Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Server açmak isteyenlere bir soru?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Player : Yaw baksanıza a.q 10 saatdir bekliom.
Staff : İyi Oyunlar...
Player : Heee
Player :hele şükür geldin bu ne biçim stafflık.
Staff : Sorununuz nedir.?
Player : Sorunmu kaldı a.q sen gelene kadar.
Staff : Daha saygılı olamazmısın.!
Player :Senin çarın galiba kestin gittin a.q pageyede bakmıon silseydin bare pagemi.
Staff : yetkili benden başka yok pageler yogun.
Staff : Ayrıca benim player çarım yok.
Player : Hade lem mal sanki karşında çocuk var zaten dünya item kaybettim.
Staff : hatalı pageden Jail aldınız...
Player b Çarı ile girer oyuna ve.

Player b : Ulan it ne jaile atıon ne dedik sana a.q
Staff : ..................... (sessiz kalır)
Player b : Ulan a....... s.......... çocuğu gel bunuda at
Staff : (invisi açar) Staffa hakaretden banlandınız.
Player b : banla ulan banla a.q bende YARIN SERVER AÇIOM..

Kısaca bu yarayı almış kişiliği tam oturmamış çoluk çocuğun bir anlık gafleti ile ASPARAGAS Serveri açılmıştır tüm ultima online dünyasına hayırlı olsun gibi reklamlarla Paticikde yerini alıyorlar.

Server açmak benim katagorimde ikiye ayrılır.

1) Profesyonelce yaklaşım ve devamlılık..
a - Bu kısımda serverin tüm giderleri sponsor antlaşmaları gözden geçirilmeli ve yıllık sözleşmeler düzenlenmelidir.
b - Olabilecek en büyük buglara karşı çok sağlam bir Connector ve Bu connectorun script destekleri.
c - Aile birliği içinde bir staff kadrosu.
d - yaratıcılık ve girişimcilik

2 ) Hobi yaklaşımı ve Ego tatminleri
a - Arkadaşım ahmet ve mehmetle server açmak
b - her önüne geleni staff yapmak
c - Playerler gelsin diye Ph full diye bağırmak,Yell geçmek.
d - Ahmetin mehmetin arkadaşlarına edit yapmasına göz yummak.
e - Host parasını bulmak için annene ve babana yalvarmak
f - Serveri 1 ay * 5 ay arasında kapatmak.
g - Eski oynadığın serverda yeni bir çar açıp egona devam etmek.

3*4 ay sonra sı ;

Player : ŞŞŞşşşŞŞşşş alooo baksana ulan pageye ALooooo[signature][hline]Only ALLAH can judge me..!

TARAFSIZ PLATFORM & Uosphere.com Copyright @ 2004

FATAL WAR UO GAMING

[Bu mesaj Azraeel tarafından 06 Temmuz 2005 12:40 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Azraeel, 06 Temmuz 2005 12:39 tarihinde demiş ki:
Player : Yaw baksanıza a.q 10 saatdir bekliom.
Staff : İyi Oyunlar...
Player : Heee
Player :hele şükür geldin bu ne biçim stafflık.
Staff : Sorununuz nedir.?
Player : Sorunmu kaldı a.q sen gelene kadar.
Staff : Daha saygılı olamazmısın.!
Player :Senin çarın galiba kestin gittin a.q pageyede bakmıon silseydin bare pagemi.
Staff : yetkili benden başka yok pageler yogun.
Staff : Ayrıca benim player çarım yok.
Player : Hade lem mal sanki karşında çocuk var zaten dünya item kaybettim.
Staff : hatalı pageden Jail aldınız...
Player b Çarı ile girer oyuna ve.

Player b : Ulan it ne jaile atıon ne dedik sana a.q
Staff : ..................... (sessiz kalır)
Player b : Ulan a....... s.......... çocuğu gel bunuda at
Staff : (invisi açar) Staffa hakaretden banlandınız.

Kısaca bu yarayı almış kişiliği tam oturmamış çoluk çocuğun bir anlık gafleti ile ASPARAGAS Serveri açılmıştır tüm ultima online dünyasına hayırlı olsun gibi reklamlarla Paticikde yerini alıyorlar.

Server açmak benim katagorimde ikiye ayrılır.

