facundo Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 slm beyler power ı ve kasayı deyiştım ama suan hafıften bı fan sesı gelıor acaba nedır anlamadım bı kesılıp bı baslıo cok az bı fan sesı ama ınsanın sınırnı bozuo o ufakses sızce ne olabılır Cpu fanımı acabna bı onu deyişmedık pc de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 bilgisyara vurunca 10 sn. filan gidiyo o ses bende hep var vura vura sese alışıyosun:D[signature][hline]Demokratik Pati Örgütü Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonun Kadar Savaşacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Kasani Aç Bak[signature][hline]filmliste revcon0674 riva tun emulegokmod k.litecodec Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 mümkündür olması toz varsa üstünde ses aypiyor veletler tozda yoksa onuda değiştir. bu arada pws lie kasa fanı olarak ne aldın? ses düzeyleri nasıl pc ile aynı odada yatacak kadar az mı?[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
facundo Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 yok abı farklı seslerı bu bole dırek fan yanı dondunu hısedıon fanın acdım bı kasayı fan temız dun demızledım epon mı ne kasa deyişdım bugun valla 1 saat a akdar sesmes yokdu fan 4 yılık ondan supelenıom şımdı gıdıp bıde fanmı alcaz ya :D fansız sogutma sıstemleır varmış dıe duydum bunu nasıl yapmam mumkun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
facundo Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 hm kıtap kodum kasnaın ustune ses gıtı D: bu fandan olması muhtemelmı hala daha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 pasif sogutmadan bahsediyosun ; http://www.susogutma.com[signature][hline]filmliste revcon0674 riva tun emulegokmod k.litecodec Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
facundo Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 abı bence bızım kasada tıtremış oluo fan deıl bu ses galıba tıtremış gıbı gelıo ses bole hafıf hafıf pasif sogutmayı nasıl koycaz bole fansız anlatsana bı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar