Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Enstürman çalan arkadaşlarımız yazabilirlermi ne çaldıklarını..

RedallHoor

Öne çıkan mesajlar

bass çalmaktayım
cort gitarım bulunmakta ama modelini bilmiyorum tam, washburnün başlangıç gitarının dengi bir şeydi, artık bilen varsa..
anfimiz de yarattığımız kaynakla tez vakitte bi Behringer BX1200 oluyor inşallah, nasip kısmet aşamasının bi ilerisinde aslında şu an.
1-1.5 sene kadar oldu sanırım.[signature][hline]not sleeping okay/drinking too much.trapped in hyperspace.?.the girl disappeared, smiling and blowing kisses. A white light flooded the room/this was the moment of awakening: the audience were relieved to find themselves in their own company...someo (text unclear) did not awaken, this was a white nightmare: faces aglow with laughing, limp complacency/apparently uninhibited...

**no more dinosaurs @montezaus
*** montezaus.deviantart.com
Sosyal ağlarda paylaş

Paticik halk korosu

21 saniyede 1 nota basanlar

1 saniyede 13 nota basanlar.

1. sayfada konuyu saptıranlar

Benden fazla süre müzikle uğraşan yokmu diyenler..,[signature][hline]------------------------------------------
nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım..
Sosyal ağlarda paylaş

1 senedir davul calıyorum.

Maxtone davul ve 4 parca zil setim var,

18 inch Bosphorus Crash
16 inch Alchemy Crash
21 inch İstanbul Agop serisi Tradional Ride
12 inch bayağı eski kırık bir Hi-Hat

Baget olarak 5A dan agır kullanmıyorum. Çok abanmadıgımdan ve iyi sekmesini istedigimden. Su an elimde Pro-Mark var ama Vic Firth Signature bagetlerim de kırık olarak durmaktalar.

Gitar da teorik olarak bir kac birsey biliyorum, oyle hayvani sololar falan alakam olmaz, akor zor basıyorum yani eheh.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
MrBomb, 08 Temmuz 2005 23:04 tarihinde demiş ki:
öeh madmaximus zengin olsaymışsın? ibanez gitar, marshall amfi oh oh ohh..

Abi her marshall iyidir pahalıdır yada ibanez pahalıdır diye bi durum yok. Hem gitar hemde amfi düşük serisinden yani o markaların :)

Ayrıca 6 yıldır klasik gitarım var ama ilk ay çalıp attım bi köşeye şimdi elektroyla birlkte başladım klasiğede. Pişman oldum tabi o kadar sene yattığıma. Ayrıca gitarımı aldığımdan beri telleri değiştirmedim ehhe tetanoz kapacam yakında[signature][hline]oh yeaa
Sosyal ağlarda paylaş

7 yıldır falan gitar çalıyorum ibanez rg1570 , marshall mg 100dfx , line6 pod xt live ım var 1 elektro 1 klasik daha varda kayda değer aletler değil..

bu arada metboy aklını alırım efendi ol[signature][hline][i]smile at me and I will stay, start to cry and I'll go away, just please dont leave me guessing.[i]

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ryan, 09 Temmuz 2005 00:24 tarihinde demiş ki:
7 yıldır falan gitar çalıyorum ibanez rg1570 , marshall mg 100dfx , line6 pod xt live ım var 1 elektro 1 klasik daha varda kayda değer aletler değil..

bu arada metboy aklını alırım efendi ol
oba line 6 pod xt live cı çıktı bi tane daha biz senle patch deişelim :p[signature][hline]Selmion, 06 Temmuz 2005 16:37 tarihinde demiş ki:
arkadaşlar ben bi hata yaptım ve böhühü kötü film dl ettim...
Karsinizda Pipican,Fanus Hayati Yasayan octopus
Sosyal ağlarda paylaş

1 senedir tarihin en çakma basçısı ünvanını taşıyorum.
washburn xb120 im var
çalıyomus gibi gorunmek için bilmediğim şarkılarda saçma sapan perdelere bastığımdan amfi alıpta kendimi rezil etmeyi dusunmuyorum ama arada 2.1 a bağlıyorum gitarı[signature][hline]save a cow, eat a rapper
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...