Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Enstürman çalan arkadaşlarımız yazabilirlermi ne çaldıklarını..

RedallHoor

Öne çıkan mesajlar

Olgunluk öncesi açılan bir konu ay mesajlarıma baktımda toymuşuz vallahi =)

4 yıldır müzikal hayatta neler değişti şöyle bir yazalım.

2005 - 2006 Kaos
2006 - 2007 Müziğe verilen ara.
2007 - 2008 Maske - Sunburst
2008 - .... Sunburst

Bu yıllar arasında sahne hayatım aşırı derecede hızlandı fakat gruplar ile olan ilişkiler gitgide kötüleşti. Şuan Sunburst ile çalışıyorum grup üyeleri müziğe beraber başladıgım insanlar oldugundan hiç bir problemimiz yok. Yakında her perşembe Kemancıda çalmaya başlayacağız, bekleriz.

2005 ten beri müzik işini ciddi ciddi ileriye dönük olarak yapan bir grup aradım fakat bulamadım, girdiğim gruplardaki ciddiyetli çalışma düzeni yaklaşık 3 ay gibi bir sürede kendini salmış müzisyen haline dönüştü. Bu nedenledirki çıktım bir çok gruptan kalmak istemedim. Açıkcası kendi önümü tıkamak istemedim mademki yeteneğim var benim bişiler üretmem lazım bu nedenledirki arayışlarım hala deli gibi devam ediyor.

Güncel ekipmanı yazalım öyleyse.

DAVUL:

Tama Starclassic Performer B/B PL52FS ESF - 22x18"BD, 8x8"TT, 10x8"TT, 12x9"TT, 14x11"TT ,16x14''TT

TRAMPETLER:

Tama 14x6" Starclassic B&B Snare
Pearl 14x5" Signature Chad Smith CS-1450 Snare

DERİLER:

Kick: Remo Clear Powerstroke 3
Toms: Remo Clear Ambassador
Snares:Remo Coated Controlled Sound

BAGETLER:

Vic Firth 5A
Promark 5A

ZİLLER:

Masterwork Custom & Resonant series
Amedia

Sürekli olarak üretken bir grup, kişilik, bünye aramaktayım sizinde aklınızda olsun..
Sosyal ağlarda paylaş

evilmaddox said:
Korax Talkbass a üye misin? Senin ES i oralarda gördüm diye hatırlıyorum ama yanlış hatırlıyo da olabilirim tabi. :D

Talkbass'a uye degilim ama sanirsam tanidiklar falan var uye olan :) Bide benim gitarin modele cok benzeyen 1-2 tane yapilmis gitar var,belki onlar olabilir :)
Sosyal ağlarda paylaş

17 senedir gitar çalıyorum, bunun ilk 9 senesini klasik gitar oluşturuyor. 4 senedirde profesyonel olarak çalıyorum.
Ekipmanlarım;
Ibanez Prestige RG1570
Gibson Melody Maker
Boss DD-6
Boss CH-1
Boss DS-1
Ibanez TS-9
Digitech Whammy
Cry Baby 535Q
Planetwaves Tuner & power supply
Birde ufak marshall bir amfim var :)
Sosyal ağlarda paylaş

RedallHoor said:
De abi ne çalıyosun

Ben biliyorumda ne çaldıgını :)

Öyle bir yazmışsınki

4 yıldır çalıyorum hiç bir ekipmanım yok 5A maymuncuk :).[signature][hline]------------------------------------------
nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım..

ahauahuah çok güldüm
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...