dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 merkeze uzak.. çooook uzak değil ama uzak merkeze, araçlarla falan iniliyor.. gece inenler olacaktır tabii. onlara takılın.. beleş gidin.. veya çok az ödeyin.. scooter falan kiralamak daha pahallıya geliyor.. yani kısaca yüzme çok, yemek çok, eğlenceye mesafe biraz uzun = tatil köyleri yüzme az, yemek ekmek arası, şehir içi ve eğlence = pansiyon gibi bi denklem verebilirim
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Biz daha çok eğlence için gidiyorduk böyle kızlar falan (abaza gibi olduk ama neyse). Para harcamamak için de otelde kalmamız gerekiyor merkeze gidemeyiz yani. Otelin discosu falan güzel mi geceleri dolu olur mu, bir de otele gelenler genelde merkeze mi iniyor yoksa otelde kalıp discoda falan mı eğleniyorlar? Son birşey daha temmuzun ilk haftası gitmeyi düşünüyoruz da doluluk nasıl olur acaba bi fikrin var mı? (Bu arada çooooook teşekkür ederim =) )
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 bodruma bi tursitler sinirsizda kalir turkseniz gdin otele kalin aksamlari bodurmda icin 3 5 kurus icin sacma aksiyonlara girmeyin unutmadan pansiyonda kalicak arkadas boach miydi aksamlari sebzeli doner yiyosunuz
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Hem otelde kalıp hem de bodrumda içmeye paramız yokki...
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 valla otel dolu olur.. full olur hatta. oteldekilerin bazıları merkeze iner büyük kısmı otelde kalır.. discosu iyidir.. kalabalık olur.. türkler genelde aile olarak gelirler tatile ve (bilirsin) ailede namus önemlidir.. sorun çıkartabilirler yalnız yabancılar çok şekerler.. voyage'a holanda ve belçikalı fazla geliyor.. turlar yüzünden sanırım..belçikalılar uyuz oluyorlar.. bocce mudur nedir top atma oyununu oynuyorlar paso! erkekleri çok bi kıl.. konuşunca falan hemen sizin ülkede demokrasi yok diyolar.. "bi git!" diyiniz sizde ısrarla.. hollandalılar kızı erkeği çok daha eğlenceli.. ruslar süpper! yanlış anlaşılma olmasın, çok sıcak kanlılar.. hem gündüz havuzda hem gece discoda çok eğlenceliler.. kısa sürede kaynaşıyorlar zaten.. tatil köyü gamsız hayat yahu.. ben hayatımı tatil olarak tatil köyünde geçirebilirim.. şikayet etmem.. (not: bodrum da yok ancak alanyada küçük oteller var.. 3*lık! evet konfor fazla yok ancak bu otellere rus üni. öğrencileri turlarla gelir kalırlar.. duyarsanız kaçırmayın) yarına proce teslimim var.. kaçarım... soruları yazın gelince cevaplarım ;)
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 bodruma turist tavlamaya tatil koyune gidilmez ala ala ya bodrum deil onun yeri onun yeri alanya antalya felan
Yeto Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 gumbette oteller var onları deneyin , hem o kdr uzak diil bodrum barlar sokagına hem de istersen gumbetteki barlarda çok da guzel takılırsın
la_bombonera Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Bone, aslına bakarsan denk geldiğimden midir nedir benim de belki hayatımdaki tek başarım Bodrum'daki wow tatil köyünde bir turistleydi. (2003 yazı) Hala da unutamam o yazı. :) Bence Türkiye'de tatil için gidilecek en güzel yer Bodrum. Gümbet ve Bitez çok güzel yerler ve birbirine yakın. Buralarda kalmak çok iyi olur. Geceleri ise gidilecek yer ya Bodrum'un merkezi ya da Gümbet. Göltürkbüküymüş, Gölköymüş aman sakın buralardan uzak durun. Oralar saf sosyete mekanı. Ne plaj var (kum) ne eğlence ne de birşey. Hiç bir halt yok afedersiniz. Oradaki bir kulübün 20m x 20m lik tahta iskelesinde bütün gün güneşlenmek için bir servet ödüyorsunuz. Daha bundan 4-5 yıl önce 1 bardak kola 6 milyondu. Siz düşünün. Etrafınızda anca orada kasıntı mankenleri ya da basit Akmerkez kızlarını izler durursunuz. Zaten Türkbükü'nün denizine hiç girmek istemiyorum orada bir marina var ve hınca hınç dolu oluyor. Teknelerden atılan her şey olduğu gibi denizde. Pirzolalar falan suyun üstünde yüzüyor. Gece eğlencesi için de Halikarnas'a aman gitmeyin diyorum. Ben 1 kere gittim, ilk ve son gidişim oldu. İçerideki erkek/kız oranı %90/%10 du. "Damsız almıyoruz" isimli şarkıyı da çok dinledik. İçeride dans eden turist kız çiftlerinin her birinin etrafında en az 20 kişilik amele grupları vardı. Greek müziği hastası olarak belki de en eğlendiğim akşamlardan biri de Fedon'un çıktığı restorana gittiğim akşam oldu. Aslında Fedon da arada bir Türkçe pop'a kaçıyor, en güzeli %100 greek çalan restoran ya da bir taverna bulup oraya gitmek. Hatta daha da güzeli, eğer gezmeyi seven biriyseniz, Bodrum dan ziyade Mykonos, Santorini ve diğer Yunan adalarını gezmek çok daha eğlenceli (ama bir o kadar da zahmetli) olur bence. Fedon'un çıktığı yerin adını hatırlamamakla beraber yeri Bodrum merkezindeki büyük turistik çarşının içindeydi. Zannedersem oradaki esnafa "Fedon'un yeri neresi" diye sorsanız mutlaka içinden biri size gösterir. Katamaranların ise çok methini duydum ama hiç gitmedim. Tekne turlarını ise severim ancak turun sıkıcı olup olmayacağının garantisi yok. Pazarlama taktiği olarak turcuların hepsi abi en güzel kızlar Rus, İngiliz, Alman vs. bizi tercih ediyor falan derler son derece normal olarak. Bir de teknede ortam kötüyse bütün gün tekne seni karaya geri bırakana kadar ufacık alanda dayan dayanabilirsen. Riskli iş! [ Mesaj 03 Haziran 2007, Pazar - 15:50 tarihinde, la_bombonera tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 03 Haziran 2007, Pazar - 15:50 tarihinde, la_bombonera tarafından güncellenmiştir ]
Öne çıkan mesajlar