Belphegor Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 arkadaşlar birazdan cd almaya gideceğim ne alsam diye size sormak istedim gidipte kötü bir oyun almak istemiyorum. CMR3 The Hulk Gothic 2 hangisini alayım sizce ben Gothic 2'yi almak istiyorum nasıl bir oyun?oynayanlar memnun kaldımı?[hline]to be or not to be,that is the only thing that counts. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 CMR 3 tabii ki ama direksiyonsuz tadı yok o oyunun...[hline]A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 The hulk ı alma bence neden diye sorarsan cocuk oyunu sadece vur ilerle vur ilerle okadar heh yokki şöyle git 30½ 40$ kordinatlarındaki evden anahtarı al cebine sok bu kapıyı acman icin lazım olacak anahtar orda bilmemne yok[hline]--------| . (= ..| (protect the Cinali) . /| .| ./. | ..| . / ...| _/. ._.| --------| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THiM Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 eğer hoşuna gidiyorsa cmr3 mutlaka elinde bulunsun ama bu tür oyunlardan bi süre sonra sıkılıyorsan ve hele hele klavye ile oynayacaksan alma derim[hline]Tim Duncan (MVP)'ın isim babası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White_Rakkad Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 4. sü[hline].:Liceo Italiano:. Icq:94532373 Msn Messenger:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 CMR nedir ?[hline]Every girl that I f*ck tried to make me satisfied. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_UndyinG_ Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Colin McRae Rally 3 güzel oyundur ama biraz frp tipi oyunları sewiyosan ve sistemin güçlüyse gothic2 yi al ama dikkat et almanca olmasın :))[hline]Warrior Of Bizim Mahalle Delikanlıları 20.level Monk Hastasıyım tekme tokat ejderha dövmenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Gothic 2 al[hline]Sam, 20 June 2003 16:09 tarihinde demiş ki: sailor sam: ben de minigun savaşçısıııı!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moncain Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Gothic al bencede.[hline] Anata wa watashi no koibito des. Totemo anata wa watashi ni wakarimasen. Anata wa ima İ-11 ni imas. Anata o aishite imas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 gotik alma bence kontroller iğrenç oynatmıyor oyunu.[hline]How can you see into my eyes like open doors. Leading you down into my core where I've become so numb. Without a soul my spirit's sleeping somewhere cold until you find it there and lead it back home. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 kontroller iğrenç falan değil , alışmayı gerektiriyor. ha ben uğraşamam dersen alma. gothikte şuana kadar gördüğüm en güzel combat sistemlerinden biri ve çok süper questler var.[hline]Guilty Chef(Gothic 2): There was a misunderstanding between a guest, meat clever and me ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar