CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 said: ozii_x, 09 Temmuz 2005 11:24 tarihinde demiş ki: bende kaplana binmek istiom.. ama darnaussla ilişkileriminin baya iyi olması gerek :D eheh ben o isi hallettim allahtan:P night elf oldugum icin honored im orda gidip kaplanimi alicam 40 oldugum zaman eheh :P[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 said: Cuce, 09 Temmuz 2005 16:38 tarihinde demiş ki: Tauren denen şeyi azeroth'da zaten kododan başka bişey taşıyamaz. Aslıdan taurenleri wyvern'a binmeleri bile cok ucuk. Aynen katiliyorum çelimsiz Wyvern koca taureni nasıl taşıyorsa artık... PS: Taurenler Kodolara Death charger ( Baron Rivendare'nin iskelet küheylan'ı binmek icin herhangibi riding skill i ögrenmek gerekmiyor ) Frost wolf a binebilir (Satin alabilmek ve binebilmek icin icin Exalted reput lazim Frost wolf clanda)[signature][hline][Dreadlords] Regalya [Bu mesaj Regalya tarafından 10 Temmuz 2005 09:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
James Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Exalted acaba honored den sonrami geliyor ? Stormwind de neredeyse honoredden cikicam ama daha 46 yim nasil oluyor ole kolay degilse hic cloth q larinida yapmadim(tabi bilmiyorum ne zaman geliyor exalted)[signature][hline]Dunemaul - Pawliger Night Elf - Druid Defenders of Anatolia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 honored tan sonra reverded gibi birşey var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Friendly - Honored - Revered - Exalted seklinde[signature][hline]Agac rüzgari affetse bile, kirilmis bir kere... Elandra, Night Elf Priestess Penthesilea, Night Elf Huntress Penth, Gnome Rogue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 valla yapmak ölüm yapanları tebrik ediyorum -,-[signature][hline]Kor`gall Ezik Orc Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 yanliz sunu ekliyim human veya night elf iseniz mecho strider lara binemezsiniz sadece gnome ve dwarflar icin gecerli ayni sey ram'ler icin gecerlimi bilmiyorum . saber isteyenler ilki arch druidden alinan daha sonra altindaki druid trainerda devam eden morrowgrain questini yapabilir yada yeni patchle gelen "cloth donation" olayina girebilirsinizki bi gnomela konustum yaklasik 10k runecloth donate etmisimdir dedi belki yazdi bilemem ama bayagi gerekiyor runecloth onu biliyorum[signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day. Penthesilea ftw... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cooldragon Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 said: EarS, 09 Temmuz 2005 15:39 tarihinde demiş ki: taurenler binemiyor horde da Neden binemiyor? Çok iri oldukları için mi :) Gerçekten deniyen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aKuMa Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Cantandaki binegin uzerine mouse ile getirip bakarsan, o binege kimler binebiliyor gorebilirsin.[signature][hline]CrystaL LvL 60 Tauren Shaman Burning legion CrystaL_Xen LvL 61 Master Priest adonis 1/2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copperelf Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 yahu baskasının bineğine binmek için kasacağınıza epic mount için kasın o daha kolay yahu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Ok o zaman ramı olan biri söyleyebilir mi humanlar binip binebiliyor mu diye? ;)[signature][hline] BIRAKIN OLYMPOSUMUZU! ---------------------------- w.k.a "FIRTINA1" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Available to: Dwarf (No reputation requirement) Gnome, Human, Night Elf (Requires Exhalted reputation with Ironforge)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Güzeel night elfime ve humanıma alırım artık birer tane :P[signature][hline] BIRAKIN OLYMPOSUMUZU! ---------------------------- w.k.a "FIRTINA1" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar