Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Turk Guildleri

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
nick: mask rayne
guildim turk yabanci karisik. 7-8 tane turk var yaklasik 40 kisilik bi guild. yani guild chatte ingilizce konusuyoruz...

jum seni firend liste ekledim ayrica invite da attim istersen guildde girebilirsin.

[Bu mesaj TheMask tarafından 09 Haziran 2005 05:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
yaklasik 25-30 türkün bulunduğu bir guilde sahibiz.
İsmi Zekeriya ve Korodakiler. PVP ye yönelik çalışmalarımız bitmek üzere herkez skillerini tamamladiktan sonra pvp'ye yöneleceğiz. Oyun içinde hertürlü bilgi/yardimi edinebilirsiniz.

nick : purified evil
Mesaj tarihi:
benim kurdugum Dark Saga su an 5 kişiyiz full kankayız yani reelden tanıs oldugumuz adamlar...
iletisim kurabileceginiz adamlar
ben lady warcryer
thantoran panera ve cut down beklerim[signature][hline]nus ile uslanmayanı etmeli tektir; tektir ile uslanmayanın hakkı kötektir
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Selam,

Guild ismi : Knights Of Justice
Guild üyeleri : Anil the Paladin,Armil Lightbringer,Evrenin Hakimi

Forumdaki arkadaşlarında belirttiği gibi iletişim sorunu olmaması için Guildimiz yalnızca Türk üyelere açıktır.[signature][hline]"Only the dead have seen the end of war."
Mesaj tarihi:
Dark Saga guild'i şu an itibariyle 27 üyeye sahip,hepimiz Türk'üz sizleride bekleriz. Katılmak için Lady Warcryer a PM yolu ile ulaşın.[signature][hline]A man born with a spirit, but without soul...

[Bu mesaj angelus tarafından 28 Haziran 2005 13:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Guild'e girmenin ne işe yaradığını öğrenmek için dandik bir guild'e girmistim...
nasıl çıkacağım, ve diğer türk guildlerine nasıl başvuracağım?[signature][hline]Korkmamalıyım, korku akıl katilidir...
Mesaj tarihi:
merhaba arkadaşlar bende oyun başında bir guild kurmuştum.fakat bir türlü kapatamıyorum guildi.üstelik her açtığım karakterde o guilde mensup açılıyor doğal olarak.ne yapmam gerekir guildi kapatmam için.
Ayrıca ingilizcem pek olmadığı için guild kanalında türkçe konuşulan bir guild arıyorum.beni de aranıza alırsanız sevinirim.
karakter adı: Dark Liquid
Mesaj tarihi:
Arkadaslar guild sayfasını açınca, karakteriniz isminin yanindaki kafa işaretinin üstüne tıklarsaniz orada dispand gibi bir seçenek çıkıyordu sanırım. Guildden bu şekilde çıkabilirsiniz.[signature][hline]Khalir Blackeagle.
Together we stand,
Devided we fall...
Mesaj tarihi:
Ha bu arad tamamen türkçe konuşulan guild arayan arkadaşlar Dark Saga'ya gelebilirsiniz. Sanırım sayımız 40'ı aştı. Lider Lady Warcryer. Ama bana da mesaj atabilirsiniz, o sırada online olan oficerlara iletirim durumu. Karakter ismim imzamda yazıyor.[signature][hline]Khalir Blackeagle.
Together we stand,
Devided we fall...
Mesaj tarihi:
said:
Exodous, 09 Temmuz 2005 16:54 tarihinde demiş ki:
Ha bu arad tamamen türkçe konuşulan guild arayan arkadaşlar Dark Saga'ya gelebilirsiniz. Sanırım sayımız 40'ı aştı. Lider Lady Warcryer. Ama bana da mesaj atabilirsiniz, o sırada online olan oficerlara iletirim durumu. Karakter ismim imzamda yazıyor.

Arkadaslar kesinlikle bekliyoruz klana klanda muhabbet yardimlasma gercekten cok iyi. Gelipte pisman olacaginizi sanmıyoruz. Ayrıca guildhall da var. Guilde e girmek isterseniz banada mesaj atabilirsiniz genelde geceleri online oluyorum.

Saygılar
Nobre Fb (Nick bu dalga gecmiyorum :))
  • Yeni Oluştur...