Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Londra da patlamalar

Wendigo

Öne çıkan mesajlar

ben metroya binmek uzere ciktim kings cross a patlamadan 5-6dk sonra vardim ve en asagi 1000-2000 kisi vardi 4 te birininin uzeri bayagi bir kandi gozumunun onunde polis en asagi 10 tane olu poseti yukleyip goturdu kesin olu sayisi bi 70-80 e vurur[signature][hline]pantolonum diesel den clubber im ezelden
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Infeqted, 07 Temmuz 2005 21:11 tarihinde demiş ki:
ben metroya binmek uzere ciktim kings cross a patlamadan 5-6dk sonra vardim ve en asagi 1000-2000 kisi vardi 4 te birininin uzeri bayagi bir kandi gozumunun onunde polis en asagi 10 tane olu poseti yukleyip goturdu kesin olu sayisi bi 70-80 e vurur

Seni tanımasamda sevindim böyle birşeye maruz kalmadığına! Aman abi dikakt li olun. Kurtukuşçu insanların ne yapıcaklarını önceden kestiremiyoruz.. safsafsad[signature][hline] "Düşlere Kapılmadan Düş Kurabilir
Yolunu saptırmadan Düşünebilirsen Eğer..."

Sosyal ağlarda paylaş

Ya Londra'daki kalleş saldırıları savaşın bir parçası saydım, adım teröristleri destekleyene çıktı.

Arkadaşlar, bu saldırılar kalleştir. Savunmasız, masum insanlar hunharca öldürülmüştür. Bu konuda sizinle hemfikirim. Ancak bunu gidip de "El Kaide yaptı. Adamlar zaten terörist" diyerek geçiştirmenize karşıyım. Lanetlemek, siyah bantlar takmak iyidir, hoştur ancak gece yatağa yattığınızda "oh be ne güzel lanetledim" demek yerine bir kere de "neden?" demeyi deneyin.

Sen gideceksin Orta Doğu'da binlerce masumu (en az Londra'dakiler kadar masum) sırf petrol uğruna, gösterdiğin birbirinden boktan fotoğraflarla "İşte kitle imha silahı" diyerek alay edercesine öldüreceksin, bir gecede bir yöreyi "militan barınağı" olduğu iddiasıyla 70.000 sivilin (en az Londra'dakiler kadar sivil) kafasına bombayı yağdıracaksın, koskoca bir bölgeyi ölüme boğacaksın, senin yaptığının adı "SAVAŞ" olacak, sonra senin masum milletine yapılan kalleş (en az senin yaptığın kadar kalleş) saldırıyı "TERÖR" diyerek geçiştireceksin, senin gelecekte yapacağın nice "SAVAŞ"lara bıyıkaltından gülerek alet edeceksin (bkz Michael Moore)

Şimdi kimse gelip de bana o savaştı bu terör demesin.

Tekrar ediyorum Londra'daki saldırılar en az Amerika'nınkiler kadar kalleştir, insanlık dışıdır. Ama bir arkadaşımızın dediği gibi metroda ölünce Cenevre'ye uymuyor, terör oluyor da yolda geçen adamın kafasına bomba atınca, yerde yatan masum sivili makineli tüfekle taradığında üzerinde yeşil üniforma varsa bunun adı "SAVAŞ" oluyor demeyin bana.[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz...

[Bu mesaj Manti tarafından 07 Temmuz 2005 21:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
fedaykin, 07 Temmuz 2005 12:55 tarihinde demiş ki:
Bütün teröristlere sayıp sövmeden önce bir düşünün derim.

Örneğin İngiltere Amerika ile birlikte Irak'ı değilde Türkiye'yi işgal etmiş olsa idi ve hergün bir komşunuz onların askerleri elinde ölüyor olsa idi o zamanda İngiltere'de ki patlamaları bu şekilde "koduğumun teröristleri" şeklinde mi karşılayacaktınız.

En sonunda benim gibi düşünen birisi Kesinlikle katılıyorum hocam

Zamanın birinde kız arkadaşıma vurmaya çalışan bir polisin burnunu kırmıştım karakolda bana terorist demişlerdi o zamandan beri hep aynı düşünürüm

Terorizmin de altında çağresizlik çıkışsızlık başka alternatifin olmaması yatar...[signature][hline] Coder
Çözümün bir parcasi degilsen, sorunun bir parcasisindir.

-Aynalar yalancıdır bu şehrin dört yanında ayna var
-Gel biz şehrin havasına uymayalım ayrılmayalım
-Ayrılmayalım bebeğim aynalar kandırdı beni!
Sosyal ağlarda paylaş

Dediklerinde haklisin tabiki bunlar savas icin gerekce degil ve Irak savasini tabiki onaylamiyorum ki. BUnun bize verdigi maddi hasardan ote. Tanidigimiz 2 kisi orda oldu 1 kiside suanda kayip.

Benim soylemek istedigim bu olaylari irak a bagliyarak oh iyi oldu haklilar diyorsunuz. Benim bilmeden konusuyorsunuz dedigim bu. Terror irak savasindan oncede vardi. Ama siz her bombalamayi oh iyi oldu amerikaya derseniz.

IStanbulu neden bombaladilar peki biz ne yaptik.
Terror un belli bir hedef i belli bir amaci yoktur. Amac panik yaratmaktir nefret yaratmaktik. Vede salak insanlari sempatizanlari yapmaktir nitekim birileri ne yazikki kaniyor bunlara.

Bombalayanlar ulkesi yagmalanan insanlar diyorsunuz. El Kaide ustlendi bombalamayi hangi ulkenin oluyor El-Kaide belki afganistan diyebilirsiniz ama kesinlikle Irak degil sonucta ben hakli cikiyorum.

Burdaki insanlarin %99 bilmeden sadece birilerinden destek almak icin mesaj yaziyor buna gicik oluyorum...

Ayrica Greencard almama gerek yok. Amerikaya yerlesme gibi bir dusuncem yok adam olmak gibi bir dusuncem var bunun icinde kimseye yalakalik yapmam gerekmiyor. Sadece kendi fikirlerimi soyluyorum cogunluk gibi haberlerden sokaktaki bakkaldan duydugumla burda yazmiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

masum sivillerin ölmesi terördür.geçmişteki herhangi bir olayla bağdaştırıp "hakettiler" yaklaşımına girmek yanlıştır.bunu "senin bacını düzseydiler" gibi damardan sorularla empoze etmek de yanlıştır zira bu bombalar bu soruyu soranların da totosunda patlayabilirdi, buradan yakın.[signature][hline]SBGG! - Headshot Studios
Sosyal ağlarda paylaş

Ayrica ordaki lafim gercekten bir agir kacmis editleyemiyorum ozur dilerim.Ama gercekten bir an cinlerim tepeme cikti. Bana gore orayi bombalamakla Istanbulu bombalamak arasinda fark yok. Yani yarin bizi bombalasalar destek veriyoruz amerikaya diye haklimi cikicaklar.

Umarim yasamazsiniz ama boyle bir aci yasarsaniz bana hak verirsiniz
Sosyal ağlarda paylaş

said:
homoid, 07 Temmuz 2005 21:19 tarihinde demiş ki:
Ayrica ordaki lafim gercekten bir agir kacmis editleyemiyorum ozur dilerim.Ama gercekten bir an cinlerim tepeme cikti. Bana gore orayi bombalamakla Istanbulu bombalamak arasinda fark yok. Yani yarin bizi bombalasalar destek veriyoruz amerikaya diye haklimi cikicaklar.

Umarim yasamazsiniz ama boyle bir aci yasarsaniz bana hak verirsiniz

Bakın hala anlaşılamıyorum. Ben İngilizler haketti demiyorum. El Kaide bunu yaptı, yapmalıydı da demiyorum.
Bunun savaşın bir parçası olması onları haklı çıkarmaz. Kimseyi haklı çıkarmaz. Zannediyorsunuz ki "Bu savaştır" deyince bir anda El Kaidenin eylemi haklı çıkacak. Savaşın neresi haka veya hukuka dayanır ki yapmayın.[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
arcane, 07 Temmuz 2005 21:18 tarihinde demiş ki:
masum sivillerin ölmesi terördür.geçmişteki herhangi bir olayla bağdaştırıp "hakettiler" yaklaşımına girmek yanlıştır.bunu "senin bacını düzseydiler" gibi damardan sorularla empoze etmek de yanlıştır zira bu bombalar bu soruyu soranların da totosunda patlayabilirdi, buradan yakın.

Ama olayları da sanki durup dururken oluyormuş gibi değerlendirmek de yanlış adam durup dururken bomba yapıp hayatını riske atar mı ? Altındaki temele de inmek lazım[signature][hline] Coder
Çözümün bir parcasi degilsen, sorunun bir parcasisindir.

