gondorianze Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Lvl 40 druid charım var ve paraya cok ihtiyacım var lvl 35 civarı kılıçların hangı yaratıklardan dustugunu ogrenıp sonra gıdıp onları kesıp o kılıcı alıp satma gibi bir imkanım varmı acaba? Thottbot ve allakhazam a baktım harıta gostermıo sadece yaratık ısımlerı var thottbot ta harıta ya bastıgında sayfa bulunamıo zaten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
carignano Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 SM run yapalım paraya para demiyelim :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Genelde ( %90) yaratık lvl ı -5 lvl lı item düşürür. Yani lvl 35 kılıçları lvl 40 lardan falan çıkar.[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gondorianze Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 ya ben örnek verdim zaten dedigim olayı yapma imkanım varmı peki benim? thottbot ta allakhazam da da harıtada resımı gostermıo.. (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gondorianze Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 varda olme essem olme o olay. yani o lvlda flurry axe te bulursun o moblardan ama world drop. sansina su mobu kes bu dussun sadece bosslarda.[signature][hline]:NSRq:üXrüt:irht:kök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar