Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Londra da patlamalar

Wendigo

Öne çıkan mesajlar

said:
Ardeth, 07 Temmuz 2005 16:58 tarihinde demiş ki:
Şöyle düşünün ki sırf kendi halkını propoganda ile yönlendirmek için kendi üzerine terörizm uygulayan ülkeler olduğuna bile inanıyorum ben.

11 eylulde ikiz kulelerdeki tum yahudilerin izinli olması, pentagona düşen uçağın nedense pentagonun sadece tadilat yapılan ve içinde 5 işçinin olduğu yeri vurması gibi şeyler mi?[signature][hline][/b]evrenin dayandığı tek gerçek vardır: nedensellik...[/b]
[/b]Neodammerung[/b]
[/b]çizim galerim[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Nebuch, 07 Temmuz 2005 16:35 tarihinde demiş ki:
said:
StRencher, 07 Temmuz 2005 16:27 tarihinde demiş ki:
said:
Nebuch, 07 Temmuz 2005 16:17 tarihinde demiş ki:
herkes kotu diyorsun yani...

bu mantıkla yine savaşı haklı çıkarıyosun gbi geldi bana...

Niye öyle demiş olayım herkes kötüdür demiyorum ki sivilleri öldürenler kötü. İngiliz siviller mi öldürdü ıraklı sivilleri hayır İngiliz Hükümetinin emrindeki ingiliz askerleri öldürdü. dediklerimi çarpıtma...

sonuçta o hukumetin devletinde yaşamıyo mu bunlar...? ayrıca ırak ın askeri mi var gidip sivil bombalasın?

O ülkenin vatandaşı olunca öldürülmesini normal mi karşılamak gerekiyor saçmalıyorsun.

said:
go2hell, 07 Temmuz 2005 16:28 tarihinde demiş ki:
Sana sunu diyim bide cevapla

said:
go2hell, 07 Temmuz 2005 16:16 tarihinde demiş ki:
canım stre..
Amerika ingilzilerle beraber bunların svillerini oldurdumu askerlerini öldürdümü?
Evet öldürdü

Savaş bittimi?
Hyr bitmedi

Savaş da herşey adilmi olur?
Hyr olmaz

Iraklılar amerika ve ingilterenin canını acıtmak istemezmi?
Evet ister

Adamlarda bunu yapıyor. Savaş bitmedi...

Cevaplayayım. Savaş'ta ne olursa olsun belirli kurallar vardır. Cenevre antlaşması bunun en büyük örneğidir.

Şimdi herkes sorular soruyor cevaplar bekliyor o zaman bende bir şey sormak istiyorum ama belirli bir kişiye değil, herkese soruyorum bunu ve dürüst olarak herkes cevaplasın lütfen. Ona göre tartışmanın ne kadar gereksiz olduğuna karar vericem kendim için. Lütfen Cevaplarken de demagoji yapmayın.

Ben Diyorum ki; Amerika Hükümeti ve İngiliz Hükümeti dolaylı yolsan ya da dolaysız yoldan Irakta'ki savaş sırasında Iraklı sivilleri öldürdüğü için suçludur. Fakat Amerika Halkı ve İngiliz Halkı suçsuzdur. Ve hükümetlerinin hareketlerini halkı çekmek zorunda değildir.
Neticede El Kaide ya da başka bir örgütünde İngiliz Sivillerini hedef alan saldırısı da yanlıştır.

Şimdi bu düşüncelerim dahilinde bana cevap verin.

Sizce İngilterede yaşayan halk öldürülmeyi hakettimi?

İngilterede yaşayan halkı öldürenleri haklı mı görüyorsunuz?

Türkiye Hükümeti Irak'ta savaşa girseydi, Türk Halk'ı da aynı çirkin saldırılarla öldürülmeyi hakediyor olucak mıydı?

Türkiye Hükümeti Irak'ta savaşa girseydi, Türk Halk'ı da aynı çirkin saldırılarla öldürüldüğü zaman öldürenleri yine haklı bulacakmıydınız?[signature][hline]
Reality Isn't What You See
Reality Is What You Feel

Sosyal ağlarda paylaş

İngiliz halkı öcüdür dedim mi, hayır. Ben yönetimlerine diyorum. bu bombalamanında birinci dereceden sorumlusu Blair'dir.

said:
Keyzar, 07 Temmuz 2005 16:49 tarihinde demiş ki:
Son söz Fedaikin'e...

İnsanı insan olduğu için sevmesem, o kibirli, dünyanın tepesinden bizlere bakan İngiliz halkının dünyadan silinmesini en başta isterdim.
[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

fedaykin hala insan oldurmek icin kendini hakli cikarabilecek bir mantik arayisindasin . insanlar olmesin diyoruz biz de . asker olur cephede . askerin isi olmek zaten . olecegini bile bile cikiyor cepheye . benim annem babam cocugum kardesim olmesin ama .[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc.
Sosyal ağlarda paylaş

strencher a cevap.....

bu adamlar ne yapsın gidip asker oldurup (nasıl oldureceklerse artık bi düşün bakalım jiplerine bomba koyarlar herhalde) örtbas edilmesini beklesin seslerinin kesilmemesi ve tüm dünyanın dikkatini oraya çekmek için bunu yaptıklarını biliyoruz. caresiz olmasalardı bunu yaparlar mıydı bakalım bi düşün...[signature][hline][/b]evrenin dayandığı tek gerçek vardır: nedensellik...[/b]
[/b]Neodammerung[/b]
[/b]çizim galerim[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

Türkiye savaşa girseydi tabii ki bizimde şehirlerimiz bombalanırdı bu son derece doğal. Şayet ben bu savaşın taraftarı olsaydım o zaman şerefsizler derdim, karşı çıktığım için ise hükümete "bakın sizin yüzünüzden bir sürü masum insan öldü" derdim. Sapla samanı karıştırmayalım.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ardeth, 07 Temmuz 2005 16:53 tarihinde demiş ki:
. Ve tek tarafa baktığınız sürece, diğer tarafa bakan ve aslında haksız olmayan insanları suçlamaya ve sizin tersiniz insalarda sizi suçlamaya devam edecek ve sizde bu tür olayların savurup attığı bir insan olmaktan kurtulamayacaksınızdır.

Nitekim propogandaların amacı insanların başka kişilere tamamen kapanması ve sadece kavga etmesi ortaya çıkabilecek mantıklı düşünce ve çözümleri boğmasıdır.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
huun, 07 Temmuz 2005 17:03 tarihinde demiş ki:
fedaykin hala insan oldurmek icin kendini hakli cikarabilecek bir mantik arayisindasin . insanlar olmesin diyoruz biz de . asker olur cephede . askerin isi olmek zaten . olecegini bile bile cikiyor cepheye . benim annem babam cocugum kardesim olmesin ama .

o zaman bunu yapanları desteklemeyin kardeim amerika tersini mi yaptı ingiltere tersini mi yaptı alla alla[signature][hline][/b]evrenin dayandığı tek gerçek vardır: nedensellik...[/b]
[/b]Neodammerung[/b]
[/b]çizim galerim[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

Yani İngiliz askerleri Türkiye'yi işgal etse "onlar asker bu onların işi İngiliz halkı ile uzaktan yakından alakası yok onlar cici insanlar" mı derdin. Bence hayır ve bunun cevabı daha önce verilmiş

said:
Absolut, 07 Temmuz 2005 13:07 tarihinde demiş ki:
Kimseye yaşatmasın ama Irak durumu bizim başımıza gelseydi ve bu Londra olayı olsaydı sokakta konvoy olurdu arabalar.
[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

said:
fedaykin, 07 Temmuz 2005 17:04 tarihinde demiş ki:
Türkiye savaşa girseydi tabii ki bizimde şehirlerimiz bombalanırdı bu son derece doğal.

girmedik . girseydik soyle olurdu diye milletin gozunu korkutma taktiginden vaz gec artik .

realiteyi tartis hayallerinde olanlari degil .[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Nebuch, 07 Temmuz 2005 17:06 tarihinde demiş ki:
said:
huun, 07 Temmuz 2005 17:03 tarihinde demiş ki:
fedaykin hala insan oldurmek icin kendini hakli cikarabilecek bir mantik arayisindasin . insanlar olmesin diyoruz biz de . asker olur cephede . askerin isi olmek zaten . olecegini bile bile cikiyor cepheye . benim annem babam cocugum kardesim olmesin ama .

