keyersoze Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 arkadaşlar ben daa önce sitede linki bulunan scripts bölümüne girip dosyayı inddirmiştim (server yapımında kullanılan hani) işte o dosya çeşitli sebeplerle silindi ancak o dosyaya bir n önce erişmem lzm editör arkadaşlar lutfen siyeti açabilirmisiniz artık ha olmaddı elinde dosyabulunan bi kişi bana yollayablirmi (de nası yollanacak okdr büük dosya ben de bilmio inanınki:P)[signature][hline]
Patonojen Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Cafe içi srever için ben var sana nasıl temin etmek o dosyayi anlatmak ilk once var sen tiklamak buraya oraya yaz sen nebula sonra cikacak yazilardan sen sen oradaki acil nebula scriptleri lazim olani sonra gec 2 sayifeye orada bir yonlendirme var sa sen tikla fare ile inecek istedigin dosya[signature][hline]Chaos Tasarım
robinson Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Bu Sayfada[signature][hline]www.MerlininKazani.com Ayrıca Kadıköy Anadolu gençliğindeniz !!!
Öne çıkan mesajlar