Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bel Çantası

Berk

Öne çıkan mesajlar

Evet çalışmaya filan başlayınca yanımda discmandi gözlük kabıydı taşıma olayı dert olmaya başladı ciddi ibçimde o yüzden kendime düzgün bi bel çantası alıcam ama böyle bi sürü gözü filan olması gerekiyor o göe discman koyabilmeliyim
Böyle bişey almış olan veya görmüş olan varmı Bağdat caddesi veya İstiklal civarında
Cumartesi almak istiyorumda[hline]Do you ever think of me
And get lost in the memory
When you do, I hope you smile
And hold that memory a while
Berk's Playlist
Doyanakadar
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin

ben 2 sene oldu alalı 19 milyondu ozm ,aynısından bulabilirmisin bilmem ama bulursan kesin tavsiye ederim, bazı arklar ben aldıktan sonra camel aldılar falan geneli kullanışlı değil dedi boyutları falan ii deilmiş bide fiyatları cok pahalı[hline]Grandmaster Hamburger
www.dynamick.net
dikla
Gallery=1 // 2

[Bu mesaj DynamicK tarafından 26 June 2003 23:55 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ha bel cantasi bumu?
bende su milletin beline baglayip gezdirdigi kucuk seyler sandim,uzayli gibi bakiyordum topice
guzelmis[hline]Leathas Level 22 Ranger(Excalibur)
Azmodai, 26 June 2003 08:48 tarihinde demiş ki:
6-7 yildir icinde bulundugum guzel varlik demiste, benide benden almis
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
yok abi bana normal geliyo mesela estele versek onun pantalonunun cebi kadar falan kalır herhal:p
içine mesela defter falan koyuyorum cüzdan var ruhsat var
ev anahtarı arabanın anahtarı
kalemler cep telefonu falan
hiçde şiş durmuyo ve ole abartı bi büyüklüğü yok
bundan biraz küçük olsa hiç işime gelmesdi bence[hline]Grandmaster Hamburger
www.dynamick.net
dikla
Gallery=1 // 2
Sosyal ağlarda paylaş

Dyna bak hayatinla oynuyorsun. HAkkimda daha fazla espri yapma istersen.[hline]Hepimiz aslında n adet yüzü olan birer prizmayız.
-Estel Anorien-

Playlist icin tiklayin

Chemical, 25 June 2003 21:33 tarihinde hayatinin en düzgün lafini etmiş ki o da şöyle birşey:

Havaya zıplamış araca birkaç saniyelik zıplama hareketi "Uçan araç" sıfatını kazandıramadığı için air Force One adını almaz
Aracın "Uçan araç" sıfatını kazanması için uçmak için dizayn edilmiş ve yer üstündeki faaliyeti havadakinden daha fazla olmamalıdır

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...