stong Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 merhaba ben yeni basladım bu oyunada bi kac sorum olucaktı 1. skilllerin ustundeki leadership politics language siege weapons gibi ozellikler ne ise yarıyor 2.cypher da bir mage kasıyorum flame mi glacier mi lighting mi yapim 3.statlarımı nasıl yapim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaKsi Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 1- O bölümdeki skiller aktif değil. 2- Hızlı lvl kasabilmek için genelde insanlar Flame/Glacier yaparlar, Ama flame Lighting de yapabilirsin. 3- Statlarını paper yada pet olacak şekilde ayarlaman gerekiyor. Mage statları konusunda pek bir bilgim yok üzgünüm.[signature][hline]Cesaret ödül gerektiren bir yetenek değildir. Name: KASIMPATI_MANYAGI Nation: El-Morad Clan: The_Others Lvl: 6x Server: Ares Web Site Kuntepervari Şerafettin Abi Tipi Şahıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fereke Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 said: stong, 11 Temmuz 2005 10:44 tarihinde demiş ki: merhaba ben yeni basladım bu oyunada bi kac sorum olucaktı 1. skilllerin ustundeki leadership politics language siege weapons gibi ozellikler ne ise yarıyor 2.cypher da bir mage kasıyorum flame mi glacier mi lighting mi yapim 3.statlarımı nasıl yapim klasik cevap forumlarda arama yap :) 1. o skiller biseye yaramaz skill poitlerini alttaki flame glacier lightninig e ver 2. sen bilirsin flame damageleri daha fazladır glacier rakibi yavaslatır kullanıslıdır ligh. oynamadım 3. iyi bir staff tutmak icin inteligence ni artırmalisin damage ni artırmak icin mp ni ilkine pet diğerine paper mage denir[signature][hline]ehven-i şer, şerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stong Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 pet mi iyi paper mı ? yani staff tutsam ne olur mp ye versem buyulerim daha guclu olsa ne olur hangisi daha iyi yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 mp ye verırsen buyulerının verdıgı damage artar ama cok ıyı armorlar gıyemezsın bu seferde[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alinni Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 pet magician yapacaksan glacier Paper yapcaksan flame/glaciere git daha ii... Paper olursan kendine vurdurmaman lasim yoksa ölürsün :)[signature][hline]Name: WatchUrBack Lvl: 42 Nation: Karus Clan: UNFORGIVEN Server: Xigenon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar