SadButcher Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Bir süredir bağlantımda Cezayir harici ekstradan bir problem yaşıyordum yaklaşık 2 ay sonunda hallettim ve artık devam edebilirim nasıl özlediğimi tarif edemem bir iki gün içinde tekrar dönüyorum. Sevgiler Saygılar.[hline]RK1 "Onzac" Clan Martian Artist "Ederan" Clan Fixör theKingpin, 17 June 2003 21:39 tarihinde demiş ki: tentike ukugnauheaniahea tentike.. Alexi_Septimus, 19 June 2003 15:18 tarihinde demiş ki: tekiniki dediğin get busy veya get chicky bölümü olabilir
tunca Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 oh be bende sevindim disappearda bırakıyomus zaten tek basıma kaldım diyodum =) oyunda gorusuruz[hline]"Fevaxium" Vern "Krakilin" Clemente Karakedi demiş ki: bilim adamlarınada kafam girsin, gidip koyun falan kopyalıyorlar, lam herseyi klonladık bi koyun mu kaldı. git JLoyu klonla angelinayı klonla.
SadButcher Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Alal Dis nie bırakıyormuşki haydaa. Yaf konuşuruz dönüşüm muhteşem olacak ilk hedefimiz Mantis Den olsun :P[hline]RK1 "Onzac" Clan Martian Artist "Ederan" Clan Fixör theKingpin, 17 June 2003 21:39 tarihinde demiş ki: tentike ukugnauheaniahea tentike.. Alexi_Septimus, 19 June 2003 15:18 tarihinde demiş ki: tekiniki dediğin get busy veya get chicky bölümü olabilir
athea Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 said: Disappear, 24 June 2003 18:37 tarihinde demiş ki: mantis dende parcalarlar bizi athea blackrose ben olduruyolardi... lan nerde olduruyolardi bizi be? ehu mantislerin hastasi, smuglers den`in ustasiydim ben ao oynarken =p rozla nt + advent combosunda heal + calm babalar gibi alioduk crat`imle de ayni sekilde pasalar gibi sololuyodum ben orayi sonucta dandiginden bile olsa bi healer [olmasa bile olur, levelinla alakali] ve calmer oldugu surece teamde [tercihen zamandan kazanmak icin area calmlariyla bi crat] sirtiniz yere gelmez den`de
SadButcher Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Netekim Dis gibi bir sürü teke karşı on dövüşlerime şahit olmuş bir insan bunu diyorsa tırsabilirim bi nebze lvl 80 deyken lvl70 civarı 10 kadar hede hödöyü dövüp bide Dis i healliyordum aaah ah Ancak şuda varki hiçbir oyunda şimdiye kadar öldüm diye üzülmedim mantığıma aykırı maksat olayı eğlenceli yaşamak ondan dolayı Mantis Den e gidilecek :)[hline]RK1 "Onzac" Clan Martian Artist "Ederan" Clan Fixör theKingpin, 17 June 2003 21:39 tarihinde demiş ki: tentike ukugnauheaniahea tentike.. Alexi_Septimus, 19 June 2003 15:18 tarihinde demiş ki: tekiniki dediğin get busy veya get chicky bölümü olabilir [Bu mesaj SadButcher tarafından 24 June 2003 18:47 tarihinde değiştirilmiştir]
athea Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 ay ben de gelcem, ne zaman gidiosunuz? =p kapatmadim account`imi hala. bi den yapabilirim herhalde tamamen kapamadan once ehe[hline]"C" is for cookie - its good enough for me! A round donut with one bite out of it also looks like a "C" but its it not as good as a cookie!
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Gidipte çağırmayan 10 lvl kaybetsin.[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli............Mp3 List
SadButcher Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Eheh süper raid olacak galiba barim bende bugüne hattımı açtıramazsam bi cafeye filam gideyim. Aslında şunu hafta sonuna getirsekte mantislere şöyle birkaç saat bi acı çektirsek nasıl olurdu ?[hline]RK1 "Onzac" Clan Martian Artist "Ederan" Clan Fixör theKingpin, 17 June 2003 21:39 tarihinde demiş ki: tentike ukugnauheaniahea tentike.. Alexi_Septimus, 19 June 2003 15:18 tarihinde demiş ki: tekiniki dediğin get busy veya get chicky bölümü olabilir
Cheater Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 benim sizin levele uyan karakter yok 153 enf olur mu :p[hline]Rookie Fidel 'Citir' Clyburn - Clan Soldier Fidel 'Ikae' Clyburn - Clan Enforcer
SadButcher Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Ossun bak Athea, Abso sen bi grup ben Tunca ve Dis diğer bir grup oluruz dayanışma olur güzel olur[hline]RK1 "Onzac" Clan Martian Artist "Ederan" Clan Fixör theKingpin, 17 June 2003 21:39 tarihinde demiş ki: tentike ukugnauheaniahea tentike.. Alexi_Septimus, 19 June 2003 15:18 tarihinde demiş ki: tekiniki dediğin get busy veya get chicky bölümü olabilir
RogueNoir Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 60 crat işinize yararmı? artık suitim bile var (suitin arkasında "neuro saolsun" yazıyo)
SadButcher Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Yaf yanılmıyorsam Moblar lvl110-140 arası idi Den de senin için sorun değilse tabiiki bekleriz. benimde dalgıç elbiselerim var :P[hline]RK1 "Onzac" Clan Martian Artist "Ederan" Clan Fixör theKingpin, 17 June 2003 21:39 tarihinde demiş ki: tentike ukugnauheaniahea tentike.. Alexi_Septimus, 19 June 2003 15:18 tarihinde demiş ki: tekiniki dediğin get busy veya get chicky bölümü olabilir
athea Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 herke$ gelsin be, the more the merrier =] ben 174 crat`le gelicem zaten [Fibula] korkcak bise yok =p baska calmer varsa 164 adventurer`la [Jeema] da gelebilirim heal icin, hem parrot yaparim iceri girmek icin, negzel banleniriz hep beraber lol exploit`mis ya parrot`la girmek den`e hehhe[hline]"C" is for cookie - its good enough for me! A round donut with one bite out of it also looks like a "C" but its it not as good as a cookie!
