VashTheStampede Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Babam Av malzemeleri satan biri. Böyle Kurusıkıdır bıçaktır hepsi var tabi mekanda. Her gün en az 2 kişi geliyor. (Bu arada belirtmem lazım Balıkesir'de oturyorum. Suç sıralamasında 3. lük derecesine kadar yükselmiş bir şehir) bu silahlar alanlara pek fayda sağlamıyorlar hemen belirteyim. Aynen gerçek mermiyi çok münasip olmayan taraflarınıza yiyebilirsiniz. Ben şimdiye kadar bir kere denk geldim bu adamlara. Oda şansıma arkadaşlarımla buluşmadan bir sokak önceydi. O tarafa bir depar atıp yanlarına doğru uzanınca adamı bir temiz dövmüştük. Gazetelerin anlamadığım bir huyu var. Kapkaççıların yankesicilerin yüzleri gizleniyor. Bana göre bunlar halka açık açık gösterilmeli. "Aha bunlar çok dikkat edin" denmeli. Adam çıkınca nasılas onu yapacak tekrar. İfşa edilsinki halk biraz daha hazırlıklı olsun. Yerde 10km sürüdükleri insanların yüzleri gösterilmeyecek hale geleceğine bunların yüzleri gözüksün.[signature][hline]Ecm 5x Priest Clan:Nym'in clan bugün bi ezik muhabbetinden kapandı ama anlamadım :??? Diez
Disappear Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 said: Apache, 08 Temmuz 2005 01:51 tarihinde demiş ki: aslında kapkaççılardan çok kapkaççıları buna mecbur edenlerin allah belasını versin ya tamamda hani mecburiyetten hirsizlik yaptim dersinde mecburiyettenmi cantasini caldigin kadinlarin resmen kolunu kopartirsin , tabiki nazikce ver diyemezsin ama vahsicede saldirma yani ihtiyactan yapiyorsan ayrica ustteki arkadas : 18 yas alti ise zoraki sansur koyuluyor genelde ama 18 yas ve ustu icin herhangi bir sekilde kapamiyorlar[signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day. Penthesilea ftw... [Bu mesaj Disappear tarafından 11 Temmuz 2005 05:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Mandoo Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 valla kapkaççılara hiç laf etmeyin...insan kötü olmaz kötü yapılır...[signature][hline]Chirac:Hepimiz Bizansın çocuklarıyız! Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir!
Metehan Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 said: Mandoo, 11 Temmuz 2005 08:20 tarihinde demiş ki: valla kapkaççılara hiç laf etmeyin...insan kötü olmaz kötü yapılır... Arkadaşlar onları tutpda güneydoğudan buralara getirip yönlendirenlerin Allah belasını versin.Yakalananların %80 i Diyarbakırlı.Yapılmak istenen İstanbul'u yaşanmaz bir yer haline getirmek.[signature][hline]Ey Türk! Unutma ve Affetme.
Ancalagan Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 İstanbulda yasamak girmek icin ayri bi izin belgesi cıkartmak gerekse ne güzelk olur aslinda ayri pasaport fln[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Gidip öldürürsen 2-3 tane kappaççı gaspçı. Azalır olaylar.[signature][hline]g3nk.
Ancalagan Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 said: Alexi_Septimus, 11 Temmuz 2005 14:58 tarihinde demiş ki: Gidip öldürürsen 2-3 tane kappaççı gaspçı. Azalır olaylar. bak o konuda aynı görüsteyiz heheh gel söyle gizli bi teşkilat kuralim kapkaccilari kapıp kaciran :-P[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
Muhallebi Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Mahkemeymiş cartmış curtmuş yalan bu ülkede. Herşeyi satın alıyorlar. Geçen sene dershanenin önünde tanımadığımız birinin telefonunu kaptılar. Kalabalığın içinden "hüop tuut tuut" diye sesler gelmeye başladı. Baktık adamın teki telefonu kafasının üstüne aldırmış bize doğru koşuyor. Hayır adam sanki madalya kazanmışta başının üzerine kaldırmış. Neyse 5 kişiyiz ben hariç 4 ümüz izbandut gibi. Kollarımıza geldi adam tuttuk herifi. Arkadan telefonu çalınan adam direk durmadan uçan tekme attı. Kapkaççı olduğunu o zaman anladık. Bi güzel araya aldık. Komaya girmişti galiba.[signature][hline]Muhallebi deip geçme!
Ancalagan Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 iyiymiş[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
Öne çıkan mesajlar