Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ağzım açık kaldı izlerken adam bence aşmış ya anlatmicam izlemeyenleriniz izlesin hiç bu kadar iyi bir rogue görmemiştim belki size normal gelir ama ben ilk defa bu kadar iyisini gördüm
http://www.warcraftmovies.com/movieview.php?id=2757
Undead Rogue kimleri kesmiyorki bide engineerlıktan faydalanıyor[signature][hline]FOR THE HORDE
FOR THE HAMMERHEART
Disaster Orc Shaman
Disappear Undead Rogue
Mesaj tarihi:
daddar galiba troll rogue onu izledim oda süper demonları keserken izledim deli dmg ler veriyo[signature][hline]FOR THE HORDE
FOR THE HAMMERHEART
Disaster Orc Shaman
Disappear Undead Rogue
Mesaj tarihi:
bir tane troll rogue izlemiştim bu sitede vermişlerdi galiba linki o demon kesen lavuk süper ya troll rogue bir kaç saniyede bitiriyo mobu uçuk vuruyo[signature][hline]FOR THE HORDE
FOR THE HAMMERHEART
Disaster Orc Shaman
Disappear Undead Rogue
Mesaj tarihi:
hm evet meandro çok iyidir. bring the shadow vol 3. en iyisiydi şimdiye kadar. buna bakmamıştım; bakayım.

izlenmesi şiddetle tavsiye edilebilecek diğer roguelar ise:

1- stuck (hastasıyım; müthiş comboları var)
2- eryx
3- ikaros

daddar iyi diyenleri şiddetle kınıyorum. geara dayalı oynayıp, paso ss spamleyip, cs-ss-ss-ss-cb+evis gibi çok basitçe hareket edip anca yeşil lvl tagli allyları dövüyor. arada sırada cs-ss-ss-ss-kidney de vurduğu görülmüştür.

p.s. daimx'i hiç duymadım. hemen araştırayım.[signature][hline]Indeed!
Mesaj tarihi:
OOoOoOoO Sizin guildin adi Beyazgül mü abüüü ehehehehe[signature][hline][b]-Arkadaşını tanımanın en iyi yolu ya onunla tatile çık ,yada Beraber bir oyun oyna demişler !!!
  • Yeni Oluştur...