Diablo Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Bende bi sorun var veya oledir ama bilmiyorum meela menude falan bi yere gircegim zaman once sag tusa bastılı tutuyorum sora sol tusa basarak giriyorum optiopns da hic bişi ayarlıyamıyorum zorluk seviyesini falan quickbattle yapcagım zaman gene bişi secemiyorum ne ulke ne harita sorun nedir yardımcı olursanız sevinirim..[hline]Façiku Afikiki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 up![hline]Façiku Afikiki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 bi bakarsanız :)[hline]Façiku Afikiki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 up[hline]Façiku Afikiki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 sendeki beta hatta alpha falan olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 yazıcıoglundan almanın zararları işte[hline]Façiku Afikiki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Hayır.Arkadaşım ile benim sistemlerimiz aynı ama bende çalışıyor onda çalışıyor ama menülere tıklayamıyordu.Ekran kartının son sürücülerini ve directx in son versiyonlarını çektikten sonra bile hallolmadı.Sonra win98 ilk versiyonunu silip second edit. kurduktan sonra yaptı.Sende denersen belki olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 off kasılmaz okadarda walla bi oyun için :)[hline]Façiku Afikiki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 wind 98 ile 98 SE arasında dünya fark var.. ilerde daha rahat eder bence arkaaşın kursun.. (senin harddiske atın onemli şeyleri sonra geri koyarsınız ona)[hline]I Turned Off The Light And Murdered Dawn.. KoC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 ehe zaten benim second edit. miş bennimde aklımda bi an 1. diye kalmışı ama demek cd de bişi var[hline]Façiku Afikiki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar