tosun_pasa Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 ares'te su anki GM'ler kimler? benim bildigim sadece Odin var. orc icin Odin_ , human icin Odin_2 nickler. hatta diger serverlari da yazin; guzellik olsun, ho$luk olsun. mesela diez'de vedat![signature][hline]lütfücüğüüüm!
TRibula Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 diez de vedat :D harbı mı ya? cıddımısın ben sunu duymustum ner orderın lıderı admın mıs hacklenn arkadasın charını gerı almıstı adam ordan da bıras guvenıom:D[signature][hline] ========>NvM<=============== [Bu mesaj Tribula_IV_ tarafından 11 Temmuz 2005 18:02 tarihinde değiştirilmiştir]
lucifertr Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 diezde vedat :D orclar için vedat_orc human için vedat_human beramusta kenjuro xigenonda atlatis_1 atlantis_2 diye biliyorum[signature][hline]LuciferTR x de pandora diezde lasombra lvl6x master warrior-kasar hood server:diez(human)-xgenon(karus)
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 said: Tribula_IV_, 11 Temmuz 2005 18:01 tarihinde demiş ki: diez de vedat :D harbı mı ya? cıddımısın ben sunu duymustum ner orderın lıderı admın mıs hacklenn arkadasın charını gerı almıstı adam ordan da bıras guvenıom:D Wagyar GM diil de istedigini yaptırır Diez de[signature][hline]nick : ShadowFax nation : El Morad Job :Blade Master LvL :6x Clan :Lasombra Server : Diez
tosun_pasa Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 yok mu odin'den baska GM ares'te???[signature][hline]lütfücüğüüüm!
HasMez Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 -kimo? -postacı? -ne var lan zırt pırt geliyosun? -abi bu son bombaları duyman lazım ,diezden haber gettürdüüüüüüm. son bikaç günde farketmediyseniz enteresan bi şekilde edit charlar çıkmaya başladı diezde. lvl 61+ full shell & shard larla. mesela az önce birisini banlattım bunlardan. işin ilginç kısmı bu adamların hepsi türk. vedat diye bir gm olduguna eminseniz üstüne gidicem olayın?[signature][hline]unholy ownz u _all_eyez_on_me_ vs. kalgeldi
lucifertr Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 evet biliyorum edit charlar larla ilgili konuyu bende duydum ve gördüm[signature][hline]LuciferTR x de pandora diezde lasombra lvl6x master warrior-kasar hood server:diez(human)-xgenon(karus)
AresMajere Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Ares GM List _Odin w00t Thegreatfraggle Diez GM List Drako Devile Atlantis Xigenon GM List Kenjuro Zephulor Beramus GM List Drako Kenjuro Fragglegm[signature][hline]Server: Ares LvL: 64 (Paladin) Clan: - Race: El morad
HasMez Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 DIEZ|faithless_insomnia|Ilegal items. Ilegal character 9999 days 7/11/2005 8:17:00 AM Drako buydu işte demin banlattıgım. bikaç tane daha var. vedatla ilgili bilgisi olan varsa paylaşsın mok etmesin herif serverı engel olmaya çalışalım.[signature][hline]unholy ownz u _all_eyez_on_me_ vs. kalgeldi
lucifertr Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 o konuyu araştırıyorum bilgilere ulaşınca ileticem[signature][hline]LuciferTR x de pandora diezde lasombra lvl6x master warrior-kasar hood server:diez(human)-xgenon(karus)
lucifertr Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 buyrun http://forum.paticik.com/view.php?id=126757[signature][hline]LuciferTR x de pandora diezde lasombra lvl6x master warrior-kasar hood server:diez(human)-xgenon(karus)
tosun_pasa Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 gecenlerde biri SS koymadi mi bi basliga.. vedat nickli birinin gm oldugu notice i geciyordu. baska birisi +8 shellerden falan bahsetti hatta. ben de ordan hatirlayip yazdim zaten. bulamadim basligi bi turlu simdi.[signature][hline]lütfücüğüüüm!
lucifertr Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 bi üst mesaja bak:D[signature][hline]LuciferTR x de pandora diezde lasombra lvl6x master warrior-kasar hood server:diez(human)-xgenon(karus)
tosun_pasa Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 hah, o iste.. ben de bulmustum tam. bu arada saol AresMajere...[signature][hline]lütfücüğüüüm!
HasMez Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 vedat ı ögrendik. usko nun ofisinde çalışan bi adammış ki muhtemelen bu yeni ve türklere ait karakterler onunla alakalı. bakalım neler yapabilicez.[signature][hline]unholy ownz u _all_eyez_on_me_ vs. kalgeldi
lucifertr Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 said: HasMez, 11 Temmuz 2005 18:51 tarihinde demiş ki: vedat ı ögrendik. usko nun ofisinde çalışan bi adammış ki muhtemelen bu yeni ve türklere ait karakterler onunla alakalı. bakalım neler yapabilicez. ula nerden öğrendin olm korktum valla:D ama parmağı oldu bir gerçek sanırım[signature][hline]LuciferTR x de pandora diezde lasombra lvl6x master warrior-kasar hood server:diez(human)-xgenon(karus)
HasMez Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 ya bu kadar hikaye desteksiz diildir bence. çok duyduk çünkü. bu arada devile e sordum öyle pentagon hackler gibi araştırmadık yani.[signature][hline]unholy ownz u _all_eyez_on_me_ vs. kalgeldi
lucifertr Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 ehehe tmm bende duydum char edit yaptığını ve gidip adamı kendi gözlerimle gördüm adam full shell ve unique itemlerle donatılmıştı ama önceki itemlerini bilmiyorum sadece nickini alıp adamı merak ettiğim için gittim daha sonraki bir kaç gün içinde de bu şahsın ban yediğini okuyunca kuşkumun yanlış olmdığını gördüm ne diyeyim bizim emeklerimize yazık oluryor hep ben lvl 61de halen +5 chitin kullanıyorum banada yazık:D (upg. den hiç anlamam Allah ne verdiyse) sonra diezde paramda yok:D[signature][hline]LuciferTR x de pandora diezde lasombra lvl6x master warrior-kasar hood server:diez(human)-xgenon(karus)
Hoodstar Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 abi benim bir arkadaşım var knightonlinerankingde help te mod adamlar kafaya takmışlar vedatı attırcaklar ben söledim bir kere gm arkadaşıma volkann ı adamı attılar ama sitede illegal item diye yazmış gm editledi demediler ama elime bir ss gelsin görcek o hak nasıl yenir ona büyük bir ...ak yedircem[signature][hline]Diez hoodstar__ Blade Master 61
Hoodstar Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 bu arada new order ın leaderi admin olabilir valla ama nedense gizliyo[signature][hline]Diez hoodstar__ Blade Master 61
tosun_pasa Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 birkac dakika once gecen notice'de gm'le geyik yapmak icin ares_human ve ares_orc nicklerinin kullanilacagi duyuruldu. (umarim yanlis hatirlamiyorum nickleri.)[signature][hline]lütfücüğüüüm!
BioHazarD Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 gmle geyik yapmak içinmi O_o[signature][hline]Id: Archy_Firestorm Class: Rogue-Assassin Level: 55 Server: Ares
tosun_pasa Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 evet, fenerli kendisi hatta. gecen tutturdu bu sezon gelicem beni maca gotur deyu..[signature][hline]lütfücüğüüüm!
eMrE_uLTrAsLAn Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 saoLun arkadaşLar gm isimLeri için...
Öne çıkan mesajlar