athea Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 said: SadButcher, 25 June 2003 13:42 tarihinde demiş ki: Yaf yanılmıyorsam Moblar lvl110-140 arası idi Den de senin için sorun değilse tabiiki bekleriz. smuggler moblarin level`i dusuk oldugu halde o level`dan cok daha fazla hp leri var ve sIkI koyuyolar, bi de deli gibi social hepsi. baska bi sorun yok orda aslinda. alti ustu kici kirik bi dungeon ama ben deli gibi severim nedense orayi. hatta decranum camplemek icin orda asiri zaman gecirmis olan herkes acaip kil olur. ama ben mantis tarafini acaip seviyorum. atmoferi falan sufer, hadi gidelim =p[hline]"C" is for cookie - its good enough for me! A round donut with one bite out of it also looks like a "C" but its it not as good as a cookie!
tunca Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 bende 150-160 mislerde falan 2-3 deneyiste calmliyorum ama yetmez heralde[hline]"Fevaxium" Vern "Krakilin" Clemente Karakedi demiş ki: bilim adamlarınada kafam girsin, gidip koyun falan kopyalıyorlar, lam herseyi klonladık bi koyun mu kaldı. git JLoyu klonla angelinayı klonla.
SadButcher Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Bide bize bi fixer lazım benim MA ile yaptığım 70 Runbuffla iki adım daha geride ölürüs sadece neyse olmadı bi yalvaralım ortama bakalım buff buluruz heralde. Yoksa benim diğer fixer ile girip buff yapıp tekrar log olmam gibi bi seçenekte var ama biraz zahmet verici tabi.[hline]RK1 "Onzac" Clan Martian Artist "Ederan" Clan Fixör theKingpin, 17 June 2003 21:39 tarihinde demiş ki: tentike ukugnauheaniahea tentike.. Alexi_Septimus, 19 June 2003 15:18 tarihinde demiş ki: tekiniki dediğin get busy veya get chicky bölümü olabilir
tunca Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 dammit[hline]"Fevaxium" Vern "Krakilin" Clemente Karakedi demiş ki: bilim adamlarınada kafam girsin, gidip koyun falan kopyalıyorlar, lam herseyi klonladık bi koyun mu kaldı. git JLoyu klonla angelinayı klonla.
RogueNoir Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 ben crat'im ama o mobları calmlayabilirmiyim bilmiyorum, zira halen 'sleep' kullanıyorum
athea Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 e biz gidioruz, nerdesiniz?[hline]"C" is for cookie - its good enough for me! A round donut with one bite out of it also looks like a "C" but its it not as good as a cookie!
SadButcher Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Mantis Den e gitmeden bi Telekoma gitsek şöle tüm ekibi toplayıp bugün hattım aktif olacakmış mış mış.[hline]RK1 "Onzac" Clan Martian Artist "Ederan" Clan Fixör theKingpin, 17 June 2003 21:39 tarihinde demiş ki: tentike ukugnauheaniahea tentike.. Alexi_Septimus, 19 June 2003 15:18 tarihinde demiş ki: tekiniki dediğin get busy veya get chicky bölümü olabilir
SadButcher Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Akşama görüşürüz IP Takılmış düzelttiler sonunda. Herşey arka arkaya gelir böyle durumlarda ya. Murphy kanunu işte[hline]RK1 "Onzac" Clan Martian Artist "Ederan" Clan Fixör theKingpin, 17 June 2003 21:39 tarihinde demiş ki: tentike ukugnauheaniahea tentike.. Alexi_Septimus, 19 June 2003 15:18 tarihinde demiş ki: tekiniki dediğin get busy veya get chicky bölümü olabilir
Öne çıkan mesajlar