Hammerheart Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Ağzım açık kaldı izlerken adam bence aşmış ya anlatmicam izlemeyenleriniz izlesin hiç bu kadar iyi bir rogue görmemiştim belki size normal gelir ama ben ilk defa bu kadar iyisini gördüm http://www.warcraftmovies.com/movieview.php?id=2757 Undead Rogue kimleri kesmiyorki bide engineerlıktan faydalanıyor[signature][hline]FOR THE HORDE FOR THE HAMMERHEART Disaster Orc Shaman Disappear Undead Rogue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Daimx'i İzledinmi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hammerheart Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 hemen bakıyorum[signature][hline]FOR THE HORDE FOR THE HAMMERHEART Disaster Orc Shaman Disappear Undead Rogue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Daddar Kral Dienler Var Onları Kınıorum !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hammerheart Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 daddar galiba troll rogue onu izledim oda süper demonları keserken izledim deli dmg ler veriyo[signature][hline]FOR THE HORDE FOR THE HAMMERHEART Disaster Orc Shaman Disappear Undead Rogue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Yok Ud Rogue O.Çok Kolpa Bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hammerheart Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 bir tane troll rogue izlemiştim bu sitede vermişlerdi galiba linki o demon kesen lavuk süper ya troll rogue bir kaç saniyede bitiriyo mobu uçuk vuruyo[signature][hline]FOR THE HORDE FOR THE HAMMERHEART Disaster Orc Shaman Disappear Undead Rogue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Çok Sıra Bekliosun Bunda İşallah Deycek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Daddar güzel ama genelde 50-55 kesiyor benim izlediğimde.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Sadece 2 Tane 60 Kesio 1 Tanede 58.Daimx Çok Daha Kral Bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hammerheart Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Meandro müthiş[signature][hline]FOR THE HORDE FOR THE HAMMERHEART Disaster Orc Shaman Disappear Undead Rogue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Görecez İşallah Akşama Yazcam Yorumlarımı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SideWinder Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 hm evet meandro çok iyidir. bring the shadow vol 3. en iyisiydi şimdiye kadar. buna bakmamıştım; bakayım. izlenmesi şiddetle tavsiye edilebilecek diğer roguelar ise: 1- stuck (hastasıyım; müthiş comboları var) 2- eryx 3- ikaros daddar iyi diyenleri şiddetle kınıyorum. geara dayalı oynayıp, paso ss spamleyip, cs-ss-ss-ss-cb+evis gibi çok basitçe hareket edip anca yeşil lvl tagli allyları dövüyor. arada sırada cs-ss-ss-ss-kidney de vurduğu görülmüştür. p.s. daimx'i hiç duymadım. hemen araştırayım.[signature][hline]Indeed! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Daimx Acaip Bi Adam.Dikkat Ettiysen Adam Dedim Player Olarak Çok Ei Adam Sadece Kaçanları Öldürüo. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 İzledim Eng. Olayları Çok Hoştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kucukti Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 arkadaslar bu solediginiz videolari neden bulabilirim bi site falan verebilirmisiniz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 http://www.warcraftmovies.com[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Elwein - Nightelf Hunter - Kor'gall Haydi kafalar Telekoma[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Inno Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 hiç bi asmıslık goremedim ama muzikler fena degil..[signature][hline]Inno - ud rogue / burning legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 said: Inno, 09 Temmuz 2005 12:48 tarihinde demiş ki: hiç bi asmıslık goremedim ama muzikler fena degil.. Arcanite Reaper Olayı Güsel Sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 bence rogue aşmış degilde karşısındaki adamlarda sorun var :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greandisthas Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 said: _ILuVaTaR_, 09 Temmuz 2005 14:16 tarihinde demiş ki: bence rogue aşmış degilde karşısındaki adamlarda sorun var :P kesinlikle ayni fikirdeyim. ben cok anormal bisi bekliyordum. baktim gayet normal bir rogue combat`i. yani efsanelesecek bir sey goremedim.[signature][hline]Server: Burning Legion LvL 60 Nightelf Rogue Guild: White Rose http://wow.allakhazam.com/profile.html?162005 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noface Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 OOoOoOoO Sizin guildin adi Beyazgül mü abüüü ehehehehe[signature][hline][b]-Arkadaşını tanımanın en iyi yolu ya onunla tatile çık ,yada Beraber bir oyun oyna demişler !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar