TheMask Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Evet sadece turklerin oldugu veya hiç olmadı sizin içinde olduğunuz gevur guildlerinin isimlerini yazın. belki birleşiriz güç birliği yaparız...
JuM Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Oyundaki nicklerinizide yazın bu aradada baglantı kuralım :) msn [email protected] Nobre fb nickk oyuunda
TheMask Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 nick: mask rayne guildim turk yabanci karisik. 7-8 tane turk var yaklasik 40 kisilik bi guild. yani guild chatte ingilizce konusuyoruz... jum seni firend liste ekledim ayrica invite da attim istersen guildde girebilirsin. [Bu mesaj TheMask tarafından 09 Haziran 2005 05:01 tarihinde değiştirilmiştir]
sQu Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 yaklasik 25-30 türkün bulunduğu bir guilde sahibiz. İsmi Zekeriya ve Korodakiler. PVP ye yönelik çalışmalarımız bitmek üzere herkez skillerini tamamladiktan sonra pvp'ye yöneleceğiz. Oyun içinde hertürlü bilgi/yardimi edinebilirsiniz. nick : purified evil
TheMask Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 squ oyunda goruselim belli gunler friendly guildwar yapalim. deneyim kazaniriz.
Raven_Arsenic Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Tamamı türk 40 kişi var galiba saymadım:) Zekeriya Ve Korodakiler ismi:)
667_Antisatan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 benim kurdugum Dark Saga su an 5 kişiyiz full kankayız yani reelden tanıs oldugumuz adamlar... iletisim kurabileceginiz adamlar ben lady warcryer thantoran panera ve cut down beklerim[signature][hline]nus ile uslanmayanı etmeli tektir; tektir ile uslanmayanın hakkı kötektir
Paladin Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Selam, Guild ismi : Knights Of Justice Guild üyeleri : Anil the Paladin,Armil Lightbringer,Evrenin Hakimi Forumdaki arkadaşlarında belirttiği gibi iletişim sorunu olmaması için Guildimiz yalnızca Türk üyelere açıktır.[signature][hline]"Only the dead have seen the end of war."
angelus Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Dark Saga guild'i şu an itibariyle 27 üyeye sahip,hepimiz Türk'üz sizleride bekleriz. Katılmak için Lady Warcryer a PM yolu ile ulaşın.[signature][hline]A man born with a spirit, but without soul... [Bu mesaj angelus tarafından 28 Haziran 2005 13:57 tarihinde değiştirilmiştir]
667_Antisatan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 yaw hakkaten nerden nereye 5 kisiden 30 kisiye ciktik simdi herseyimiz var vay anasına[signature][hline]nus ile uslanmayanı etmeli tektir; tektir ile uslanmayanın hakkı kötektir
Exodous Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Eeee ne de olsa ne oldum değil ne olacağım demek lazım. :)[signature][hline]Khalir Blackeagle. Together we stand, Devided we fall...
_stormrider_ Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 30 degil 40 olduk akın akın geliolar Dark Saga ya :D teamspeak olayını da kullanıoz bekleriz
KaReeM Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Guild'e girmenin ne işe yaradığını öğrenmek için dandik bir guild'e girmistim... nasıl çıkacağım, ve diğer türk guildlerine nasıl başvuracağım?[signature][hline]Korkmamalıyım, korku akıl katilidir...
volkanick Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 merhaba arkadaşlar bende oyun başında bir guild kurmuştum.fakat bir türlü kapatamıyorum guildi.üstelik her açtığım karakterde o guilde mensup açılıyor doğal olarak.ne yapmam gerekir guildi kapatmam için. Ayrıca ingilizcem pek olmadığı için guild kanalında türkçe konuşulan bir guild arıyorum.beni de aranıza alırsanız sevinirim. karakter adı: Dark Liquid
Exodous Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Arkadaslar guild sayfasını açınca, karakteriniz isminin yanindaki kafa işaretinin üstüne tıklarsaniz orada dispand gibi bir seçenek çıkıyordu sanırım. Guildden bu şekilde çıkabilirsiniz.[signature][hline]Khalir Blackeagle. Together we stand, Devided we fall...
Exodous Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Ha bu arad tamamen türkçe konuşulan guild arayan arkadaşlar Dark Saga'ya gelebilirsiniz. Sanırım sayımız 40'ı aştı. Lider Lady Warcryer. Ama bana da mesaj atabilirsiniz, o sırada online olan oficerlara iletirim durumu. Karakter ismim imzamda yazıyor.[signature][hline]Khalir Blackeagle. Together we stand, Devided we fall...
JuM Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 said: Exodous, 09 Temmuz 2005 16:54 tarihinde demiş ki: Ha bu arad tamamen türkçe konuşulan guild arayan arkadaşlar Dark Saga'ya gelebilirsiniz. Sanırım sayımız 40'ı aştı. Lider Lady Warcryer. Ama bana da mesaj atabilirsiniz, o sırada online olan oficerlara iletirim durumu. Karakter ismim imzamda yazıyor. Arkadaslar kesinlikle bekliyoruz klana klanda muhabbet yardimlasma gercekten cok iyi. Gelipte pisman olacaginizi sanmıyoruz. Ayrıca guildhall da var. Guilde e girmek isterseniz banada mesaj atabilirsiniz genelde geceleri online oluyorum. Saygılar Nobre Fb (Nick bu dalga gecmiyorum :))
Öne çıkan mesajlar