------- What I've felt what I've known Never shined through in what I've shown Never be never see Won't see what might have been What I've felt what I've known Never shined through in what I've shown Never free never me So I dub thee unforgiven Arkadaşımın yaptığına göre vebnim ondan duyduğuma göre :lol:. Bu arada onunda pek salladığını sanmıyorum.[hline]Rhoderndron Cüceleri Lideri ; Khanum !!!
b1vRiP Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 khanum şaka yaptım yaa :) sldsnake bak seni severim hatta #Spheredev'de tanıdım seni am buraya reklam vermeni takdir etmedim açıkça söliim kimseyle rakiplik için mücadele etmiyorum ben oyun zevkime bakarım
coaxem Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Mud/Mush acın bence irc te cok kısıtlı olanaklar .))[hline]<<<>>>
Öne çıkan mesajlar