o zaman bunu yapanları desteklemeyin kardeim amerika tersini mi yaptı ingiltere tersini mi yaptı alla alla

Yapılanlara karşıyık yapıyorlar işte[signature][hline]go2hell
Sosyal ağlarda paylaş

said:
go2hell, 07 Temmuz 2005 16:57 tarihinde demiş ki:
said:
Nebuch, 07 Temmuz 2005 16:52 tarihinde demiş ki:
ya bi kez anlaşılması gereken şu ben vaya fedaykin veya go2hell teror dediiniz skindirkliği desteklmiyoruz sadece bunun savaşla aynı olduğunu soyluyoruz. yani amerika veya ingitere bunu yapınca haklı olmuyor diyoruz....

özetledi arkadas hala anlamayan varmı?

arkadaşım bunda anlaşılmayacak bir şey yok farkındaysan. terslik şurda ki sen çıkıp da sen olsan yapmaz mısın diyosun, adamlar yaparken haklı, meşruiyetleri var diyosun. bizim de sinirimiz atıyor tabi neyden konuştuğun hakkında bi fikrin var mı senin.

said:
fedaykin, 07 Temmuz 2005 16:56 tarihinde demiş ki:
Önemli olan El-Kaide vs. değil olayın kökeninde yatan mantık. Kısaca daha geniş bakacak olursanız Amerika'nın bütün dünya'ya karşı açmış olduğu bir savaş söz konusu. Bu savaşta destekçileri var karşı çıkanları var. Ancak bu öyle bir savaşki karşısındaki cephe çok büyük bir yelpazeyi kapsıyor. Radikal sağından radikal soluna, hümanistinden faşistine çok geniş bir yelpaze. Ancak bunların hepsine çok büyük güç katan, ortaklaşmalarına yol açan şey Irak'ın işgalidir.

Bombayı patlatan El-Kaide olmuş, Türk İntikam Tugayı olmuş, Anarşist Gençlik Federasyonu olmuş veya Irak Halk Cephesi olmuş ne farkeder. Mantık aynı...

amerikanın niyetleri konusunda o kadar cinsiniz de
bu örgütlerin en basit çıkar ve gerçek amaçları hakkında fikri illa biz mi yürütelim.

bu mu, biri üstün diye kabul etme, ezilen kısvesi altında tüm yutturulmaya çalışanları sorgusuz sualsiz kabul et, gerçekten ezilen birileri varsa bile onlara en büyük kötülüğü yap.

bi de bu adamlar çıksın, cahil gençlerin beynini yıkasın senin bu kılıf altında sonsuz desteklediğin yerlerdeki. örneği yok mu türkiyede, hiç mi gitmediniz görmediniz, buralarda yaşayanlarla konuşmadınız. bu kadar bi haber konuşmayın lütfen en basit örnekler ki bundan cefa çeken de bizdik. nasıl unutursunuz, kullanın bari öğrendiklerinizi de bi işe yarasın onca süre çektikleriniz.[signature][hline]not sleeping okay/drinking too much.trapped in hyperspace.?.the girl disappeared, smiling and blowing kisses. A white light flooded the room/this was the moment of awakening: the audience were relieved to find themselves in their own company...someo (text unclear) did not awaken, this was a white nightmare: faces aglow with laughing, limp complacency/apparently uninhibited...

**no more dinosaurs @montezaus
*** montezaus.deviantart.com
Sosyal ağlarda paylaş

said:
huun, 07 Temmuz 2005 17:06 tarihinde demiş ki:
bir ucagi dusuruyorsan nereye dusecegini metre hesabiyla planlayamazsin . hikaye anlatma bana .

marsa robot gondermiş bir devletin bunu yapamayacağını soyluyorsun kim hikaye anlatıyor ben mi sen mi...[signature][hline][/b]evrenin dayandığı tek gerçek vardır: nedensellik...[/b]
[/b]Neodammerung[/b]
[/b]çizim galerim[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

said:

o zaman bunu yapanları desteklemeyin kardeim amerika tersini mi yaptı ingiltere tersini mi yaptı alla alla

ben bombayla insan oldurmenin cok ayip ve gereksiz bir sey oldugunundan bahsediyordum zaten en son .

konuyu havadan bombalamakla yerden bomlamak arasindaki farka getirenlere konus bu laflari .[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Nebuch, 07 Temmuz 2005 17:08 tarihinde demiş ki:

marsa robot gondermiş bir devletin bunu yapamayacağını soyluyorsun kim hikaye anlatıyor ben mi sen mi...

hikaye anlatan sensin . bir ucakla marsa giden uzay aracini karsilastirarak gerceklerden kopma pahasina hikaye anlatiyorsun .

ucak nere marsa inen uzay araci nere .[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc.
Sosyal ağlarda paylaş

lan şalvarlı adamın ne gibi cinliği olabilir dünyaca ünlü otomobil markalarına petrol mu alacaklar yoksa ucak yapmakta dunya lideri olduğu için hammaddesi olan ulkelerin madenlerini kapatcaklar veya ayakkabı dehası oldukları için ucuza adam mı çalıştırmak istiyorlar?[signature][hline][/b]evrenin dayandığı tek gerçek vardır: nedensellik...[/b]
[/b]Neodammerung[/b]
[/b]çizim galerim[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

Hala ne kadar mnantıksız bi konu üstünde tartışıyoruz...

Ortada bal gibi bir terör var. VE bazı arkadaşlar bu olayı. Yapan kişilerin başka yolları olmadığı için haklı olduklarını idda ediyorlar...

Size örnek verdim. başka bir örnek daha verim. Zamanında izmiri işgal eden yunanlıların sivillere ne ler yaptığını az çok bilirsiniz. yaşlı geçn demeden bütün bayanları kirlettiler. Erkekleri rezil rüsva ettiler. ve bir sürü şey. ama bir türk de çıkıp böyle bir şey yapmadı. ve eğer sizde türkseniz lütfen artık terörün bir çözümm yolu olduğu fikrinden vaz geçin... Onların savunucak bir toprakları bile yok anlayın artık. Tamamiyle iç huzur bozmak ve kargaşa çıakrtmak.[signature][hline] "Düşlere Kapılmadan Düş Kurabilir
Yolunu saptırmadan Düşünebilirsen Eğer..."

Sosyal ağlarda paylaş

said:
huun, 07 Temmuz 2005 17:10 tarihinde demiş ki:
said:
Nebuch, 07 Temmuz 2005 17:08 tarihinde demiş ki:

marsa robot gondermiş bir devletin bunu yapamayacağını soyluyorsun kim hikaye anlatıyor ben mi sen mi...

hikaye anlatan sensin . bir ucakla marsa giden uzay aracini karsilastirarak gerceklerden kopma pahasina hikaye anlatiyorsun .

ucak nere marsa inen uzay araci nere .

hayır yine anlyamamışsın bu kadar yuksek teknolojisi olan bir devlet uçağın düşceği yeri ayarlayamaz diyorsun.[signature][hline][/b]evrenin dayandığı tek gerçek vardır: nedensellik...[/b]
[/b]Neodammerung[/b]
[/b]çizim galerim[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

Ben bu soruya yüksek müsadelerini almadan cevap verdim huun, yanlış anlama.
said:
StRencher, 07 Temmuz 2005 17:00 tarihinde demiş ki:
Türkiye Hükümeti Irak'ta savaşa girseydi, Türk Halk'ı da aynı çirkin saldırılarla öldürülmeyi hakediyor olucak mıydı?

Türkiye Hükümeti Irak'ta savaşa girseydi, Türk Halk'ı da aynı çirkin saldırılarla öldürüldüğü zaman öldürenleri yine haklı bulacakmıydınız?

1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

Havadan bombalayınca savaş yerden bombalayınca terör diyen kişi ben değilim sensin.

said:
huun, 07 Temmuz 2005 17:08 tarihinde demiş ki:
said:

ben bombayla insan oldurmenin cok ayip ve gereksiz bir sey oldugunundan bahsediyordum zaten en son .

konuyu havadan bombalamakla yerden bomlamak arasindaki farka getirenlere konus bu laflari .

1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...