Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Forgetten Realms Neo-Punk

deadwoll

Öne çıkan mesajlar

Çok basit ve klasik bir senaryo:

Ekip bir grup artifact avcısı (tabii en kalitesiz büyülü eşya bile acayip değerli) bir arkeolog tarafında işe alınırlar, amaçları bir efsaneyi takip ederek bir büyücünün eski kitaplarını, eşyalarını vs. bulmaktır. Büyücünün evi de New Gate şehrinin altındaki harabelerin arasındadır. (baldur's gate coruscant kıvamında kat üstüne kat çıkarak pekçok kez yeniden yapılmıştır.) Eninde sonunda olay uzuuun bir dungeon crawlinge döner. Oyuncular da seni linç eder :-P[signature][hline]Lopeth, 06 Temmuz 2005 11:35 tarihinde demiş ki:
benimde aklıma takılanlar var.
Mesela ninjalık günah mıdır ? G3nklemek günah mıdır ?Düşük lvl kesmek sübyancılık mıdır ?
All hail the lord and master Foamy the Squirrel
Sosyal ağlarda paylaş

Ohömm o nicki garip arkadaşım bunlar benim hayal gücümle olacak şeylerdir bu birincisi;ikincisi sen sadece goblinler orklar nolacak diye soruyorsun bir fikir yürütmüyorsun destek yerine köstek oluyorsun lütfen saygılı olalım birbirimize.

Ben ilk başlarda da yazdığım gibi bunu sadece buradaki anlatılarım kadar sığ bir şey olarak planlamadım elimde bir defter dolusu materyal var ve buradaki arkadaşlarım sayesinde bilgisayarımda da bir o kadar materyal birikti.Bu arada Nightstalker sana çok teşekkür ediyorum baya yardımın dokundu özellikle de şu açılış kısmı konusunda biraz didikleyip alakasız birşey haline getirdim ve teknolojinin de nasıl böyle übermagicka :D bir dünyayı ele geçirdiği kısmını bu konudan yola çıkarak oluşturdum.

Bu arada orklara goblinlere ne oldu diyen soran arkadaşım hiç "Space Orkz" die bir şey duydun mu merak ettim :D...

*Durmaz çalışır*[signature][hline]Absolut 30 Kasım 2004 16:59 tarihinde demiş ki:
--------------------------------------------------------------------------------
Size Noel Babayı verelim yılbaşında hehe

Spidee, 18 Haziran 2005 19:49 tarihinde demiş ki:
------------------------------------------------------------------
Elfler toptur pipileri yoktur...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
deadwoll, 22 Haziran 2005 10:31 tarihinde demiş ki:
Yeni arayışlar içerisindeyim de FRyi neo punk bi ortama dönüştürmek istiyorum.

Vücudunu daha esnek yarı organik parçalar için mahvetmiş drow toplumu, hala eski kültürlerini korumaya çalışan ama dwarfların mechleriyle yaptığı saldırılar yüzünden zayıf düşmüş evermeet toplumu,kendi içlerindeki savaşlara kaptırmış sefalet içerisindeki insanlar ve teknolojiden kurtulmak için birleşmiş cleric ve mage topluluğu olan engizisyon gibi fikirler var kafamda. Halflingler Aber Torilden silinmiştir fakat kendilerineengizisyon tarafından başka bir gezegen bulunmuştur falan onlarda buna karşılık olarak engizisyona yardım etmek için casus görevleri yapmaktadırlar...

Böyle uzayıp giden bir projem var yarım defter kadar yazdım yardımlarınızı bekliyorum classlar ve quesler kousunda tıkandım çünkü neo-punk ve bk konusunda pek tecrübeli değilim...

Yardım ve görüşlerinizi bekliyorum...

Sn Wll bu düşünceniz bundan 2 yıl önce zaten yapıldı..Bir araştırın şöyle pdfleri görüceksiniz zaten..Burda ad belirtip açıklayıp sizin hevesinize mani olmak olmadığından niyetim bunu belirtip noktalamak en doğrusu...
Sosyal ağlarda paylaş

sonuçta tarih tekerrürden ibaret değil midir? Kırma çocuğun hevesini takılsın bişeyler yapsın. O açıdan bakarsan dünyada toplam 14-15 tane "plot" var ve yazılan her hikaye bunların ufak detay seviyesinde değişerek yeniden yazılmasıdır.[signature][hline]Lopeth, 06 Temmuz 2005 11:35 tarihinde demiş ki:
benimde aklıma takılanlar var.
Mesela ninjalık günah mıdır ? G3nklemek günah mıdır ?Düşük lvl kesmek sübyancılık mıdır ?
All hail the lord and master Foamy the Squirrel
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...