onlyreal Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Merhaba beyler ikinci bir araba ihtiyacimiz olucak cok yakinda. bole rahat rahat her yerde surecegim otomatik olmasida sart. cok deli benzin yemesin bole 4 kisi outralim tabi 4 kisinin arkadaski iki kisi sikiscak onu biliyorum. iste clio falan gibi bir araba mumkunse fiat olmasin kilim onlara ama iyi bir secenek varsa soleyin oda olur.[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic C CLARKE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Nasıl bir motor düşünüyorsun? Easytronic Corsa fln tercih edilebilir. 1.0 larını alıyo millet şehir içinde az yaksın vs diye ama bu güç sana az gelebilir ozaman 1.4 Easytroniclerine fln bakman lazım ama 15 den biraz fazla olur oda.. Otomatik polo geliyo aklıma ilk kasadan ama en son 2000 yılının ilk yarısından kalanlar var işte modelleri oldukça eskidi yani. Düşük km li de bulman çok güç Clio ların da otomatikleri 15'in üstünde malesef. Aklıma gelen otomatik ve 10-15 arası idare eder bi araba yok ya napcas :p Edit/Ekleme : 98-2000 Arası Honda Civic HB 1.4 Otomatik bulunabilir sanıyorum o fiyatlara. [signature][hline]Atahost.net Web Hosting [Bu mesaj Vodan tarafından 11 Temmuz 2005 14:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 satalım bizim arabayı, otomatik değil ama ilgilenirsen bi pm at. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 98 Cliolar 15 den aza bulunuyor 1.4 otomatik ya da 1.6 otomatik olarak. Biraz daha para çıkışsan (16 milyar) düşük km li 1.6 otomatiklerini bulabilirsin. (60000 70000 km misal) Pazarlıkla 15 e indirme imkanın olabilir onu bilemeyeceğim tabi.[signature][hline]Erutan, 23 Haziran 2005 18:11 tarihinde demiş ki:Ben istersem duvara işerim,arkadaşım klozete zevk meselesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar