go2hell Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 ölen siviller ? ALlah allah anlamadınmı olen siviller olen yakınların onlar ne?[signature][hline]go2hell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 said: StRencher, 07 Temmuz 2005 13:32 tarihinde demiş ki: Oha Nebuch saçmala abi saçmalama ya sırf Müslümanların yaptığını düşündüğün için ve sırf saldırılan tarafta İngiltere olduğu için böyle konuşuyorsun. ... Terörizm hiçbir şekilde haklı görülemez. Nasıl unutursunuz, daha düne kadar allahın her günü terörist saldırılara uğrayan bir millet değilmiydik. O saldıranları da mı haklı görüceksiniz. Savaş budur savaş budur diyip sivillerin öldürülmesini haklı görmek mantık dışıdır. ... Eğer bir asker bir sivili öldürüyorsa sen öc almak istiyorsan askeriyeyi hedef alabilirsin ama yine sende karşı tarafın sivillerini hedef alırsan bu insanlık dışıdır. Kısasa kısas bu değildir. Bir hükümetin yaptıkları yüzünden bir ulusa kin gütmekten vazgeçin. Ve illaki işi dine dayamak istiyorsanız şunu da söyleyeyim; Allah asla masum insanların öldürülmesini haklı görmez.... benim demeye çalıştığım eğer asker oldurselerdi bu ortbas edilir ve unutturulurdu ama bu adamların teknolojisi yok savaşı kazanacak. bu yuzde ortbas edilemiyecek olaylar yapıyorlar bu savştır bence...[signature][hline][/b]evrenin dayandığı tek gerçek vardır: nedensellik...[/b] [/b]Neodammerung[/b] [/b]çizim galerim[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Hayır bir de PKK ile Iraklıları bir tuttunuz ya. pes oğrusu.. neyine soruyom neyine tartışıyom zaten. neyine laf yetiştiriyom..[signature][hline] King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : Status Quo - In The Army Now | arşiv********* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 said: Apache, 07 Temmuz 2005 13:36 tarihinde demiş ki: bu tartışmadan çekiliyorum çünkü insanımızın geçmişten ders almadığını hala körebe oynadığını bir kez daha anladım..bu tartışmayı cahilliğin diz boyu olduğu bir arap ülkesinde yapsak bu kadar normal bir konuşma olurdu. Katılıyorum... Böyle bir olaya müsamaha göstermeleri ise inanılır gibi değil. Ha bi de bu olayı espri kapısı gibi gören bir iki zavallı var ki.. Boşver yazsam bile anlamayacaklar zaten[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 said: Apache, 07 Temmuz 2005 13:22 tarihinde demiş ki: terörden yıllarca çekmiş bir ülke olarak hala terörü desteklercesine konuşmanız çok garip. Heh, PKK dadanınca Avrupa, Türkiye'ye "Onlar terrorist değil, özgürlükleri için savaşıyor onlar cici onlar :)" gibi çok güzel yorumlar yapmıştı. Önce Amerika'ya kesildi fatura, şimdi Ingiltere'ye, bakalım daha ne kadar sürecek bu hadise. Yanlış anlaşılmasın, benimde ingiltere'de oturan arkadaşlarım var, evimden 20 dakka önce çıkan adam bir hafta önce ingilteredeydi, kız arkadaşı zaten ingilterede yaşıyor. HSBC (eski demirbank) binası benim evime 100 metre uzaklıkta bile değil, bomba patladığı gün bende panikledim. Anlatmaya çalıştığım şu, hayatta haketmek diye birşey yok.Masum insanlar bunu haketmemiş olabilir, ama oldu.Hayatta adalet diye birşey yok çünkü. Türkiye'nin anası ağlarken, anasını ağlatanlara özgürlük savaşçısı diyen ibnetorlara benim sinirim, hiçbir konu da değil sadece terrorism'de.Birazda onlar uğraşsın özgürlük savaşçılarıyla bakalım.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 alexi ye bir kez daha katılıyorum...[signature][hline][/b]evrenin dayandığı tek gerçek vardır: nedensellik...[/b] [/b]Neodammerung[/b] [/b]çizim galerim[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Yazık... O savaşa biz de katılsaydık ve onlar gelip sizin kapınınızın önünde patlatsaydı kendini... Yine bu bir savaşmı olurdu? Ki sinagogları biliyorsunuz. Bunlardamı savaştı?[signature][hline] "Düşlere Kapılmadan Düş Kurabilir Yolunu saptırmadan Düşünebilirsen Eğer..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 aynen bende katılıyorum. ya inanmıyorum anlatamadık heralde nebuch la beraber[signature][hline]go2hell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 said: Nebuch, 07 Temmuz 2005 13:49 tarihinde demiş ki: alexi ye bir kez daha katılıyorum... Türkiye'nin anası ağlarken, anasını ağlatanlara özgürlük savaşçısı diyen ibnetorlara benim sinirim, hiçbir konu da değil sadece terrorism'de.Birazda onlar uğraşsın özgürlük savaşçılarıyla bakalım. bu sözünemi?[signature][hline] "Düşlere Kapılmadan Düş Kurabilir Yolunu saptırmadan Düşünebilirsen Eğer..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Elinde teknoloji olan kişiye asker Elinde teknoloji olmayan kişiye terörist denir. Günümüzün çarpık ama teknik olarak doğru tanımlamalarından birisi de budur. Belkide Londra'daki patlamalarda ölenlerin hepsi Irak savaşına karşı masum İngiliz Sivillerdi aynı Irak'ta uçaktan atılan bir İngiliz füzesiyle yıkılan binada ölen Iraklı ve Saddam karşıtı sivilin masum olduğu gibi. Savaşın mantığını bir kez kabul edip haklı savaş diye bir kavram ortaya atarsanız o zaman size karşı savaşan herkez de aynı sizin kadar meşru olur. Siz sadece cephede savaşırken gidip onların şehirlerini bombalarsanız o zaman sizin de şehirlerinizin bombalanmasını kabul etmiş sayılırsınız. Şu an İngiliz şehirlerinin bombalanmasının tek sebebi Irak şehirlerinin bombalanmasıdır. Iraklılar'ın savaş uçağı ile gidip bomba atma güçleri vardı da sırf kıllığına mı yerde bomba patlattılar. Irak Jetleri Londra'yı bombalasa idi bir anda terörist sıfatından kurtulacaklarmıydı sırf ellerinde teknoloji ve olanak var diye. C-4 fakirin F-16'sı olmuşsa o zaman C-4 kullanana değil onu kullanmaya mecbur eden savaşa küfredin.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" [Bu mesaj fedaykin tarafından 07 Temmuz 2005 13:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 evet bunların tumu birden savaş ve onun kolları... siz evinizde otururken bu insanlar intikam için oluyorlar ve siz buna teror bu kabul edilemez diyorsunuz..[signature][hline][/b]evrenin dayandığı tek gerçek vardır: nedensellik...[/b] [/b]Neodammerung[/b] [/b]çizim galerim[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Ya ben harbi kıtım yada siz anlatamıyorsunuz...[signature][hline] "Düşlere Kapılmadan Düş Kurabilir Yolunu saptırmadan Düşünebilirsen Eğer..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 said: SteelBB, 07 Temmuz 2005 13:50 tarihinde demiş ki: said: Nebuch, 07 Temmuz 2005 13:49 tarihinde demiş ki: alexi ye bir kez daha katılıyorum... Türkiye'nin anası ağlarken, anasını ağlatanlara özgürlük savaşçısı diyen ibnetorlara benim sinirim, hiçbir konu da değil sadece terrorism'de.Birazda onlar uğraşsın özgürlük savaşçılarıyla bakalım. bu sözünemi? bu insanlar ozgurlukm savaşçısı değiller ve intikam istiyorlar bunu herkes biliyor. pkk da devlet istiyordu ve savaştı bu kadar...[signature][hline][/b]evrenin dayandığı tek gerçek vardır: nedensellik...[/b] [/b]Neodammerung[/b] [/b]çizim galerim[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 said: Nebuch, 07 Temmuz 2005 13:52 tarihinde demiş ki: said: SteelBB, 07 Temmuz 2005 13:50 tarihinde demiş ki: said: Nebuch, 07 Temmuz 2005 13:49 tarihinde demiş ki: alexi ye bir kez daha katılıyorum... Türkiye'nin anası ağlarken, anasını ağlatanlara özgürlük savaşçısı diyen ibnetorlara benim sinirim, hiçbir konu da değil sadece terrorism'de.Birazda onlar uğraşsın özgürlük savaşçılarıyla bakalım. bu sözünemi? bu insanlar ozgurlukm savaşçısı değiller ve intikam istiyorlar bunu herkes biliyor. pkk da devlet istiyordu ve savaştı bu kadar... ha aklabildi mi devletini hayır. savaşta bir taraf yenilir cunku...[signature][hline][/b]evrenin dayandığı tek gerçek vardır: nedensellik...[/b] [/b]Neodammerung[/b] [/b]çizim galerim[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Savaşın parçası. Her savaşta binlerce sivil ölür. 1. DÜnya savaşında 6 milyon sivil öldü. Ve toplam ölen asker sayısı 8 milyondu. O zaman 1. Dünya savaşıda topyekün terördü.. 2. Dünya savaşında 26 milyon asker 24 milyon sivil öldü.. Bunlar toptan terör mü?[signature][hline] King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : Status Quo - In The Army Now | arşiv********* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 said: SteelBB, 07 Temmuz 2005 13:51 tarihinde demiş ki: Ya ben harbi kıtım yada siz anlatamıyorsunuz... kıtsın heralde valla[signature][hline]go2hell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Evet nasıl savaştığını biliyorum... kendi ölen militalarını yüz üstü dağlarda bırakıp altlarına yerleştirdikleri pim li bombalarla savaştılar. kaç askeimizr o teröristin yüzüne bakamk isterken öldü kim bilir... Hep si şefersiz adi ve günahkar...[signature][hline] "Düşlere Kapılmadan Düş Kurabilir Yolunu saptırmadan Düşünebilirsen Eğer..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 said: MartinLGore, 07 Temmuz 2005 13:53 tarihinde demiş ki: Savaşın parçası. Her savaşta binlerce sivil ölür. 1. DÜnya savaşında 6 milyon sivil öldü. Ve toplam ölen asker sayısı 8 milyondu. O zaman 1. Dünya savaşıda topyekün terördü.. 2. Dünya savaşında 26 milyon asker 24 milyon sivil öldü.. Bunlar toptan terör mü? kesinlikle! sivil olunce teror olmuyo! o zaman savaş diye bi şey yok hep teror var![signature][hline][/b]evrenin dayandığı tek gerçek vardır: nedensellik...[/b] [/b]Neodammerung[/b] [/b]çizim galerim[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 kesinlikle martin[signature][hline]go2hell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Keyzar Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Elbet birgün tekrar Türkiye'de terör saldırısı olacak. Bakalım burda şiddete şiddetle karşılık vermeyi savunan arkadaşların kaçta kaçı "canlı bomba" olup karşılık verecek... Hayvansal içgüdüleriniz fazlasıyla ağır basıyor ve fena halde gaza gelmişsiniz. İntikam tohumları fena yeşermiş içinizde Allah yardımcınız olsun. Peace[signature][hline]Aa kanashimi ni somaranai shirosa de orenji no hanabira yureteta natsu no kage ni Yawarakana hitai wo nakushite mo Akaku someta suna haruka koete yuku Sayonara no rizumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 said: Keyzar, 07 Temmuz 2005 13:56 tarihinde demiş ki: Elbet birgün tekrar Türkiye'de terör saldırısı olacak. Bakalım burda şiddete şiddetle karşılık vermeyi savunan arkadaşların kaçta kaçı "canlı bomba" olup karşılık verecek... Hayvansal içgüdüleriniz fazlasıyla ağır basıyor ve fena halde gaza gelmişsiniz. İntikam tohumları fena yeşermiş içinizde Allah yardımcınız olsun. Peace allah hiçbirimizi canlı bomba yapmasın ama ulkem için anamı bile bomnayla giydirirm![signature][hline][/b]evrenin dayandığı tek gerçek vardır: nedensellik...[/b] [/b]Neodammerung[/b] [/b]çizim galerim[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 + sonsuz ( ne cok dogru cümleler kuruluyor hepsine katılıyorum ne guzel )[signature][hline]go2hell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 hsbcde patlama oldugunda bende gazetede önceki patlama haberini okuyup küfür ediyordum tam o anda toz duman oldu her yer. terorist saldırılara zaten yabancı olmayan bir milletiz (intihar komandoları hariç ki onlarada alıştık) . bu tip saldırılar çogunlukla sivillere yönelik oldugu için savunulucak yada sevilecek olaylar degildir. terör örgütleri devletin prestijine, huzuruna, ekonomisine zarar vererek yıpratmaya çalışırlar ve günümüzde artık belli bir ideolojiye dayalı örgüt yok genel olarak paraya bakıyor hadiseler buda olayların arka planında başka devletlerin oldugunu gösteriyor. 11 eylülde gördügüm olay yaşadıgımız yerin bir etme-bulma dünyası oldugudur. soguk savaş dönemlerinde amerikanın 1 numaralı adamı usame bin ladin şimdi gelmiş amerikaya meydan okuyor. size inandırıcı geliyor mu bilmiyorum fakat benim inanasım yok. rambo filminde bile görmüşsünüzdür rambo afganistana gidiyordu ruslara karşı afganlara destek vermek için. ırak olayıda öyle , bana göre saddamı bir yerlere getiren amerikadır. çıkarları için bu tip şeyleri yapıyor gibi geliyor. 11 eylüldeki olayda 3-5 şalvarlı adamın yapacagı bir olay degildi ondada önceden yapılan planlar programlar muhakkak var.[signature][hline]unholy ownz u _all_eyez_on_me_ vs. kalgeldi [Bu mesaj HasMez tarafından 07 Temmuz 2005 13:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Tamm kabul ediyorum ben KITIM. Niye? Çünkü vatanı binlerce şehit vermiş ve bir sürüde sivil kaybetmiş bir ülkenin vatandaşıyım ve hiç yoska ölen askerimizin kemikleri sızlamasın die size bir şeyler anlatmaya çalışttımm.. sonuç? 1.Terörizm teknolojisi olmayan için tek çıkış yolu. 2.Teröristler halk kurtarıcısı. 3.bıurakın allah aşkına akşam akşam[signature][hline] "Düşlere Kapılmadan Düş Kurabilir Yolunu saptırmadan Düşünebilirsen Eğer..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Peki bir allahın kulu bana şehirlerin havadan bombalanması ile yerden bombalanması arasındaki ahlaki farkı açıklayabilecek mi?[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar