sughnuk Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 bunun hakkında topic varmı bilmiorm ama, madem bu kadar yazılıo, müzik yapmak isteyip te, toplanamamış-tutunamamış üyeler bi belli etsin kendini belki güzel şeyler cıkar he Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 gitaristler kapışalım paticik olarak aramızda ;)[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sughnuk Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 :hmm: eheh hemen rekabet e dökülüyo gene olay:D ben gelişmekten-ilerlemekten bahsediyorm:horace: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
montezaus Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 bass çalmaktayım cort gitarım bulunmakta ama modelini bilmiyorum tam, washburnün başlangıç gitarının dengi bir şeydi, artık bilen varsa.. anfimiz de yarattığımız kaynakla tez vakitte bi Behringer BX1200 oluyor inşallah, nasip kısmet aşamasının bi ilerisinde aslında şu an. 1-1.5 sene kadar oldu sanırım.[signature][hline]not sleeping okay/drinking too much.trapped in hyperspace.?.the girl disappeared, smiling and blowing kisses. A white light flooded the room/this was the moment of awakening: the audience were relieved to find themselves in their own company...someo (text unclear) did not awaken, this was a white nightmare: faces aglow with laughing, limp complacency/apparently uninhibited... **no more dinosaurs @montezaus *** montezaus.deviantart.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 bateri çalıyorum ve erotomanianın solosunu atabiliyorum (gitar)[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Elwein - Nightelf Hunter - Kor'gall Haydi kafalar Telekoma[/b] [Bu mesaj Lopeth tarafından 08 Temmuz 2005 19:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 waow :B ben Far Beyond The Sun çalabiliyorum ve saniyede 23 nota basıyorum uhuh :P edik : tutunamamış bir adam olarak her türlü oluşumlara açığım :9[signature][hline]peace! [Bu mesaj HymnOfSnuk tarafından 08 Temmuz 2005 20:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 ne var ben de 23 saniyede 1 nota basabiliyorum hıh[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 ben de fatal tragedy ve under a glass moon çalıyorum (soloları) nooolcak :) / şaka bir yana bir baterist olup o seviye gitar çalabiliyorsan helal olsun ne diyeyim.[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 bateriyle atıyorum gitar solosunu [signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Elwein - Nightelf Hunter - Kor'gall Haydi kafalar Telekoma[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 heheh mesajları değiştirsem mi napsm :)[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 2 yada 3 yıl civarı olsa gerek gitar son 6 ay elektro gitar çalıyorum azimliyim yapacam bişiler[signature][hline]Fire in the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paticik halk korosu 21 saniyede 1 nota basanlar 1 saniyede 13 nota basanlar. 1. sayfada konuyu saptıranlar Benden fazla süre müzikle uğraşan yokmu diyenler..,[signature][hline]------------------------------------------ nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sughnuk Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 said: sughnuk, 08 Temmuz 2005 19:17 tarihinde demiş ki: bunun hakkında topic varmı bilmiorm ama, madem bu kadar yazılıo, müzik yapmak isteyip te, toplanamamış-tutunamamış üyeler bi belli etsin kendini belki güzel şeyler cıkar he Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 elektro gitar çalıyorum gitarım ibanez grg270 amfimde marshall dfx15[signature][hline]Lianna Human Paladin İşleri oyun yapmak Blizzard firmasının Nasıl oyunları dersen Eğlencelidir Lakin hizmeti çok Eziktir Rahat rahat oynayamazsın Akrostiş made by mADmaXimus:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 öeh madmaximus zengin olsaymışsın? ibanez gitar, marshall amfi oh oh ohh..[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Otkoo Jeliyeer of Bria Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 1 senedir davul calıyorum. Maxtone davul ve 4 parca zil setim var, 18 inch Bosphorus Crash 16 inch Alchemy Crash 21 inch İstanbul Agop serisi Tradional Ride 12 inch bayağı eski kırık bir Hi-Hat Baget olarak 5A dan agır kullanmıyorum. Çok abanmadıgımdan ve iyi sekmesini istedigimden. Su an elimde Pro-Mark var ama Vic Firth Signature bagetlerim de kırık olarak durmaktalar. Gitar da teorik olarak bir kac birsey biliyorum, oyle hayvani sololar falan alakam olmaz, akor zor basıyorum yani eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pinwheel Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 2-3 senedir gitar çalıyorum genel olarak blues(texas) çalıyorum 2 Akustik(Fender,Norman) birde Elektro(Les paul - replika) gitarım var . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 hobi olarak gitar caliyorum fender f230 elec-acoustic fender sq-vintage electric marshall 30 luk dandik amfi :)=[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 seni bi dinliyemedimya ona yanarım[signature][hline]go2hell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 1-2 senedir elektro gitar çalıyorum ekipman: Cort M520 Boss GT 6 Boss Metal Zone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 said: go2hell, 08 Temmuz 2005 23:40 tarihinde demiş ki: seni bi dinliyemedimya ona yanarım summer flame eyes bul bi yerlerden :)[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 said: MrBomb, 08 Temmuz 2005 23:04 tarihinde demiş ki: öeh madmaximus zengin olsaymışsın? ibanez gitar, marshall amfi oh oh ohh.. Abi her marshall iyidir pahalıdır yada ibanez pahalıdır diye bi durum yok. Hem gitar hemde amfi düşük serisinden yani o markaların :) Ayrıca 6 yıldır klasik gitarım var ama ilk ay çalıp attım bi köşeye şimdi elektroyla birlkte başladım klasiğede. Pişman oldum tabi o kadar sene yattığıma. Ayrıca gitarımı aldığımdan beri telleri değiştirmedim ehhe tetanoz kapacam yakında[signature][hline]oh yeaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 7 yıldır falan gitar çalıyorum ibanez rg1570 , marshall mg 100dfx , line6 pod xt live ım var 1 elektro 1 klasik daha varda kayda değer aletler değil.. bu arada metboy aklını alırım efendi ol[signature][hline][i]smile at me and I will stay, start to cry and I'll go away, just please dont leave me guessing.[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 said: Ryan, 09 Temmuz 2005 00:24 tarihinde demiş ki: 7 yıldır falan gitar çalıyorum ibanez rg1570 , marshall mg 100dfx , line6 pod xt live ım var 1 elektro 1 klasik daha varda kayda değer aletler değil.. bu arada metboy aklını alırım efendi ol oba line 6 pod xt live cı çıktı bi tane daha biz senle patch deişelim :p[signature][hline]Selmion, 06 Temmuz 2005 16:37 tarihinde demiş ki: arkadaşlar ben bi hata yaptım ve böhühü kötü film dl ettim... Karsinizda Pipican,Fanus Hayati Yasayan octopus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 1 senedir tarihin en çakma basçısı ünvanını taşıyorum. washburn xb120 im var çalıyomus gibi gorunmek için bilmediğim şarkılarda saçma sapan perdelere bastığımdan amfi alıpta kendimi rezil etmeyi dusunmuyorum ama arada 2.1 a bağlıyorum gitarı[signature][hline]save a cow, eat a rapper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar