NorhlexVizharan Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Garip bi problemim war mesela jeweler dukkanına bi jeweler vendor yaratiom 15dk sora geri donduğumde bi bakiorum o jeweler mage shopa girmis nedir bunun cozumu?
Rotweiler Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Koyduğun spawn objesinin morep ini değiştirerek yani şöyle; Ex: en az 3 en fazla 5 dakikada respawn olmasını ve 3 kareden fazla ilerleyememesini istiyorsun... o zaman... .xmorep 3,5,3 olarak ayarlıyacaksın...[signature][hline]Ne olursa olsun kazanan hep iyiler ve RP olsun... Saygılarımla...
Delinquent Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Vendorlarin spawnlarinin maxdist ve homedist degerlerini ayarla.[signature][hline]Quaxis $eysi
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Adam spawn koymuyorki arkadaşlar npc yi yaratıyor sadece...
NorhlexVizharan Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 hıı vendorlarıdamı spawnla $eyedioduk hmmm ben cahilimde biras ilk defa geyiine actım zatn serverı nese saolun
soydaner Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 kokyduun vendor'a .set flags 00000000004 yaz ve vendoru tikla ama biri vendor'a vurursa veya buyu atarsa etkisi gider yani bu sonsuz an ex por gibi bişi
Leon_Jade Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Yaratiklarin scriptlerinin içine Str {41 52} .... bolumun altina Can=1 yaz o bir daha hareket edemez.Kolay gelsin.[signature][hline][spo4=Sunucularimiz | Noir Is Back!]Siro/Noir Uo Admin Toxic/Avensis Uo Admin [WJD]-Sexy/Ultima-Strike.com Admin[/spo]
Werb Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 yahuu neden alternatif yollara baş vuruosunuz yok flag larla yok can den walk mu fln sil yaw koy işte spawnını sen kullan axisini =)
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 axis kullanıyosan homedist. miydi neydi ordaki değerlere küçük şeyler ver. mesela 3 gibi umarım yardımcı olabilmişimdir.[signature][hline]Dracula Mager[Humanity], Cesur Yurek = Ulrich Honorsword,WhiteOne [Army of Freedom] [b]Ares1-->Human : WhiteOne [Ranger] [Lvl 2X] , Soterios [Cleric] [Lvl 4x] Charlar silinmiş... Nasıl imza seviyoruz?-Paticik
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 bu arada sen sadece summon mu ediyosun yoksa o npcleri? eğer summonsa asla ve asla .xstone komutu dışında durduramazsın :) spawn koyarsan da yukarda yazdığımı uygula. çift mesaj için özür dilerim sonradan gördüm spawn olmama ihtimalini. Mutlaka axis kullan.[signature][hline]Dracula Mager[Humanity], Cesur Yurek = Ulrich Honorsword,WhiteOne [Army of Freedom] [b]Ares1-->Human : WhiteOne [Ranger] [Lvl 2X] , Soterios [Cleric] [Lvl 4x] Charlar silinmiş... Nasıl imza seviyoruz?-Paticik
Valentei Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Abi Adam Spawn Koymuyor ki Aynen $oyle Yqapıyorsun deıl Mı .add c_h_banker, .add c_h_mage O Spawn Olmuyor İ$te Axisle Yapmayı Dene Birde ...
Rotweiler Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Ulan ocak 2004ün topiğini upladınız ya helal :D :tebrikz:[signature][hline]Mail|SKYBlog|Icq|Hadi, söyle sence ben neyim? Hayatta ne olursa olsun kazanan hep iyiler ve RP olsun... Saygılarımla... Rotweiler Quietsoul Master Paladin of Clearness Ce qui est impuissant, ce qui est peureux... [Bu mesaj Rotweiler tarafından 06 Temmuz 2005 12:24 tarihinde değiştirilmiştir]
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 ben bişey yapmadım. 2. sayfaya bakıyodum karşıma çıktı baktım doğru dürüst bişey yazılmamış yazim dedim ne var suç mu :( bu arada şekil1a : sazan örneği :-)[signature][hline]Dracula Mager[Humanity], Cesur Yurek = Ulrich Honorsword,WhiteOne [Army of Freedom] [b]Ares1-->Human : WhiteOne [Ranger] [Lvl 2X] , Soterios [Cleric] [Lvl 4x] Charlar silinmiş... Nasıl imza seviyoruz?-Paticik
Gumm Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 belki biraz geç oldu ama eğer vendorların script kısımlarına can mt_nonmover yazarsan daha rahat olur ama onla uğraşamam diyorsan .sethomedist .setmaxdist komutlarini kullanmalısın[signature][hline] ___--{{{///Gåµñt£è®}}}--___ = DevelopeR = WorldBuildeR = {{// HéRké$é SéL@M UlTiM@y@ DéV@M }} [Bu mesaj Gumm tarafından 06 Temmuz 2005 17:50 tarihinde değiştirilmiştir]
mawiman Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 vendorda pleyerla eşit haklara sahip olmalı bende hiç bir vendor köle olamaz Vendorlara Özğürlük Dernegi [VÖD][signature][hline]Eyer yaşıyorsun ve yaşamak için hiçbirşey yapmıyorsan neden yaşıyorsun
Anorius Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Yaptığın spawnın morez'ini kaç adım attırmak istiyor ise öyle ayarla Örn : .xmorez 2 < 2 adım .
Zerglingtr Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 yahu siz neyi seyini yapiyosnu 2 yil gecmis adam bakmiyodur bile[signature][hline]GM Gören Masum PLAYER!! Koçum Benim!! Zor oLanı ßa$arırım. İmKanSız ßiraz Zaman aLir...
Öne çıkan mesajlar