Simulation Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Beyler hesabımızı nasıl kapatacağız.Sitesinde account managementta kapamayla ilgili hic birsey yok.Yardım edebilir misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 bu konuda benim de bir bilgim yok diğer ilgili arkadaşları beklicez maalesef...[signature][hline][/b]evrenin dayandığı tek gerçek vardır: nedensellik...[/b] [/b]Neodammerung[/b] [/b]çizim galerim[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simulation Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Ama çok ilginç bir olay WOW da SWG de var ama bu oyunda öyle bir seçenek yok.Bir ay geçmeden de kapatayım dedim para ödememek için bakacaz artık bilen birini bekleyecez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 belki de bir aydan sonra açılacaktır bu ozelliğin? adamlar buu düşünerek bu yola başvurmuş olabilir...[signature][hline][/b]evrenin dayandığı tek gerçek vardır: nedensellik...[/b] [/b]Neodammerung[/b] [/b]çizim galerim[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simulation Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Bende aynen bu şekilde düşünmüştüm.Bekleyip göreceğiz artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Acc kapatmak için Telefonla araman gerekiyormuş diye biliyorum..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eryan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 forumlara bakmanı tavsiye ederim gormustum orada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Evet ben dün hesabimi kapattim. Standart olarak telefon gerekiyor ama csr a mail atinca 1 gün içinde hallettiler benim işimi. Bu csr şimdiye kadar gördügümün en iyisi bence.[signature][hline]Janis - SWG(Eclipse) Tkit - MxO(Output) Macheor - Daoc(Merlin) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 En iyisi benim taktik. Sanal kartla aylık oduyorum sonraki ay para olmadıgı için kapanıor her ay sonra tekrar açtırıorum :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eryan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 sanal kart kabul etmedi bende nasılş oldu anlamadım ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 csr ne ve ne diye email atcas kapamaları için[signature][hline]May the force be with you, always Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Csr customer service işte. Adresi hatirlamiyorum ama yardim sitesinde herhangi bi baslikla konu acip sorununuzu anlatinca hemen yardim ediyolar(dı soe el atinca nooldu bilmem)[signature][hline]Janis - SWG(Eclipse) Tkit - MxO(Output) Macheor - Daoc(Merlin) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar