hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Öncelikle istediğimiz boyutta bi sayfa açıyoruz(beyaz arkaplanlı) ben 800*300 yaptım ardından güzel ve kalın bir fontla yazmak istediğimizi yazıyoruz. bu biraz yukarda kaldı onun için ortalıyoruz daha sonra bu layerları merge layer ile tek layer yapıyoruz (ctrl+e) gördüğünüz gibi diğer layer background ile birleşti. ardından filter>blur>gaussian blur> 3px seçiyoruz. şöyle oluyor hemen ardından filter>stylize>glowing edges yapıyoruz ondan sonra beyazları biraz daha açmak için image>adjustments>auto level(shift+ctrl+l) yapıyoruz. tabi arada save edinki benim gibi eşşeklik yapıp çalıştığınız dökümanı kapatmayın.. auto levelsı da yaptıktan sonra, filter>stylize>wind seçiyoruz>Method:Wind; Direction: From the right.. seçiyoruz. daha sonra image>rotate canvas>90 CW seçiyoruz. ardından ctrl+f ile yapıyoruz (ctrl+f:son yapılan filterı tekrarlar) daha sonra tekrar image>rotate canvas>90 CW ctrl+f tekrar image>rotate canvas>90 CW ctrl+f tekrar image>rotate canvas>90 CW en başa gelince tekrar ctrl+f YAPMAYIN! Şu anda resmiminizin çok büyük bir bölümünü bitirdik. Burdan sonra yapmamız gerekense renklendirmek. İsterseniz Siyah beyaz da kalabilir. image>adjustsments>hue/saturation(ctrl+u) seçiyoruz. ordan colorize a bir tik atıyoruz daha sonra ordaki değerlerle oynarak hoşunuza gideni seçip enterliyorsunuz.. İşte sonuç:[signature][hline][/b]Msn adresimArtık bende bloggerım okuyun okutturun bende gaza gelip yazayımkarakedi demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır
sheref Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 ellerine sağlık çok güzel...[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog | gececi|maill/msn| Founder of AAL'05| insomnia * *
Mave Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 devamını da isteriz :)[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü
Smoke Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 www.webdogpro.com bu ve daha fazlası mevcut...[signature][hline]rtc
trapt Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 said: Smoke, 01 Temmuz 2005 11:04 tarihinde demiş ki: www.webdogpro.com bu ve daha fazlası mevcut... biz başka sitelere bakmıyoruz patiden öğreniyoruz..arkadaşlarımız ellerinden geldiğince tutorialları buraya yazıyo..ayp etmişin bari sessiz söle [Bu mesaj trapt tarafından 01 Temmuz 2005 12:16 tarihinde değiştirilmiştir]
togi92 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 cok guzel yapmısın[signature][hline] -hoca bu viruslerin alayı gelse siler microsoft. -sernobil atamda gör niohahaha -lan anakartı cokertirsen isin esprisi kacar. / 0 0 =o=/
Chasten Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Senin yaptıklarını yaptım, hiç bole olmadı benim yaptıgım :) bitince şu şekil oldu aynısını yaptım halbuki neden acaba :)[signature][hline]~®âi ~ * xmanryhmas@hotmail.com
Chasten Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Baştan yapmaya çalısayım :)s[signature][hline]~®âi ~ * xmanryhmas@hotmail.com
Chasten Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Şimdide şöyle bişi oldu :)[signature][hline]~®âi ~ * xmanryhmas@hotmail.com
Chasten Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 En sonuncusuda bole oldu gelişme var :p[signature][hline]~®âi ~ * xmanryhmas@hotmail.com
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 eline saglık harbiden[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER..
Riehn Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Helal olsun. Konuyu ustte tutalim :D[signature][hline]Oglum Memiş, Sen otobusu kacirmis bir Milletin Cocugusun..
mxzr Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 ozmn size bi ek bilgi verem ayni seyleri yapip sirf assaya doru ruzgar verin ve buz tonunu yakalayin ve ozmn buzlu yazi yazmis olursunuz ama winddi sadece assa 2 kere ust uste yapin 2. bilgi olarakta hemencecik kucuk bi atesli yazii anlatiim burda yine ayni sekilde siyah ekrana beyaz ile yazi yazicaz ve her tarafa 2 kere wind yapicaz, daha sonra gaussin blurmu ne ole bisi yi 1.5 ile yapicaz ve en son efek distort-> riplle eet bunu da yapdikdan sonra [bukadari aklidandi dier menunun ismi aklima gelmio bi photoshop acam :D] image den grayscale secicez daha sonra indexed color en son color tablade dan black body mi ne ole bisi var onu secin size alevli alevli bi yazi :D[signature][hline]Dal ruzagari affetsede kirilmistir birkere; Kirmizi baslikli kizin buyuk annesi eski kasarlardan, ayrica barbie de actionman e verio
Gryphon Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 link verebilirmisniz nerden indircez photoshopu ya da programın tam ismi..[signature][hline]Level 32 Karus Mage [Xigenon] Ultima online Sphere serverimiz yakında sizlerle..
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 http://www.kaptan.com.tr/product_info.php?cPath=25&products_id=1694&osCsid=dd7afd6ac56cc693a251e971ba3f759c[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Elwein - Nightelf Hunter - Kor'gall Haydi kafalar Telekoma[/b]
Menkalinan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 harbi ellerine salıkk ... : ) bizide bilgilendirdin için saolll.. :-)[signature][hline]70's 80' Hard'n'Heavy /// Sex Drugs R'n'R
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Çok güzel olmuş. Tebrikler, teşekkürler :)[signature][hline]Beni öldürmeyen şey güçlü kılar...
Öne çıkan mesajlar