Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Turk Guildleri


TheMask

Öne çıkan mesajlar

nick: mask rayne
guildim turk yabanci karisik. 7-8 tane turk var yaklasik 40 kisilik bi guild. yani guild chatte ingilizce konusuyoruz...

jum seni firend liste ekledim ayrica invite da attim istersen guildde girebilirsin.

[Bu mesaj TheMask tarafından 09 Haziran 2005 05:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yaklasik 25-30 türkün bulunduğu bir guilde sahibiz.
İsmi Zekeriya ve Korodakiler. PVP ye yönelik çalışmalarımız bitmek üzere herkez skillerini tamamladiktan sonra pvp'ye yöneleceğiz. Oyun içinde hertürlü bilgi/yardimi edinebilirsiniz.

nick : purified evil
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 hafta sonra ...
merhaba arkadaşlar bende oyun başında bir guild kurmuştum.fakat bir türlü kapatamıyorum guildi.üstelik her açtığım karakterde o guilde mensup açılıyor doğal olarak.ne yapmam gerekir guildi kapatmam için.
Ayrıca ingilizcem pek olmadığı için guild kanalında türkçe konuşulan bir guild arıyorum.beni de aranıza alırsanız sevinirim.
karakter adı: Dark Liquid
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ha bu arad tamamen türkçe konuşulan guild arayan arkadaşlar Dark Saga'ya gelebilirsiniz. Sanırım sayımız 40'ı aştı. Lider Lady Warcryer. Ama bana da mesaj atabilirsiniz, o sırada online olan oficerlara iletirim durumu. Karakter ismim imzamda yazıyor.[signature][hline]Khalir Blackeagle.
Together we stand,
Devided we fall...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Exodous, 09 Temmuz 2005 16:54 tarihinde demiş ki:
Ha bu arad tamamen türkçe konuşulan guild arayan arkadaşlar Dark Saga'ya gelebilirsiniz. Sanırım sayımız 40'ı aştı. Lider Lady Warcryer. Ama bana da mesaj atabilirsiniz, o sırada online olan oficerlara iletirim durumu. Karakter ismim imzamda yazıyor.


Arkadaslar kesinlikle bekliyoruz klana klanda muhabbet yardimlasma gercekten cok iyi. Gelipte pisman olacaginizi sanmıyoruz. Ayrıca guildhall da var. Guilde e girmek isterseniz banada mesaj atabilirsiniz genelde geceleri online oluyorum.

Saygılar
Nobre Fb (Nick bu dalga gecmiyorum :))
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...