Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

3 oyundan hangisi?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arkadaşlar birazdan cd almaya gideceğim ne alsam diye size sormak istedim gidipte kötü bir oyun almak istemiyorum.

CMR3
The Hulk
Gothic 2

hangisini alayım sizce ben Gothic 2'yi almak istiyorum nasıl bir oyun?oynayanlar memnun kaldımı?[hline]to be or not to be,that is the only thing that counts.
Mesaj tarihi:
The hulk ı alma bence neden diye sorarsan cocuk oyunu sadece vur ilerle vur ilerle okadar heh yokki şöyle git 30½ 40$ kordinatlarındaki evden anahtarı al cebine sok bu kapıyı acman icin lazım olacak anahtar orda bilmemne yok[hline]--------|
. (= ..| (protect the Cinali)
. /| .|
./. | ..|
. / ...|
_/. ._.|
--------|

Mesaj tarihi:
eğer hoşuna gidiyorsa cmr3 mutlaka elinde bulunsun

ama bu tür oyunlardan bi süre sonra sıkılıyorsan ve hele hele klavye ile oynayacaksan alma derim[hline]Tim Duncan (MVP)'ın isim babası
Mesaj tarihi:
Colin McRae Rally 3

güzel oyundur ama biraz frp tipi oyunları sewiyosan ve sistemin güçlüyse gothic2 yi al ama dikkat et almanca olmasın :))[hline]Warrior Of Bizim Mahalle Delikanlıları
20.level Monk
Hastasıyım tekme tokat ejderha dövmenin
Mesaj tarihi:
gotik alma bence kontroller iğrenç oynatmıyor oyunu.[hline]How can you see into my eyes like open doors.
Leading you down into my core
where I've become so numb.
Without a soul
my spirit's sleeping somewhere cold
until you find it there and lead it back home.

Mesaj tarihi:
kontroller iğrenç falan değil , alışmayı gerektiriyor. ha ben uğraşamam dersen alma. gothikte şuana kadar gördüğüm en güzel combat sistemlerinden biri ve çok süper questler var.[hline]Guilty Chef(Gothic 2): There was a misunderstanding between a guest, meat clever and me ...
  • Yeni Oluştur...