-Aynalar yalancıdır bu şehrin dört yanında ayna var
-Gel biz şehrin havasına uymayalım ayrılmayalım
-Ayrılmayalım bebeğim aynalar kandırdı beni!
Sosyal ağlarda paylaş

şurda kaç msj var oku abi hepsini teker teker lütfen. Terör mantık bir amaç bir sebep gerektirmez. terör vahşet için yapılır. sadece sivllere yöneliktir. konunun başına dönmeyelim hiç...

Edit: Her terör örgütünün arkasında devletler var. kimse hadi bi örgüt kuralım gidip bombalayalım demez bence.

[signature][hline] "Düşlere Kapılmadan Düş Kurabilir

[Bu mesaj SteelBB tarafından 07 Temmuz 2005 21:32 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
SteelBB, 07 Temmuz 2005 21:30 tarihinde demiş ki:
şurda kaç msj var oku abi hepsini teker teker lütfen. Terör mantık bir amaç bir sebep gerektirmez. terör vahşet için yapılır. sadece sivllere yöneliktir. konunun başına dönmeyelim hiç...

SteelBB sen güzel tanımlıyorsun herşeyi, bir de savaş nedir onu söyler misin? Mantığı nedir savaşın?[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Coder, 07 Temmuz 2005 21:26 tarihinde demiş ki:
Ama olayları da sanki durup dururken oluyormuş gibi değerlendirmek de yanlış adam durup dururken bomba yapıp hayatını riske atar mı ? Altındaki temele de inmek lazım
masum siviller ölmüş gerisi fark eder mi ?
temelde yatan o sivillerin masum olmadığı, ölmeyi hak ettikleriyse buyrun inelim..[signature][hline]SBGG! - Headshot Studios
Sosyal ağlarda paylaş

said:
karakedi, 07 Temmuz 2005 18:48 tarihinde demiş ki:
tüm teroristlerin allah belasını versin.

savaş dedigin düzenli ordular arasında meydanda olur. sivil halka karşı yapılan müdahele terörizmdir. lanetlenmesi gerekir. o kadar saçma o kadar insanlık dışı bir başka kavramda yoktur. bugün sevmedigin bir ülkedeki masum insanı vurur, yarın dönüp dolaşır seni vurur.

lanet edilesiciler.

Sosyal ağlarda paylaş

said:
arcane, 07 Temmuz 2005 21:33 tarihinde demiş ki:
said:
Coder, 07 Temmuz 2005 21:26 tarihinde demiş ki:
Ama olayları da sanki durup dururken oluyormuş gibi değerlendirmek de yanlış adam durup dururken bomba yapıp hayatını riske atar mı ? Altındaki temele de inmek lazım
masum siviller ölmüş gerisi fark eder mi ?
temelde yatan o sivillerin masum olmadığı, ölmeyi hak ettikleriyse buyrun inelim..

TAbiki değiiler. hepsinin beynini yıkamışlar. Allah Allah diye. elinede 3 5 kuruş para yallah hadi.

Edit: savaş ın tanımı istiyorsan tarih ten başka daha iyi bir kaynak yok.

[Bu mesaj SteelBB tarafından 07 Temmuz 2005 21:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
SteelBB, 07 Temmuz 2005 21:33 tarihinde demiş ki:
said:
karakedi, 07 Temmuz 2005 18:48 tarihinde demiş ki:
tüm teroristlerin allah belasını versin.

savaş dedigin düzenli ordular arasında meydanda olur. sivil halka karşı yapılan müdahele terörizmdir. lanetlenmesi gerekir. o kadar saçma o kadar insanlık dışı bir başka kavramda yoktur. bugün sevmedigin bir ülkedeki masum insanı vurur, yarın dönüp dolaşır seni vurur.

lanet edilesiciler.

Demek ki Felluce'de 2 saatte tepelerine yağan bombalarla ölen siviller savaşta ölmemiş. Teröre kurban gitmiş. Zira orada düzenli bir ordudan bahsedemiyoruz. Ölenler sivil.[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz...
Sosyal ağlarda paylaş

Ama devletleri onları korumuyorsa savaşan askerlerin suçumu? onlar her ne kadar belli etmesede bilerek orda bıraktıkları ihitmalini hiç düşünmüyorsunuz.... Aptal insan ölmeye mahkumdur ama onların aptallıkları başkalarına mal etmemyi öğrenmemiz gerekiyor...[signature][hline] "Düşlere Kapılmadan Düş Kurabilir

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...