1) Profesyonelce yaklaşım ve devamlılık..
a - Bu kısımda serverin tüm giderleri sponsor antlaşmaları gözden geçirilmeli ve yıllık sözleşmeler düzenlenmelidir.
b - Olabilecek en büyük buglara karşı çok sağlam bir Connector ve Bu connectorun script destekleri.
c - Aile birliği içinde bir staff kadrosu.
d - yaratıcılık ve girişimcilik

2 ) Hobi yaklaşımı ve Ego tatminleri
a - Arkadaşım ahmet ve mehmetle server açmak
b - her önüne geleni staff yapmak
c - Playerler gelsin diye Ph full diye bağırmak,Yell geçmek.
d - Ahmetin mehmetin arkadaşlarına edit yapmasına göz yummak.
e - Host parasını bulmak için annene ve babana yalvarmak
f - Serveri 1 ay * 5 ay arasında kapatmak.
g - Eski oynadığın serverda yeni bir çar açıp egona devam etmek.

3*4 ay sonra sı ;

Player : ŞŞŞşşşŞŞşşş alooo baksana ulan pageye ALooooo

Zuhauhauhahahahahah ömer amca bi alemsin yaw ahuhhh *Kopar*[signature][hline]Forewer Fatalwar
Mesaj tarihi:
Riziko ... Ultima Online Nedir ?[signature][hline]DJ Tiesto
fordcus, 29 Mayıs 2005 23:15 tarihinde demiş ki:

katlayıp bavuluna koyup seyahetlerde yanına mı alacan la karıyı? üflemelileri çıktı onların naylon.

Q-Mix, 28 Haziran 2005 00:54 tarihinde demiş ki:
ahha süper geyikler dönüyo buralarda :)
Mesaj tarihi:
Ultima Onlineı uzun süre önce bırakmış olmama rağmen ara sıra buradaki yazılarada gözüm kaymıyor değil.

Öncelikle gözüme ilk çarpan ve gayet gıcık olduğum şeye deyinmek istiyorum.

Kronos isimli arkadaşın gerek konuşma (yazma) gereksede uslubu yaşını ortaya koyuyor.Öncelikle sana owner diyen playerlara daha sonrada seni ciddiye alıp seninle birlikte yönetici olan arkadaşları tebrik ediyorum.

Daha sonrada seni tebrik ediyorum ki bu konuşma tarzınla ve hatta bu kadar iğrenç bir web sitesiyle bu işlere giriyor , buradaki yöneticilerle abuk subuk konuşuyor ve takılıyorsun.Hadi kolay gelsin allah akıl fikir versin
Mesaj tarihi:
Selam,

Üslubumu beğenip beğenmemen benim için önemli değil bu senin fikrindir. Ne yazıkki her insanın düşünma yeteneği vardır. İnsanı insandan ayıranda budur.

Ben 8 Aydır bu sunucuyu açık tuttuysam, Sphere bitene kadarda açık tutmaya devam ediceksem ben emek vermişimdir. Sitenin güzelliği oyunu alakadar etmez. Eminimki daha oyuna girmemiş olmana rağmen bu şekilde katı bir eleştiri yapabiliyorsun. Bana Owner diyenler demişsin, sen kendine OWNER dedirtçek işler yap sanada desinler. Daha iyisin yapabilirsen ne mutlu bana, bende hırslanırım. Mayıs ayında kayıt olan biri nasıl olurda uzun süredir takılıyorum der. Kişiliğini saklamana gerek yok.

ps: Yazma konusuna gelince kendi imla hatalarına bakarsan sevinirim. Daha hangi işareti nerede ve nasıl kullanacağını bile bilmiyorsun.

[signature][hline]Andoria Owner
www.andoria.gen.tr
Always Pvp

[Bu mesaj Kronos tarafından 07 Temmuz 2005 06:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Uzun süredir takılıyorum gibilerinden bir yazı mesajımda geçmiyor , ben sizin gibi kendini bilemeyecek kadar küçük ownerlar hatta owner olduklarını zannedenler yüzünden ultima online oyununu bıraktım ha iyki bırakmışım onu geç.
Owner nasıl mı olmalı birkere düzgün bir owner kendini bu forumlara adamamalı adasa bile ortalama her konuya cevap yazmamalı yazsa bile senin gibi ukala resmiyet dışı ve salakça yazmamalı.Bağzı konularda yüzüne tükürmüşler resmen sen apayrı yazılar yazmışsın.
Web site olayına gelince ben shardı web sitesinden ayırırım.Eğer webden kaybetmişsen hiç başlamayacaksın.Bunlar ard arda gider ama sende ilki bile yok.Kafanı bu owner olamama veya web dizaynını yapmama konusuna taktıysan bir zamanlar beni yakıştırdıkları sharda göz atabilirsin.Bu reklam değildir çünkü açılmamak üzere kapalı.[signature][hline]Unutmayınki Ultima Online '' Sadece '' bir oyundur !
Mesaj tarihi:
1llusion un dedigine katiliyorum emeğe saygı gösterilmeden açılan serverlar emeğin değerini gösterirler[signature][hline]? bu işaretin yüzlerce anlamı var
. bu işaretin bir tane
Mesaj tarihi:
insanların bu kadar server acmasının bence tek bir sebebi var owner ayagı yapmak zaten boyle serverları daha kurulmadan once gorebiliyoruz ne mantıkta oldugu burada konu acıp scripter a ihtiyacımız var falan diye bunlar cok sacma boyle serverlar anca 1 olmadı 2 ay dayanabiliyorlar scripterlarda genelde boşta geziyor ve boyle serverlara girip dalga geciyorlar ozellikle ben bende dalga geciyorum cunku bunların bir amacı yok hani bana gelirler soyle soyle bir yuzde veririz soyle soyle bir amacımız var deseler ben kosa kosa giderim ve elimden gelenide yaparım.[signature][hline]S.E.N.
Mesaj tarihi:
said:
Azraeel, 06 Temmuz 2005 12:39 tarihinde demiş ki:

Kısaca bu yarayı almış kişiliği tam oturmamış çoluk çocuğun bir anlık gafleti ile ASPARAGAS Serveri açılmıştır ... hede hödö

Syl.. bir ara kapandığında onların conn. u editleyip sırf ondaki ırk s,steminden özenti ırklı server açan , 35.0 fenci olup lamer gezmekten bıkan kendine edit çar basan(8 kal vas attı lol farkında değil) ardından profesyonellik dersi veren izmirli ömer diye biriydi kim acaba..

Bırak bu Işleri Kimin Ne Olduğunu Biliyoruz

Iste Profesyonel Yaklasim..

[hline]
~VioX~
Ba'aL

[Bu mesaj LeBaaL tarafından 11 Temmuz 2005 00:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Kronos, 18 Şubat 2005 09:03 tarihinde demiş ki:
said:
Math-, 17 Şubat 2005 21:13 tarihinde demiş ki:
tazmanyaga %100 katiliyorum.

Nedense her şutlanan böle düşünüyor ilginç.

Herneyse , taz her yiidin farkli yourt yiiiişi vardir Kimse buna karişamaz. Ben rahatlikla soledim bunu. Hi Benim şuanki durumum ne ? Bırak bunu sen deilde başkaları karar versin.

edik (ekleme) : Hayati ciddiye alırsan çok canın yanar bunca sene bunu örendim. ki seninde çok ciddiye aldığını söyleyemem taz.En azından ben seni böyle tanıdım.

Kronos sen daha oralardamisin. Insanlarla nasil konusulacagini ogren ondan sonra gel. Benimle kufurlu konustugun icin butun scriptlerini (pardon nebula scriptlerini :D) sildim. gene olsa gene yaparim, pisman degilim :p ,hakedene hersey makbuldur.
[signature][hline]Sentenel Ultima Online Shard, High Council & Developer.
Sentenel Web Page

[Bu mesaj Math- tarafından 11 Temmuz 2005 00:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Ya söle server açan adamlara bok atan insanlara sinir oluyorm kardeşim adam ister açar ister açmaz siz nie her bi boka direk atlıyonuz onu anlamıyom.Adam server açtım dio hemen sazanın biri atlıyo bi sen eksiktin.Bu nedir kardeşim ya sanane sen kendi isine bak alla alla
Mesaj tarihi:
said:
Larethian, 18 Şubat 2005 01:33 tarihinde demiş ki:
Zaten oyle yapmıyormu millet sadece adı degisiyor gorunurde Baska bisey ama içi nebula ocak...

Ego Egooooooo Superegoooooo..

katiliyorum zaten serverlarin adlarinida Nebula olarak koysalar daha ii olacak nebula ocak scpleri yayinlandigindan beri 100000000 arkadasimiz server acti haydi hayirlisi.[signature][hline]GM Gören Masum PLAYER!! Koçum Benim!!
Zor oLanı ßa$arırım. İmKanSız ßiraz Zaman aLir...

• Yeni Oluştur...